Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a tak sobie siedze........

Możecie ocenić???? DZIĘKI:):):):)

Polecane posty

uppppppp

Podnoszę :D

Gość i NIE mylilam sie
tyle ze teraz nie wiem , moze i wiem co zrobic, czy w ogole nic nie robic :-) na razie poczekam na jakies wnioski, jesli ich nie bedzie to dopiero pomysle.

nie ja ale jestem ciekawa zdania innych osob

Nikogo nie oceniam , a moge Ci powiedziec ,ze przyjemnie mi sie Ciebie slucha :)

próbuj ,lekcje spiewu, konkursy, przesluchania , za jakis czas nagranie plyty w studiu w celu promocji siebie, a do tego czasu pracuj nad sobą...

Gość erwe4we342342343234qw
gdyby Cię wpuścili do profesjonalnego studia, to będziesz nie gorsza od takiej marności Wyszkoni, a może nawet i lepsza, co nie zmienia faktu, że głos masz słabiutki i często nie panujesz nad nim, chociaż przyznaję, że starasz się, a brzmienie twojego głosu jest przyjemne, przynajmniej mnie nie razi ale to tylko takie moje luźne refleksje, nie jestem fachowcem więc i powodzenia

dlatego napisalem po kolei co ma robic :) , zanim nagra plyte to trzeba popracowac nad sobą, lekcje spiewu , nauka poruszania sie itp. sam glos w dzisiejszych czasach nie wystarcza . jesli zdecyduje sie na pojscie na powaznie w tym kierunku to moze cos osiagnac ,juz cos probuje , ma checi , i pracujac nad soba moze cos osiagnac. why not ? od czegos trzeba zaczac.ktos moze .ona rowniez.to wymaga czasu, a czas mamy. wiec do ataku.zastanow sie co jest Ci potrezebne zeby osiagnac sukces i ucz sie tego.powodzenia

Gość erwe4we342342343234qw
Ben i dobrze napisałaś ale z jednym się nie zgadzam właśnie w dzisiejszych czasach sam głos, nawet marny, wystarcza :D ileż to "artystów" dzięki studiom nagraniowym jako tako się prezentuje wokalnie a publiczność ma coraz mniejsze wymagania i wręcz nie ma pojęcia, że coś jest źle :D dam Ci przykład: Madonna, ma głos cieniutki, żadnej głębi, tyle, że od pierwszych piosenek, miała dobry start i dobre kontakty. Piosenki były (kiedyś bo raczej już teraz nie) lepsze niż jej studyjne wykonania, które same w sobie były poprawne. Profesjonalni realizatorzy i jej dosłownie i w przenośni kurewski talent :D do sprzedawania własnej mierności w opakowaniu towaru z najwyższej półki.

i o ten talent mi chodzi , o przebojowosc, a tego mozna sie nauczyc , jak sie promowac , wybijac ,pokazywac tu i tam ,jak zachowywac. z odpowiednia osoba , menagerem ukierunkowywujacym ja + praca nad soba moze cos dzialac , malymi kroczkami , i pozniej jest juz latwiej .praca praca praca nad soba

musi miec choreografie odpowiednia, liczy sie takze show . latwiej sie przebic

tancerze na scenie , detale . jak cos pisz na masta0@wp.pl , pomyslimy co robic :) . mam kilka pomyslow co dalej mozesz robic . byc moze je wykorzystasz

Dziewczyna ma 17 lat zaczela teraz lekcje spiewu wiec ma szanse sie przebic :)

Podnosze :D

:)

ktos jeszcze?