Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura1837847875

używane kubeki niekapki kupujecie??

Polecane posty

Gość laura1837847875

chce kupić synowi kubek niekapek i ogladałam na allegro i co mnie zdziwiło to,to że strasznie jest dużo ogłoszeń,że ktoś chce sprzedać używany kubek a nawet i ustniki używane na sama myśl ,że mój syn miałby miec po kimś kubek aż mnie mdli zastanawiam sie czy ktoś wogółe kupuje takie świństwa

a po co? przeciez nowe kosztuja ok 20 zl to nie sa jakies wielkie pieniadze zeby trzeba bylo kupowac uzywane

Gość laura1837847875
no własnie ja tak samo ale widocznie ludzie kupują skoo jets tyle ofert

Gość Najtanszy kupisz w Ikei albo
najprostszy model Canpol/Baby Ono.

Gość Najtanszy kupisz w Ikei albo
Albo Akuku, bo tez sa tanie.

Gość laura1837847875
mi nie chodzi o cene chce kupić z aventu i patrzalam jaka jest róznica cen jakbym kupiła w sklepie lub na allegro i natrafilam an te uzywane az mnie zdziwiło ,że ludzie takie coś wystawiają baa a może i ktoś kupuje

Gość ssee4444ttt
ja tez nie rozumie takich ludzi ja bym nawet nie dała 2 dziecku kubka po straszym a co dopiero po obcym

Gość przesada
dziecku młodszemu dałabym kubek po starszym a dlazcego nie brzydzisz sie własnego dziecka? przecież zawsze się wyparza zwłaszcza po dłuższej przerwie co innego od obcego ale od własnego dziecka to lekka przesada

Moja ma tych kubków chyba z 5 i wszystkie są pogryzione, nie wyobrażam sobie by je sprzedać, lub kupić w takim stanie od kogoś. Bo w końcu dzieci, które piją z kubków przeważnie zęby już mają, więc nie wierzę, że kubki są w stanie idealnym.

Używany niekapek po obcym dziecku w życiu to już przegięcie. Przecież zakup takiego kubeczka to nie duży wydatek.

Gość ma5gosia33
a ja też bym nie dała młodszemu synowi kubka po straszym bez przesady rozumie ubrania ale kubek kurcze a co ten młodszy nie zasługuje na nowe , nie zasługuje na to by wydać na niego te 20-30 zł

Gość ma5gosia33
ja mam nowe naczynia na własność, brzydze sie jesc w tych co mąż i po dziecku swoim też sie brzydze to dlaczego młodszy ma mieć po starszym i sie nie brzydzić

nowe sa tak tanie ze po co uzywanem tymbardziej ze jak sie doliczy koszt przesylki to wyjdzie to samo co nowy... ja bym nie pila w takim kubku a nie dopiero male dziecko

ja bym też w życiu nie kupiła używanego ale jedno dziecko po drugim to czemu nie?? jśli kubek jest w dobrym stanie, osobiscie młodszemu kupowałam nowy ale tylko dlatego ,że starszy syn swój miał pogryziony i zniszczony

Gość malwina_1975
Ja też nie kupię, tak samo jak chłopu memu nie założę drugi raz tego samego kondoma

Gość tyuuuuuuuuuuuuuuu
tak, gumy po kilka razy