Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stresowo mi

właśnie dostałam opierdol od szefa

Polecane posty

Gość stresowo mi

czuje się podle nienawidzę takich sytuacji od razu mam czarne myśli ze mnie zwolni itd. a na bank pomyśli ze jestem głupia kurwa i choć nienawidzę gnoja to się przejmuje wrrrrrrrrrr

Gość Maleńka załamana25*
to gdzie ty pracujesz o tej porze, w burdelu?

Gość iouiuoiooo
O 23:44 w sobotę dostałaś opierdol od szefa ???? To ty pod latarnią pracujesz ???

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Jest drożej niż we Włoszech czy Francji. Jeżeli tak dalej pójdzie, to Polskę szerokim łukiem będą omijali wszyscy zagraniczni inwestorzy. Dlaczego? Przez gigantyczne ceny prądu. Okazuje się, że energia elektryczna jest u nas droższa niż w większości państw Unii Europejskiej. Udowodniła to kalkulacjakoncernu ArcelorMittal. Jego eksperci sprawdzali, gdzie najlepiej wybudować nową hutę stali biorąc po uwagę kryterium kosztu zakupu energii elektrycznej. Okazało się, że w Polscete koszty są wyższe niż w Luksemburgu, Francji, Niemczech, Czechach, Belgii, Hiszpanii, a nawet Włoszech - czytamy na wnp.pl. Chociaż sytuacja wydaje się nieprawdopodobna, to eksperci ostrzegają, że w kolejnych latach może być jeszcze gorzej. Firmy energetyczne już zapowiadają wysokie podwyżki zarówno dla firm, jak również odbiorców prywatnych.

Gość stresowo mi
głupie jesteście, pracuję w fabryce surówek, buraczki pakowałam i nie spodobało mu się, że za dużo do pojemnika

Gość stresowo mi
ani w burdelu ani pod latarnia a co nie słyszeliście ze w niektórych zawodach się robi nocki??? i głupi szef zamiast siedzieć w domu przyłazi i pilnuje pracowników

Gość stresowo mi
ani w fabryce zjebany podszywie chociaz gratuluje wyobraźni

Gość stresowo mi
spadaj podszywie, po co zamęt robisz, kuźwa! to naprawdę fabryka surówek, to takie dziwne? potem będziecie je wpieprzać na lunch w waszych pięknych biurach:(

Gość Jadzia z Miastka
ale o co poszło, co się stało z tym pakowaniem??

Gość Arthuria
ja lubie surówki z buraczkow!

Gość stresowo mi
a taka bzdura, miałam ładować miarką 20dkg a ładowałam 30-tką, pojemnik i tak jest większy, zauważyłam dopiero jak drugą paletę kończyłam, czyli tak ok. 1000 opakowań do poprawki, no i przylazł jak poprawiałam, myślę, że już po mnie

Gość Babcia Jadzia
ale poprawiłaś?

Gość stresowo mi
zaczęłam poprawiać i na początku, żeby nikt nie widział, to zjadałam po te 10 dkg z każdego pojemniczka ale po 20 opakowaniu zaczęło mnie mdlić i wtedy przyszedł szef a ja żygnęłam na podłogę na czerwono, no i się zaczęło

Gość stresowo mi
te do góry o surówkach to wszystko podszywy haha ze komus sie chce wymyslac takie bzury to podziwiam naprawde ludzie maja pojebany mózgi