Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podziel się opinią

Czym jest dla Ciebie MIŁOŚĆ ??

Polecane posty

Gość podziel się opinią

tak w szczegółach... gdyż różnie może być postrzegana przez różne osoby...

Gość generał Custer u źródeł Nilu
to jeden z elementów strategii reprodukcyjnej gatunku homo sapiens

Gość Cock tail mołotova
to jeden z wymysłów gatunku człowieka pragnienusaniebyciajedyniezwierzętusa (w skrócie ''homo metanadzwierzętus" lub po prostu utrudniającyseżycie) w celu ulepszenia strategii reprodukcyjnej gatunku homo sapiens 🖐️

Gość to lęk przed samotnością
wszystko pozostałe to wtórny wytwór tego lęku

Gość oiji09
dla mnie jest gówne.m - miłość jest jak sraczka przychodzi z nienacka...to pirdolo.ne gów..o.

Gość sztuka
to wymysł naszego szalonego umysłu aby łatwiej przeżyć koszmarny sen zwany życiem na Ziemi

Gość ij 2cej j2
Jest prawdą i jedyną rzeczywistością

Gość ij 2cej j2
Jest lotem duszy, jej powietrzem. Jest sensem istnienia. Jest jedynym cudem. Jest jedynym co warto w tym życiu zrozumieć. Jest najwyższą mądrością. Jest naszym domem. Jest jedyną prawdziwą ojczyzną. Jest drogowskazem. Jest zbawieniem. Najwyższą wartością. Alfą i Omegą. Źródłem tego co rzeczywiste. Jest........ nieznana na ziemi. Póki co ;)

Gość poranna ptaszyna
Sama nie wiem.Jestem po przejściach,1,5 roku temu poznałam faceta.Cudo.Nie,żeby jakiś specjalnie urodziwy był,ale jest bardzo,bardzo dobry dla mnie.Chyba go kocham.Tzn chyba napewno.Tylko nie wiem czy to jest TO?Czy to meżczyzna mojego życia?

Gość poranna ptaszyna
Nie wiem skąd tę pewność wytrzasnąć.

Gość kkkdddssss
Miłość jest dawaniem, nie braniem. Kocha a nie oczekuje. Szybuje wysoko ponad wszystkim, całkowicie wolna, a nie waha się i robi bilans, jak skrupulatny księgowy, plusów i minusów. Jest wspaniałością a nie kunktatorstwem. Kto ma miłość w sobie, ma wszystko co można mieć. Kto ma wszystko, a nie ma miłości, ten nic nie ma. Trzyma w swych dłoniach iluzję, która w proch się obróci. Miłość jest duchem, nie ciałem. Jest ideą, nie materią. Miłość nie zazdrości i nie lęka się. Miłość nigdy nie czuje się zraniona. Miłość........

Gość kkkdddssss
Szukaj w sobie....bo gdzie indziej?

Gość sztuka
he he he to tak jak z witaminami wszyscy wiedzą, że są ale nikt ich nie widział :D :D :D

Gość a dla mnie tym jest:
1. Kocham za ..... 2. Kocham gdyż ..... 3. Kocham ponieważ ..... 4. Kocham pomimo..... Prawdziwa miłość to ta z puntu 4. Bardzo o nią trudno:(

Gość psycholożkaod facetów
co dziewczyna moze dac meżowi swoje dziewictwo a co moze dac meżczyzna kobiecie abstynencje seksualna az do slubu wiele meżczyz poszukuje seksu nie miłosci a facet potrafi wszystko zrobic by zaspokoic swuj popend potrawi wmuwic kobiecie ze ja kocha a zwłaszcza ze jak sie mu sie podoba kobieta to może na boku zdradzać lub się masturbować http://intercafe.iq24.pl/default.asp?grupa=120496&temat=60138