Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ego__

Halloween

Polecane posty

Gość Ego__

W mojej szkole organizują Halloween :O Będą normalne lekcje, ale każdy ma się przebrać. Co byście mi doradzili? Przecież nie polecę do sklepu po jakiś gotowy strój :O i nie będę paradować w autobusie i przez kolejne pół miasta w poczochranych włosach czy ciemnym makijażu : O. Nie wiem co robić :O

Gość Amerykanizacja :(
:o A pójdziecie też na jakieś Powązki tudzież inny cmentarz, żeby wspomnieć jakichś zmarłych? W Polsce żyjemy :o

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanocojets
pierdol to, nie idz do szkoly

Gość Pomarańczka.....
Amerykanizacja - Hallowen i Wszystkich swietych to jest zupelnie co innego ciemna maso... A po drugie Hallowen nie jest Amerykanskie tylko Celtyckie.

Gość Ego__
No ok, mogę przyjechać wcześniej i przebrać się, umalować w toalecie. Ale w CO ja mam się przebrać? Nie będę kasy wydawała na wymysły mojej szkoły. Czuję się jak w Ameryce. Walentynki, teraz Halloween :O może jeszcze mam zacząć chodzić po sąsiadach i drzeć się "CUKIEREK ALBO PSIKUS!" ; / Nawet na czarownicę nie mam ciuchów, ja pierdzielę...

Gość Ego__
Ja naprawdę nie wiem co zrobić, to się nazywa frustracja! :D

Przebierz się za czarownicę. Natapiruj włosy, ostry makijaż, ciemna sukienka i rajstopy, najlepiej coś z koronką, czerwone usta, umaż się węglem i będzie. :D

Gość Ego__
No właśnie, ja nie mam ciuchów w tym problem. Nawet starych, które mogłabym przerobić... co dopiero coś z koronką. A da się ostry makijaż wykonać w łazience przed lekcjami? Bo nie będę tak w autobusie i po mieście paradować :D no i mam okulary... będe fantastyczną czarownicą :P Ok, a oprócz czarownicy macie jeszcze jakieś pomysły?

tak, ze masz pojebana szkole, jak ja chodzilam do szkoly takich glupot nikt nie wymyslal...

Gość Ego__
Oj tam, trochę wredny charakterek mam, chociaż wygląd temu zaprzecza, ale 3/4 szkoły to będą czarownice :classic_cool:. No i też uważam, że wymyślają głupoty, ale ja tu nie mam nic do gadania, muszę się przebrać : O

Gość guygy8uy
jakie kurwa celtyckie debilu, czy w irlandii najbardziej katolickim kraju na swiecie organizuja halloween, niee..........wiec nie pierdol i zapierdalaj jutro do swojego gymnasium malolacie

Gość mieszkam w Irlandii i jelopie
jeden tu juz od kilku tygodni wszedzie po sklepach sprzedaja ozdoby, stroje i slodycze na Halloween. Oni uwielbiaja to swieto, polowa domow juz wystrojona. Najpierw sie doucz a potem komentuj :o

Ja bym powiedziała że z Meksyku. Oni mają tam taką kulturę, np. sypią z cmentarza kwiatową drogę do domu i w ogole się tak fajnie wesoło bawią w ten dzień. No a co do przebrania - w Polsce w Halloween mozesz się przebrać za co chcesz. Ja idę jako wampir ale to w Londynie... no ale np. możesz np za coś łatwego typu diabełek, ubierasz się po prostu jak na imprezę, w szkole zakładasz różki któe i domowymi sposobami "zapytaj ciotkę Jutubkę" zrobić, ogonek (jak wyżej) i już. Albo spraw sobie wampirze ząbki (za 10 zł na allegro choćby), ubierz na czarno/czerwono, w szkole makijaż i jesteś wampir undercover.

Gość 24234234
guygy8uy - az szkoda komentowac twoich glupot... Te swieta sa znacznie starsze od religii katolickiej, i sa celtyckie.... A w co obecnie wierza irlandczycy - to zupelnie inna para kaloszy...

Gość chcę być tarczą usa
celtyckie to było kiedyś i nie celtowie je spopularyzowali tylko amerykanie i dla kasy a gdy było celtyckie, to było świętem a nie prymitywną zabawą bez jakichkolwiek znaczeń metafizycznych