Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos sie chyba we mnie zmienilo

kiedys potepialam ludzi ktorzy zdradzaja a teraz im sie nie dziwie

Polecane posty

Gość czytaj - nie kocham go
ale jest dobrą partią więc się go będę trzymać.

Gość cos sie chyba we mnie zmienilo
wlasnie,ze go kocham,gdybym nic nie czula to bym nie miala watpliwosci

Kobiety chca byc ze swoimi polowkami, ktorych kochaja przez cale zycie, najczesciej jest to facet pewny siebie,zaborczy,taki troche "dran" a jesli z nim nie wyjdzie to wybieraja na meza faceta, ktory jest przeciwienstwem tego jedynego, ale za to daje stabilizacje w zyciu, poczucie bezpieczenstwa, stwarzaja wspolny dom, zakladaja rodzine i zycie leci .... niewazne, ze w sypialni brakuje ognia, ale zycie jest poukladane... Jednak po latach kobieta stwierdza, ze to nie to, ze przespala zycie, ze brakuje jej czegos i wtedy szuka kochanka na boku, ma wszystko naraz, kochajacego meza, dom, cieple gniazdko a na boku faceta z dynamitem w spodniach i wszystko fajnie dopoki sie nie wyda .... Moim zdaniem ewidentnie czegos w zwiazku Ci brakuje, gdzies ponioslas kleske, wiec jesli uwazasz, ze problem jest wylacznie w sypialni, porozmawiaj z mezem albo po prostu dzialaj w lozku, jesli to nie da Ci ukojenia, szukaj dalej co jest nie tak ?! 🖐️

Gość slodka laseczka
predzej czy pozniej zdradzisz

Gość slodka laseczka
I co autorko - poprawil sie maz w sypialni ? :P

Gość ononon---
Oto właśnie jakie są polki. Jak masz go zdradzać to się z nim wcześniej rozstań a nie chrzań głupot. A skoro się boisz z nim rozstać, to go nie zdradzaj. A jak Ci tak nie pasuje wszystko, to widocznie się nie nadajesz do związków i bądż tzw. starą panną, zamiast oszukiwać innych.

Gość Mam to samo ja ty
i na poważnie myślę o znalezieniu sobie kogoś na boku. Mojego męża nic nie podnieca. Żadna bielizna, filmy, słowa, pozycje.Pytam co i jak lubi, on odpowiada,że jemu jest obojętne. Typ zimnej ryby. Taki był odkąd się poznaliśmy. Jednak myślałam, że po ślubie będziemy ze sobą co dzień, to się rozkręci. Niestety tak się nie stało. Jedynie co lubi, to miłość francuską. Też lubie, ale wolę czuć go w sobie, a seks oralny traktować jako grę wstępną. Wiem, że go zdradzę.