Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurdu_bydzia

Uwaga Bydgoszcz, jutro znowu jazdę ma najniższy i najgorszy 26-latek w mieście

Polecane posty

Gość ja nie mogę z gościa
Nie jesteś brzydki i nie jesteś bardzo niski. Ale fakt, żałosny jesteś i to cholernie. Nie bluźnij i nie pisz, że tobie trudniej zrobić prawko niż inwalidzie, bo to jest chamstwo, ty masz ręce, nogi i wszystko inne na miejscu, a i tak ryczysz od miesięcy na BABSKIM FORUM. A inwalida nie ma kończyn, na ogół jest po ciężkiej, bolesnej chorobie, albo wypadku, a nie znam żadnego, który by robił z siebie taką ciotę jak ty... Swoją drogą musisz być bardzo zadufany w sobie, skoro myślisz, że taka egzaminatorka W OGÓLE ZWRÓCI NA CIEBIE UWAGĘ. One mają tych kursantów dziennie tyle, że nawet nie zapamiętują twarzy, no ale nie, CIEBIE to na pewno taka młoda babeczka obejrzy sobie od stóp do głów i potem celowo obleje, wymyślając błędy, których nie popełniłeś i zaryzykuje wylot z pracy, jak ktoś obejrzy nagranie z egzaminu...

Jakoś osiągam, jestem świetnym informatykiem-serwisantem !!! Dużo ludzi celowo chce abym to właśnie JA im komputery naprawiał. Tylko że to jest tak że nie zawsze mam robotę, bo do stałej pracy bez prawka narazie nie mam co iść, każdy moje CV odrzuca bo nie ma tam prawa jazdy, więc nawet nie patrzą na wykształcenie (mam inżyniera). Ale prawko zrobię, mam nadzieję że będę zdawał u faceta i zdam!! A jeżdżę już na serio coraz lepiej !!!

Gość grdrdersers
Tak oni sa bardzo szczwani. Na bank zatrudnili tez gosci z CIA. Oni juz wiedza ze chcesz zdawac. Nie masz sie co ludzic jak dla mnie na bank Cie obleja za wyglad.

Jakoś osiągam, jestem świetnym informatykiem-serwisantem !!! Dużo ludzi celowo chce abym to właśnie JA im komputery naprawiał. Pierwszy normalny post :)

Nie wymyśli błędów, ale tak zakręci egzaminem, że sam wpadnę i dam się nabrać na jakiś haczyk !!! Ale jak zdaje u takiej pzrystojniak, to celowo zrobi łatwiejszy egzamin i taki zdaje !! A niski ma pod górę, bo jej się fizycznie nie spodoba, rzuci się w oczy że jest odpychający i odstaje od więskzości pzrystojnych facetów jaka Bydgoszcz posiada... :(

Gość kurkuma2o
pozwole sobie zapytac w jakiej szkole robisz prawko? i ile placisz? )

Gość grdrdersers
Jak jeszcze raz napiszesz ze to jest niski wzorst i jest Tobiwe trudniej niz inwalidzie to namierze Twoje IP i skopie Ci dupe bo to jest zwykle chamstwo i tyle.

Wiecie, chodzi o to, że jeśli nie zda, zrzuci winę na egzaminatora, że go oblał z powodu wzrostu. Nie przyjdzie mu do głowy, że by marny kierowcą:D

Po pierwsze - nie jesteś odpychający. Osoby, które piszą, że jesteś paskudny, robią to specjalnie, bo ty nie wierzysz w nic innego i zachowujesz się tak, jakbyś czekał, aż ktoś potwierdzi, że jesteś potworem. Nie rozśmieszaj mnie - egzaminy są nagrywane, są ustalone manewry, które należy zdać i nie ma takiej możliwości, by komuś organizować łatwiejszy/trudniejszy egzamin ze względu na widzimisię.

To nie jest chamstwo, inwalidzi mają lepiej niż ja bo to nie ich wina jest!! Są pojrzywdzeni pzrez los!! Poza tym niski może być pzrystojny, wysportowany i ładny z wyglądu !!! Ja jestem sam sobie winien mojego wzrostu, przynajmniej tak to ludzie odbierają!! Mleka nie piłem, nie uprawiałem sportu więc to moja wina, dlatego chociażby mam gorzej od przystoujnego inwalidy na wózku !!! Bo on to może mieć kobietę (nawet atrakcyjną) i prawko zrobi bez problemu, ale taki kurdupel koleś o wzroście 169 cm będzie miał utrudnioną gorszą widoczność i będzie mu się bardzo trudno jechało!!!

Gość grdrdersers
Swoimi postami obrazasz normanych ludzi. Masz cos z glowa i powinienes sie leczyc.

O.k., rzeczywiście szkoda czasu, udowodniłeś swoim ostatnim postem, że jesteś świrem.

Gość grdrdersers
Nie bierzcie w ogole postow tego dziecka na powaznie. Ktos robi sobie z was jaja i tyle. Nie ma takich ograniczonych ludzi.

Hahaha ja mam coś z głową ?? Nieee, to WY (zwłaszcza dziewczyny) zorbiliście ze mnie takiego, nie mogłem być waszym kolegą nawet (a co dopiero chłopakiem), bo BARDZO pzreszkadzał wam mój wygląd i żałosny wzrost (i nie mówię tutaj konkretnie o was na kafe, ale ogólnie o laskach). Ludzie oczekują ode mnie cudów, żebym się jakoś pzresadnie starał, no bo to kurwa w końcu nie wypada aby kurdupel mógł robić to czy tamto. Szukając dziewczyny dla przykładu W OGÓLE nie sugeruję się wyglądem, ładnych lasek w ogóle nie biorę pod uwagę, tylko te mniej atrakcyjne. Ale niestety widzę, że NAWET te mniej atrakcyjne nie chcą mieć byle jakiego kolesia, który nie jest ciachem i jest niski :(

Przestań pier.... jak potłuczony. Tobie jest psycholog potrzebny i to od zaraz. A propo wzrostu i prawka - ja mam 157 cm wzrostu i jeżdżę i nie uważam, że posiadanie prawka jakoś mnie nobilituje, bo niestety ty tak uważasz, a będziesz tylko kolejnym kierowcą na drodze, no ale jak masz poczuć się lepiej...

Tylko że kobieta o każdym wzroście może być kierowcą bez łachy, ale od kolesia się wymaga i jeśli jest BARDZO niski i ma najgorszy wzrost (czyli 169 cm jak na faceta to najgorszy wzrost z możliwych), to wtedy ciężko mu zdać, bo jak trafi się młoda ładna egzaminatorka, to BARDZO będzie zszokowana i zła że takie małe niemęskie GÓWNO chce być kierowcą i zrobi już wszystko aby takiego oblać, to logiczne ludzie!!!

Gość fghd7664
Akle to sie wymaga od faceta kurwa wymaga sie. Nie rozumiesz e sie wymaga, ja tez nie rozumiem:D

Gość fghd7664
Ale to jest najgorszy wzrost. To jest naprawde naj naj naj gorszy wzrost z mozliwych we wszechswiecie.

Gość fghd7664
I to jest naprawde bardzo bardzo bardzo logiczne:D No nei rozumeicie go. To przeciez logiczne:D

Gość reheheheheheheeeeeeeeeeeeee
Cholera, idę powiedzieć mojemu mężowi, który ma 160 cm wzrostu, że gdyby miał te 9 cm więcej, to by miał NAJGORSZY MOŻLIWY wzrost na świecie :D

Jeśli jakaś dziewczyna mnie nie lubi, a mimo to jestem do niej miły, staram sie zainteresować ją swoją osobą, to bankowo powodem musi być mój wygląd i wzrost i to jest fakt !!! Niestety, w moim życiu same takie dziewczyny napotkałem . A najgorsze to były takie co najpierw udawały że mnie lubią, a potem okazało się że to wszystko to były jaja z powodu mojego nienaturalnie niskiego niemęskiego wzrostu i żałosnego wyglądu !! :(

99 % dziewczyn z kafe uważa że niski koleś około 169 cm to dno, że nie powinien jeździć samochodem, uprawiać sexu, mieć dziewczyny czy nawet koleżanki, a gdy wątek założy jakiś autentyczny brzydki kurdupel to od razu, że to prowokacja :( A to nie jest prowokacja, mogę wam dać nawet i słowo honoru !!! Mogę wam przysiąść na swoją śmierć że to nie prowokacja, to PRAWDA !!

Gość jania z powołoania
do jrj