Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjklkjkl

Mam brzydkie piersi i wstydzę się ściągnąć stanik przy chłopaku

Polecane posty

Gość hjklkjkl

Co gorsza, on stale komplementuje mój biust (jest duży i noszę dobre staniki), więc tym bardziej boję się, że się... rozczaruje? :O Jest trochę obwisły, stożkowaty i mam rozstępy, w dodatku cierpiałam swojego czasu na wahania wagi :( Stosuję serum i pływam, ale to nie pomaga... Ech!

Gość hjklkjkl
Nie wrzucę tu swojego zdjęcia, chyba spaliłabym się ze wstydu... Wstydziłam się nawet u lekarza :( Z poprzednim facetem udało mi się jakoś przełamać, ale teraz czuję się jeszcze bardziej zdołowana...

Gość dfgdfg
wstaw na 5 min i ocenimy szczerze. SZCZERZE. pozniej usuniesz.

Gość kajaaaaaaa
Daj zdjęcie,przecież nie musisz pokazywać twarzy.Inaczej cięzko coś doradzić,być może po prostu przesadzasz

Gość dfgdfg
no i ocenimy naprawde szczerze. moze przesadzasz z tym ze masz brzydkie piersi??

Gość hjklkjkl
Jakbyście mnie zjechali, to bym się jeszcze bardziej zamknęła w sobie, więc nie będę ryzykować resztką samooceny, jaka mi pozostała :P Najgorsze jest to, że w ubraniu mój biust wygląda naprawdę spoko - okrągłe, wysoko zawieszone ;) 75e, a jak ściągnę stanik, to okazuje się, że jest niepełny od góry, rozjechany na boki, mam rozstępy, małe sutki i w ogóle porażka 😡

Gość dfgdfg
no dobra to sobie pisz co chcesz. nie rozumiem czego ode nas oczekujesz skoro nawet nie mozemy tego "problemu zobaczyc" dla mnie temat zakonczony. dobranoc

Gość kajaaaaaaa
W temacie nie zauważyłam idiotów jak na razie,więc nie sądzę,żeby ktoś miał Cię zjechać.Zresztą tak naprawdę,jeśli facetowi zależy na Tobie,to nie będą mu przeszkadzały obwisłe piersi.

Gość kobiety to mają nawalone
w głowach :D facet poleci na każdy cycek :classic_cool: byle dostępny :classic_cool:

Gość Antonina Kryspina
lekarzowi też nie pokażesz ?

Gość Antonina Kryspina
USG,piersi, RTG płuc :) Nie robisz takich badań ?

Gość ... ... .. . .
napisała, ze sie wsytdziła u lekarza, wstyd był, ale zrobiła badanie. ja tez mam duze piersi i w staniku cudo, a jak sciągnę to opadają, zaden facet mnie nago nie widział, ale to nie przez piersi. a moze zaczniesz zbierac na operację podniesienia?

Gość jesli kocha naprawde
to kocha nawet twoje stozkowate piersi tylko ty jeszcze o tym nie wiesz;)

Ludzie, dajcie se siana z tą nową historią... Jak Wam tak zależy na tych zdjęciach, to ktoś je wrzucił na forum, poszukać, a nie śmiecić...

Gość Antonina Kryspina
Zaraz mnie coś trafi :o Czy dobrze kumam, że przez swoje wymiary takie i inne nie badasz się ?

Gość ... ... .. . .
Czy dobrze kumam, że przez swoje wymiary takie i inne nie badasz się ? skąd taki wniosek?

Gość Anheliee
Czytając to, co napisałaś wydaje mi się, że możemy rozwiązać razem ten problem : ) pogadaj ze mną-też tak miałam. Liczę, że napiszesz : ) 39580430

Gość iloraazek
to pokaz je a ocenimy : )