Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogadaj ze mna

OSZUKANA ....

Polecane posty

Gość pogadaj ze mna

DZIS MAZ SIE PRZYZNAL ,ZE GRA W KASYNIE NA AUTOMATACH.....TWIERDZI ,ZE WCALE GO TO NIE CIAGNIE.....NIE MAMY KLOPOTOW FINANSOWYCH ....ALE JA PO PROSTU CZUJE SAMA TAKIE OSZUKANIE MNIE.....DLACZEGO DOPIERO DZIS JAK SE WYPIL ,TO MU SIE JEZYK ROZPLONTAL ......ALE MI Z TYM ZLE....TYM BARDZIEJ ,ZE WLASNIE ZNOWU TAM POJECHALI

Gość masz pewnie
rozplontał? podstawówkę choć masz?

Gość .NATALA..............
Może wygra.

Gość pogadaj ze mna
DZIEKI ZA WYSZUKANIE BLEDOW,ALE JA NIE MAM NA TO GLOWY

Gość kkkkkkkkkuuu
jak najszybciej zrób rozdzielność majątkową, radzę ci z całego serca bo sama przez to przeszłam, teraz jestem 2 lata po rozwodzie i zostało mi jeszcze do spłacenia ponad 12 tysięcy z długów które narobił, a spłaciłam już 36 tysięcy (na kredyt teraz spłacam raty po 420 zł.) i sprzedałam mieszkanie aby kupić mniejsze i część dlugów pokryć z tej różnicy.

Gość nie bende robil blenduw

Gość kkkkkkkkkuuu
aaaa i cały czas twierdził że nie jest hazardzistą, że gra tylko czasami, potem mówił że już nie gra a gdy go nie było w domu i twierdził przez tele. że jeszcze jest w pracy podjechałam do jego ulubionego pubu i co? Siedział i grał, przegrywając mnóstwo kasy, nie tylko mojej, swojej ale wielu ludzi u których się zadłużył. Z tego nie ma wyjścia. Inny znajomy zostawił żonę z dwójką dzieci i z 300.000 długów i jego dzieciak go znalazł powieszonego z listem pożegnalnym na szyji.

Gość pogadaj ze mna
PROSZE NIE STRASZ MNIE .....NA DZIEN DZISIEJSZY CZUJE SIE FATALNIE BAZSILNA....MOJ JUZ TEZ TWIERDZI ZE WIECEJ JAK 25 EURO NIE WRZUCA ....ALE JA WIEM ,ZE ONI ZAWSZE TWIERDZA ,ZE TO JESZCZE NIE HAZARD....

Gość kkkkkkkkkuuu
to właśnie typowy objaw tego, że już jest nałogowcem, jeśli nie chcesz się obudzić z ręką w nocniku to napisałam ci co zrobić, mój były po pewnym czasie zaczął upłynniać droższe przedmioty z domu,narty, biżuterię, zegarki, aparat fotograficzny a jak czegoś szukałam to mówił że nie wie gdzie jest, że pewnie gdzieś zostawiłam. Dzisiaj były stoczył się na samo dno, z normalnego człowieka który miał wszystko, dobre zarobki, pracę i dom, został z niczym, zaczął okradać innych, żeby tylko się odegrać, potem żeby oddać długi i tak dalej. Dziś nie ma nic, siedzi w ZK za oszustwa finansowe i kradzieże (wcześniej był normalnym i uczciwym facetem) i nic nie wskazuje że kiedyś wyjdzie na prostą. A wszystko zaczęło się od niewinnych gier na jednorękim bandycie....

Gość pogadaj ze mna
JA PITOLE.....JAK JA MAM O NIEGO ZAWALCZYC .....TAK GO KOCHAM.....