Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

czy taka kobieta moze byc szczesliwa?

Polecane posty

sama ze soba, bez partnera, bez seksu nigdy nie byla zakochana z wzajemnoscia, nigdy z facetem nie spala, nie ma meza, dzieci, mowi ze tego nie potrzebuje ( ma 28 lat) jak myslicie?

Gość Ryszard 45 katowicee
nie moze byc szczeliwa kobieta, która nie poczuje w swojej pochwie, ustach czy odbycie penisa - zawsze będzie odczuwała,ze coś stracila.

dzieki:O

Gość centuri@n
taka kobieta nie może być szczęśliwa - może być jedynie samo-zadowolona :P

Gość ja byłam bardziej szczęśliwa
dopóki z nikim nie spałam. I co cie obchodzi inna osoba?:O W wieku 26 lat też z nikim nie spałam, nawet lekarze dziwnie na mnie patrzyli i doradzali wizytę u seksuologa lub psychologa, koleżanki miały mnie za dziwaczkę, bo nie spotykałam się z facetami, nie opowiadałam o swoim życiu seksualnym oczywiście. Czasami kogoś tam podrywałam na imprezie, ale nigdy nie szłam z nikim do łóżka, nigdy nie byłam zakochana z wzajemnością. taki los. W końcu jednak postanowiłam to zmienić. Poszłam do klubu, poznałam jakiegoś kolesia, zabrałam go do domu i straciłam cnotę. Minęło pół roku, nie mam ochoty na seks, facet okazał się kiepski w łózku, w dodatku - co łatwo przewidzieć- mało czuły i delikatny. Przez 3 tygodnie miałam zapalenie pęcherza, byłam cała obolała. Sama z tym wszystkim. A seks był beznadziejny. Wolę się masturbować i mieć święty spokój. Nie zmieniaj kogos na siłe i nie ingeruj w jego życie. Każdy sam wie, co jest dla niego dobre.

dzieki za odpowiedz ja nikogo nie chce zmienic, tylko troche mnie to dziwi

Gość ja byłam bardziej szczęśliwa
to niech nie dziwi:) Ludzie są rózni

A ja myślę że może być szczęśliwa . Może mieć pasje których realizacja da jej szczęście. Ale nie powinna być sama - nie mówie tu o dzieciach, domku z ogródkiem, ale dobrze jeśli będzie mieć kogoś przy boku kto poprostu będzie . Przyjaciela, siostre, brata, psa ,kota , jakąś istotę którą będzie kochać. Dla kogoś trzeba żyć - nie tylko dla samego siebie

Gość zakonnice pewnie bywaja
szcesliwe Poza tym sa osoby tzw aswskyualne, bez potrzeb ( ok 5%)

Poza tym sa osoby tzw aswskyualne, bez potrzeb ( ok 5%) 5%??? mam wrażenie że ta liczba zacznie rosnąć. Naiwnie wierzę że minie moda na wyzwolenie seksualne , i ludzie zaczną cenić uczucia , nie dupe.

Gość alez2
patrzac na wspolcxzesnych facetow to sienie dziwie ze jest dziewica w tym wieku,:O

Gość jhgutirfjdh
Liczba prawików też wzrosła :D

Wniosek: osoby aseksualne nie powinny na siłę, pod wpływem otoczenia, szukać partnera do seksu.