Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez ściemyy

ile dałyscie za kurtke/kombinezon i buty na te zima dla dziecka

Polecane posty

Gość ertyuuk
kombinezon 134 zł butów jeszcze nie ma

Gość Tradycjonalistka
za kurtke dalam 27 funtow,a za buty 25 funtow :)

Gość ja.26
Na razie mam tylko buty bo jeszcze nie jest tak zimno, żeby nosić zimową kurtkę. Buty kosztowały 60zł bo takie udało mi się fajne i tanie znaleźć, ale w zeszłym roku dałam 110zł za same buty.

Gość DOBRA SPACERÓWKA
kurtka w 5-10-15 za 49,9 sama byłam w szoku że taka ładna i tania buty 50 zł w ccc szalik - golf w h&m za 14,9 czapka w smyku za 29 rękawiczki na ryneczku za 8zł

Gość Dla mlodej nastolatki
Kurtka uniwersalna 250,- Spodnie na narty do kurtki 180,- Rekawiczki termo 40,- Rekawiczki bez palcow na teraz 24,- Buty 40,- Czapka 24,- Szalik 36,- Dodatkowo ubranie termo na narty i mroz 120,- ----------- Razem: okolo 700,- z kawalkiem (kwoty lekko pozaokraglane w dol lub w gore) Zimy bywaja drogie :o

Gość ewra erwa
kombinezon 2 czesciowy - 170 zł kombinezon jednoczesciowy - 90 zł buty kozaczki skózrane ocieplane - 150 zł śniegowce - 60 zł czapka, szalik , golfik ,rękawiczki - 60 zł rękawiczki nie przemakalne - 25 zł

Gość Zielona cytrynka..
Kombinezon 200zl Buty 159zl Kurtka 150zl Wszystko razy 2 bo mam bliźnięta :-)

Gość tyle ja
kurtka na tzw codzien - 50 zl kurtka wyjsciowa , w razie w- 65 zl buty wyjsciowe 80 zl buty sniegowce do zabaw na sniegu 50 zl kombinezon- ? nie kupilam bo nie wiem czy sie przyda, bo wole kurtke i spodnie ocieplane spodnie ocieplane 40 zl czapka , szalik rekawiczki 40 zl druga czapka 27 zl razem ? 350 zl :/ a na siebie mniej buuu

dla syna kurtka 159 zl (mariquita ale starczy na 2 lata) buty nie pamietam jakiej firmy za 59 zl czapka, szal h&m ok 50 zl wyszlo corka kombinezon mariquita odkupiony w idelanym stanie dwuczesciowy 110 zl narazie ma buty za 49 zl ale planuje kupic profilaktyczno/ortopedyczne, a takie zimowe kosztuja ok 150-180 zl (niestety mala ma tendencje do stawiania jednej nozki do srodka, poza tym dbam zebym miala proste nogi ;) ) czapka, rekawiczki h&m ok 50 zl

Gość saaaammaaaaaaaaaaa mamama
Corka 1,5 roku.2 pary butow.sniegowce 20zł 2 pare dostalam od kolezanki( nowe) za darmo.Kurtke dostalam i kobinezon tez.Dostala tez 4 czapki i szalik.I rekawiczki za 4,99zł Tyle mnie to w tym roku kosztowalo.

W tym roku mam wyjątkowo mało do kupienia . Kurtki które kupiłam w tamtym roku jeszcze pasują , czapka i szalik również. Kupiłam tylko buty w Smyku - 100zł.

Gość mamachichi
ja wydalam sporo na buty-300-ecco, ale warto bo w tamtym rok nam sie swietnie sprawdzily kurtka 180 spodnie 170 dwa kpl czapka szalik rekawiczki po70 bielizna termo 90 moze to i sporo ale my jezdzimy w gory i duzo szalejemy na sniegu wiec takie rzeczy sa nam zwyczajnie potrzebne

Gość matka-wariatka
kurtka 1- 240 zl kurtka 2- 190 zl kurtka 3- po przedszkola - 100 zl kurtka 4 - do przedszkola - 60 zl futerko wyjsciowe - 120 zl plaszczyk wyjsciowy - 97,50 kozaki czerwone- 86 zl kozaki brazowe- 94 zl kozaki czarne- 50 zl sniegowce - 80 zl kozaki wysokie-80zl kozaki szare- 120 zl kozaki z H&M-80 zl kozaki bezowe -50 zl + mnostwo czapek

Gość tez matka ale niewariatka
matka wriatka łoł zaszokowała mnie twoja lista , sporo tego

Gość matka-wariatka
Trudno sie opanowac, jak sie widzi tyle fajnych rzeczy. .. no i jak sie kupi kurtke, to trzeba do tego pasujace buty i czapke... i tak to sie gromadzi. Szafa zapchana.

Gość gryczka
Moje dziecko dopiero się urodzi :-) Butów nie będzie potrzebować, kupiłam taki kombinezon z butkami i rękawicami - niecałe 40zł. Czapka 10zł (przeceniona bo była z małą wadą), szalik zrobi babcia na drutach :-)

Gość porazka;/
kombinezon 33zł a buty 50zł

Gość mamamaaaaaa 3-latka
Ja kupiłam: buty 50 zł kurtka 22 zł (używana) czapka 7 zł rękawiczki 5 zł potrzebuję jeszcze dokupić spodnie śniegowce i drugą kurtkę, ale poszukam używanych, za rok i tak będą za małe, więc nie będę kupowac nowych bo dla mnie to spory wydatek

Kurtka plus spodnie puchowe cocodrillo 250 zl dwa komplety czapka plus szalik 120 zl wojcik buty jedne ccc 50 zl a jedne z bartka 130 zl (allegro)

Gość dfdfdfd
spodnie na szelkach + kurtka + czapka na allegro za 15 zł :) trafiło się :) buty z H&M za 40 zł

Gość Zolty jesienny lisc
Ja kupuje z ebay albo z komisu mam wszystkiego po 3 np nexta i wydalam bardzo malo chcoaiza mnie stac na nowe..Jak sie mieszka w uk mozna taniej pomyslec :)

Gość Piękne i naturalne
kombinezon - 179 buty - 99,90 czapka - 14,90 szalik - 14,90 rekawiczki - 9

Gość kombinezon tchibo
kombinezon tchibo 180zł buty 75 zł czapka i rękawiczki 80zł szalik mamy