Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co począć...

Ja 17 lat, On 16 - chcemy się kochać

Polecane posty

Hej. Znamy się już jakieś 1,5 roku. Jesteśmy ze sobą od 3 miesięcy. Oboje tego nie robiliśmy. Wiem, że On pragnie ze mną uprawiać seks. Nie wiem tylko czy ja jestem pewna słuszności tej decyzji... Różne rzeczy w dzisiejszych czasach się dzieją. Wiem, że młodsze ode mnie to robią. Ale ja chcę kochać się z głową. Nie chcę wpaść albo zostać wystawiona. Może mój chłopak mnie teraz kocha, a po wszystkim mnie rzuci? Gdybym nie miała wątpliwości co do niego i nie bałabym się ciąży to chętnie bym to zrobiła, bo czuję się gotowa. Proszę o opinie. Jak to u Was było? Jakie środki stosowaliście? Czy wszystko zakończyło się dobrze? Jestem ciekawa, ale trochę się boję. Nie chcę, by kierowała mną tylko i wyłącznie chęć seksu, bo wiadomo, że może być z tego problem... Jeśli już się przekonam planuję brać tabletki. Słusznie?

Gość kuki123
słusznie tabletki ale czyba za prędko jesteście gotowi bycia rodzicami?bo tak też może choc nie musi być

Gość imperiuumzla
moim zdaniem to zawczesnie powinniscie jeszcze poczekac :)

Gość hihihihi był już 15 letni
tatuś, to będzie 16 letni teraz :)

Planuję dać mu na razie okres wstrzymania. Na moją 18 taki prezent jeśli ze sobą wytrzymamy :P

Gość EwaO
Ja bym proponowała poczekać z tym na jego 18-tkę. Daj sobie spokój z tabletkami, poco się truć chemią. Jeśli już to używajcie prezerwatywę.

Gość jak to co poczac?
dziecko!

Gość iBarbara
a potem dzieci mają dzieci. po co się śpiszyć? jeszcze wam sex bokiem wyjdzie zresztą po cholere się pytacie i tak zrobicie co chcecie. jak juz sie zdecydujecie na sex to polecam tabletki + kondom

Gość Mariaaa
Ja nie zrobiłabym tego z chłopakiem po 3 miesiącach związku, nawet że długo wcześniej znalibyśmy się. POrozmawiajcie oboje bo prezerwatywa to nie jest dobre zabezpieczenie, jesteście młodzi i nie doświadczeni, poczekajcie jeszcze nie śpiesz się z tym najpierw dowiedz się czy ten związek okaże się na tyle poważny by zdecydować się na seks. A o tabletki zadbaj później, po co w tak młódym wieku się nimi faszerować. POzdrawiam ;)