Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kota ma mamaaa

wiecie juz co kupicie dzieciom na gwiazdke ? podzielcie sie

Polecane posty

Gość pipalimpa
czym mamy sie dzielic? Tym co kupujemy? :classic_cool:

Gość kota ma mamaaa
planami :D

Gość DOBRA SPACERÓWKA
mojej na bank dziadkowie kupią sanki ze spiworkiem, chcreśni jakieś ciuchy lub pieniążki a my jej nic szczególnego nie kupujemy bo kupujemy jak trzeba a nie konkretnie że tylko jak są świeta, poza tym jest mała i tak nie rozumie

My kupujemy małemu jakieś fajne, porządne auto na sterowanie. A dziadkowie jedni taki garaż z kilkoma piętrami a drudzy wielką straż pożarną migającą i wyjącą. To tyle z planów póki co :) Dodam, ze syn skończy w styczniu dwa lata.

ja już kupiłam tylko nie wiem co na gwiazdkę a co na urodziny , bo róznica jest 6 dni :) zestaw chomik tzu tzu pets z domkiem + torebka do noszenia tego chomika duża kuchnia smoby tefala duży znikopis wiem ze dostanie jeszcze od rodziny : hulajnogę 3 kołową smoby, od mojej siostry ciotecznej , i pewnie coś jeszcze od chrzestnych i dziadków. Jezeli zadzwonia z pyatniem, to mam parę pomysłów do wyboru : sanki pralkę dziecięcą solidny zestaw do sprzątania , mielismy taki chiński ale sie rozwalił dość szybko tablica do pisania

Gość mama synka:):)
ja kupuje na dwie tury: mikołaj i gwiazdka- na mikołaja: duzy wóz starzacki z sikawka wadera zestaw ciastoliny, na pewno jakas fajna ksiazeczke ( bajki, basnie) gwiazdka- porzadną kolejke, albo cos w stylu waderowskich tras, autostrad, garazy itp, zeby sie mogla fajnia i dlugo bawic, postacie teletubisiow, ale te prezenty beda rozdzielone troche my jako rodzice a troche dziadkowie, do tego paczka od meza z pracy (zawsze jakas super maskotka i klocki, slodycze -paczka dostosowana do wieku,) oraz zapisalismy synka na skladkowy wystep dla dzieci , z mikolajem co rozdaje prezenty- kazda paczka wartosc 40 zl -inwencja organizatorow) syn ma 2.5 roku

Gość mama synka:):)
tfuu ale literowki: oczywiscie po wozie strazckim ma byc przecinek a mam syna wiec "aby mogł sie bawic" :)