Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24__________

Ostatnia tabletke wzielam w sobote to kolejna dzisiaj?

Polecane posty

Gość 24__________

7 dni przerwy czyli ak wzielam ostatnia w zeszla sobote to teraz mam dzisiaj, w niedziele wziac z kolejnego opakowania?

Gość 24__________
Chcialam sie tylko upewnic. Lecz mam problem poniewaz mam odpis recepty w swojej aptece a okazalo sie ze jest zamknieta w niedziele :( I nie wiem co teraz zrobic, czy cos sie stanie jak wezme tableke jutro o 8 rano? (powinnam wziac dzis o 21.00). Przez najblizszy tydzien nie bede sie kochac

Gość 24__________
Moglam wczesniej wykupic ale bylam pewna ze w niedziele jest czynna :(

Gość 24__________
Ale nie mam recepty a odpis z tamtej apteki. Wydaje mi sie ze nie moge go zrealizowac wszedzie tylko tam?

Idź z tym odpisem do innej apteki i powiedz jaka jest sytuacja, pokaż ten odpis i, że doniesiesz recepte. Jak trafisz na kogoś normalnego to sie zgodzi

Gość 24__________
Tak zrobie. A gdyby sie nie udalo to czy wziecie tabletki po tych 11h ma duze znacznie? W koncu to 1sza z nowego opakowania:(

Też kiedyś miałam taką sytuację, że musiałam wziąć tabletkę z nowego opakowania później, ale to były 4 godziny po czasie. Czytałam ulotkę, z tego co zrozumiałam, to masz zapas 12 h zawsze nawet jeśli chodzi o tą pierwszą pigułkę. Ale ręki sobie uciąć za to nie dam.

Gość jetem nocnym markiem
możesz się spóźnić o 12 godzin, więc spokojnie jutro rano a następną też jutro o tej 21.00

Gość 24__________
Udalo mi sie, kierowniczka apteki wydala mi 1 opakowanie i jutro mam jej doniesc :)