Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalona44

miejsca w ktorych TO robiliscie lub chcecie zrobic?!

Polecane posty

Gość szalona44

Czesc, zastanawiam sie w jakich miejsach juz to robiliscie, lub w jakich miejscach marzy wam sie seks. Moje ulubione miejsce to prysznic, a bardzo chcialabym to zrobic w saunie lub na plazy. A co wy na to?

Gość ja kiedyś
na cmentarzu

Gość a taka jedna 24444yy
ja zmoim łozko, stół, łozko, hotel, sex przy znajomych w łózku, sex w łózku w łózku w łozku w korytarzu u mnie w domu niestety namowy zeby sie kochac na molo, czy w lesie, czy auci koncza sie:O fiaskiem...no co ty tutaj:O

Gość nie chce mi sie spać
las, łąka, auto i kiedys wracając w nocy z imprezki boisko:-)

Gość hdobre pytanie
wszedzie w domu gdzieo mozliwe, pralka,prysznic, blaty, stoly itd. w samochodzie , na polu golfowym , nie pamietam w sumie juz ... :P a co do sauny to nie wiem troche goraco zeby tam ktos nie zemdlal hehe

Gość jar
ja sie wymasturbowalem w przebieralni w hipermarkecie.

Gość wrocław36
toaleta w restauracji ..........polecam klatka schodowa wierzowca ................ lekko stresujące

Gość jar
na oczach jakiejs laski ktora wygladala sobie wieczorem przez okno na 1 pietrze . Udawalem ze jej nie widze :)

Gość rzekotek
Kiedyś zabawiałem się zam gdzie tylko się dało: lasy, łąki klatki schodowe, tramwaj, pociąg, regularnie pod prysznicem na besenie. Teraz mając kobietę na stałe ograniczyłem te praktyki, ale marzę, żebyśmy to zrobili w sklepowej przymierzalni albo u kogoś w łazience. Niestety trudno moją panią namówić na bardziej śmiałe akcje :-)

Gość caffe jesienią
sex przy znajomych w łóżku??? czyli oni spali a wy??? to jak ekshibicjonizm..

Gość alalll
w samilocie w toalecie robilam laske mezowi

Gość shy_kochanki szukam:)
późnym wieczorem jak wracaliśmy z imprezy... całą drogę około 1,5kilometra gdzie tylko popadnie,na ławce w parku,na placu zabaw,na ulicy.. co jakieś 30 metrów..ale na parkingu jak robiliśmy to na masce czyjegoś samochodu dostaliśmy mandat... trochę glupia sytuacja ale jest co opowiadać i nie żałuję 150zl:)

Gość shy_kochanki szukam:)
a jeszcze jak moje kochanie w szpitalu leżał to wieczorkiem wyciągnełam go za szpital..zrobiłam mu lodzika pod oknami laboratorium..ktoś tam patrzył, było widać ale co tam... lubię tak:)

Gość nines
w autobusie masturbowalam chlopaka....

21:37 [zgłoś do usunięcia] rzekotek Kiedyś zabawiałem się zam gdzie tylko się dało: lasy, łąki klatki schodowe, tramwaj, pociąg, regularnie pod prysznicem na besenie. to co ty robiłes tpo z facetem pod prysznicem? :D hehehhe na wszystkich basenach na jakich byłam prysznice były dzielone na damskie i meskie....

Toalety też są dzielone na damskie i męskie co nie przeszkadza np. kobiecie udać się dyskretnie do męskiej toalety :p

Gość 33 latek
zapraszam Panie na miła zabawe na gg 998197

Gość exhibianal
Latwiej napisac gdzie sie tego nie robilo. Najfajniejsze sa miejsca publiczne z podgladaczkami w tle. Byly wiec i plaza, las, park, balkon, w oknie, samochodzie na ulicy, wszedzie gdzie mozna nas lub tylko mnie podpatrzec. Z takim dreszczykiem palka sama staje i nie chce opasc nawet po.

Gość rzekotek
Fajnie, ze odswierzacie temat, ale bez spanu proszę. A przy okazji: od tamtego czasu trochę sie poprawilo. Wspomne tylko o seksie w morzu, w lesie, na wieczorym spacerze z psem (seks nie uczestniczył), kiedy indziej w bialy dzień na łąkach na wsi. Żonka niby się wzbrania, ale za każdum razem ubiera się w minispódniczkę, albo samą tunike bez bielizny, więc mogla się domyslać jak na to zareaguję :-) Marzy mi się seks w miejscu publicznym, gdzieś na mieście. Np.: na klatce schodowej, za zaslonką sklepowej przymierzalni. Raz już malo brakowalo. Moja pami przumierzala sukienke. Zdjęła majtki, "żeby sukienka lepiej leżala" i zostala w samych pończochach i szpilkach. Szkoda, ze nie wykazalem wiecej determinacji :-( PS @ helena p: to dotyczylo mojej mlodości, czyli czasów nieustającej masturbacji. To się chyba kwalifikuje do tematu :-)

Gość cipogrzmot
sala operacyjna, kosciol, cmentarz, stol do pokera w kasynie, samolot, moja piwnica...

Gość DeDe@
miejsca gdzie robiłem to z moją Mini: -TLK relacji Sopot - Zakopane ( ktoś otworzył przedział ale się speszył i zamknął) - przymierzalnia w Reserved i Triumph - Las, Łąka, Samochód - Sauna - Na mprezie w innym pokoju - najciekawsze było od tyłu posuwanie zonki na ławce w parku gdy zapadał zmrok i ktoś szedł i widział jak wchodze w nią :0 heh - PKS na samym końcu - duzo innych miejsc miejsca gdzie byśmy chcieli - jacuzii w aquaparku - w windzie (nie mamy windy w domu) A aka pozycja jest według was dobra na taki numer? ja czasem zauważam że dobrze jak sie wypnie i ją zerżnę od tyłu lub gdy spuszcze spodnie a ona naturalnie bez majteczek się nadzieje na mnie co?

Gość wuj Zenon
Jasne, że najlepiej od tyłu na stojąco. To jeden z powodów dla którego lubię szpilki :-) Inaczej trudno sobie wyobrazić np. w przymierzalni. Poza tym podstawą dla akcji w terenie jest spódniczka bez majtek. Nie wybrażam sobie dymania kobiety w spodniach na stojąco albo na ławce. Marzy mi się sytuacja, kiedy ktoś by nas widział, tylko moja żonka nie mogłaby o tym wiedzieć :-) Robiliście tak kiedyś?

Gość Polak ktorego poznalam
robilam loda mojemu facetowi w aucie, oboje siedzielismy z tylu, bylo ciemno, prowadzil starszy koles, polozylam mojemu glowe na kolanach, taka forma przytulenia sie do niego , nie wiem ale kierowca nic chyba nie widzial, skupiony na drodze;) i jeszcze kiedys zamknelismy sie w prysznicu w szatni meskiej (pracujemy w tym samym miejscu) oczywiscie bez kapieli. Raz czy dwa zrobilam mu reka dobrze w autobusie wracajac z pracy;) Pare razy kochalismy sie na lyzeczke plus lodzik przy innych w pokoju kiedy spali;) Probowalismy tez na plazy na Cyprze ale wiecznie ktos chodzil i nie skonczylismy;P, reszta to lozko, blat kuchenny, wanna, prysznic, podloga, oparta o stol;) I jeszcze kiedys laka i auto ale to juz z innym kolesiem. Teraz juz moze nie bedzie okazji na takie szalenstwa bo mamy 4 tyg.synka;)

Gość Marko56
W lesie, ona sie lekko wypiela i trzymala sie drzewka a ja z tylu ja posuwalem.