Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurdu_bydzia

Uwaga Bydgoszcz, jutro znowu jazdę ma najniższy i najgorszy 26-latek w mieście

Polecane posty

Gość jestem bardzo nisko, co zrobic
No to ja Cie przebije bo mam 27 lat, tez mieszkam w Bydgoszczy, mam 185 wzrostu i nie widze nikogo nizszego od siebie. jestem kurduplem i prawa jazdy mi nie dadza, no chyba ze na wozek inwalidzki:(

Tam od razu przykrości... po prostu mój wygląd i wzrost jest NIE DO PRZESKOCZENIA nawet do tego stopnia, aby mieć dobrą koleżankę. Każda robi sobie jazdę z mojego wyglądu i wzrostu, mimo że sam o tym nie piszę!!! Najpierw gada normalnie, a potem nagle okazuje się że przez wygląd i wzrost nie warto ze mną mieć nic do czynienia!!!

Gość grdrdersers
Ok jestes Bardzo niski i co nam jeszcze zabawnego dzisiaj powiesz:D? Przyznaje brzydki jestes jak jasna cholera. jak Ty w ogole mozesz patrzec w lustro. Wiesz co? Dam Ci rade. Nie wychodz w ogole z domu bo swoim wygladem, tym ze ludzie musza patrzec na Ciebie w miejscach publicznych krzywdzisz ludzi;) To niemoralne wg mnie.

Gość ja nie mogę z gościa
I dlatego obcą ci jeszcze instruktorkę nazywasz pizdą? Tak z sympatii, prawda? Chłopie, jesteś tak zaślepiony swoim wzrostem i wyglądem, że nie dostrzegasz, jak bardzo odpychasz ludzi agresją, frustracją i, wybacz, głupotą. Zdając prawko udowodnisz, ze jesteś kimś? A cóż to za szczególne osiągnięcie? :D Teraz prawko ma każdy.

Nawet ironii od koleżanki powyżej nie wyczułeś...

Gość grdrdersers
Ok sie wyobrazic to sobie. Idziesz sobie idziesz. Az tu nagle jakas dziewczyna wskazuje mna Ciebie palcem i mowi o ja pierdole Ty koles nakryj sie klepiej workiem jutowym bo masz facjate jak dupa jelenia i wogole jestes karlem. Idz mi stad bo psujesz krajobraz:D

Dokładnie, często jak mijają mnie jakieś wysokie piękne dziewczyny z rozmiarem buta większym niż mój to się ze mnie śmieją że mijają takie dno jak ja !!!

Nikt się z ciebie ot tak nie śmiał, to ty sam się poniżałeś w oczach forumowiczów, drwiłeś z siebie, robiłeś z siebie matoła. A inni tylko pochwycili twoja nutę. Mnie bardziej przeszkadza twoje marudzie i brak szacunku do siebie samego:o Jeśli twój świat kończy się na seksie, a raczej jego braku z jakiegoś wydumanego powodu, jesteś zarazem ograniczony:o i żadna cię nie będzie szanować, jeśli ty sam się nie zaczniesz:o

Gość grdrdersers
A teraz na powaznie. Ty poprostu takim gadaniem wzbudzasz agresje a nie swoim wygladem. Ludzie nawet dla zabawy beda Ci przygadywac.

Sex nie jest dla mnie najważniejszy!!! Wręcz przeciwnie. Mógłbym mieć dziewczynę już dawno, ale żadna mnie nie zechce bo w końcu prędzej czy później będzie musiało dojść do sexu, a sex ze mną to ŻADNA przyjemność dla dziewczyny!!!

Pozostaje mi się tylko podpisać pod koleżankami, ale wątpię, by do autora dotarło :O

Nikt się z ciebie ot tak nie śmiał, to ty sam się poniżałeś w oczach forumowiczów, drwiłeś z siebie, robiłeś z siebie matoła. A inni tylko pochwycili twoja nutę. Mnie bardziej przeszkadza twoje marudzie i brak szacunku do siebie samego:o Jeśli twój świat kończy się na seksie, a raczej jego braku z jakiegoś wydumanego powodu, jesteś zarazem ograniczony:o i żadna cię nie będzie szanować, jeśli ty sam się nie zaczniesz:o

Oblubienico, powtarzasz się!!! Czy wy do cholery nie potraficie zrozumieć, że NAWET jak jestem pewny siebie i nie gadam o tym wszystkim o czym piszę tutaj (w końcu po to jest to forum, no nie) to i tak KAŻDA dziewczyna mnie unika i nie lubi, gdyż mój nieatrakcyjny wygląd i bardzo niski wzrost są barierami NIE DO PRZESKOCZENIA !!! Ale wy i tak nic nie zrozumiecie... :(

Gość grdrdersers
Ciebie trzeba hospitalizowac, bo jeszzce troche i zaczniesz strzelac do ludzi na ulicy, bo sobie wymyslisz ze czegos tam nie mozesz osiagnac bo masz wcale nie taki niski wzrost. Zalosny jestes czlowieku. Idz sie leczyc. Dobrze Ci radze.

Gość grdrdersers
Pierdolisz i pewnie odpychasz z zupelnie innego powodu. Zreszta widac po Twoim wpisie o tym seksie w burdelu. Zadna normalna kobieta nie bedzie z takim typem jak Ty.

Gość jmghjghjg
też mieszkam w Bydgoszczy i ktoś musi spuścić Ci wpierdol że tak kompromitujesz moje miasto:O:O:O

Może i nie gadasz o tym wszystkim, o czym tu piszesz, ale pomyśl przech chwilę, jakie ty masz nastawienie!!! Jestem paskudny, niski, najgorszy, seks ze mną będzie dla kobiety koszmarem (ciekawe, skąd możesz to wiedzieć, skoro jesteś prawiczkiem). Czy myślisz, że ktoś cię polubi i pokocha, jeśli sam dla siebie jesteś żywym gównem?!?! I kurwa mać powtórzę się : NIE CHODZI O TWÓJ WYGLĄD ANI WZROST!

Gość grdrdersers
Tez mi wielkie osiagniecie to prawo jazdy. Inwalidzi jezdza samochodami.

Od razu strzelać do ludzi... ALE jak się okaże że ma mnie egzaminować MŁODA PANI EGZAMINATOR, to będę musiał powiedzieć co myślę na temat tego że będzie się wyżywać na kurduplu a i tak go obleje choćby za wygląd i wzrost!!! Młoda egzaminatorka po prostu tak poprowadzi egzamin, aby kurdupel jaki się jej fizycznie nie spodoba celowo oblał, bo każda taka uważa że niski kierowca co ZAGROŻENIE DLA RUCHU !!! A co może się mylę ??? MAM RACJĘ, KAŻDY WIE ŻE TAK JEST !!!

Gość jmghjghjg
u mnie mieszka koleś który ma 160 wzrostu a jego kolega ma 164 mimo to jakoś sobie dają radę nygusy i nie jojczą na kafeterii

Inwalidzie łatwiej zrobić prawko, niż niskiemu 169 centymetrowemu kolesiowi we wieku 26 lat !!! Ale co wy tam możecie wiedzieć, nie jesteście niskimi żałosnymi kolesiami... A prawiczkiem nie jestem, od 4 lat !!!

Gość jmghjghjg
jak zdawałam w bydgoskim Wordzie prawo jazdy to nigdzie nie widziałam młodych wrednych egzaminatorek

Kiedyś to było kiedyś. Teraz aby zdawać u faceta, to trzeba mieć NAPRAWDĘ szczęście!!! Ostatnio obserwuję jak jeżdżą elki i po stronie pasażera siedzi najczęściej MŁODA egzaminatorka :( Chyba celowo zatrudniają młode wysokie laski, aby oblewały kurdupli... :(

Gość grdrdersers
To chyba tylko Ty tak uwazasz. Widocznie jestes jakims fajtlapa i tyle. Tylko nie mow mi ze to przez wzrost bo Cie odnajde i wpierdole. Tez jestem z Bydgoszczy, znam wiele osob z twoim wzrostem ktrzy maja kochajaca dziewczyne i nic nie stoi im na przeszkodzie. A Ty jestes zalosnym typem. Nigdy nic nie osiagniesz bo masz cos z glowa.

Ja pierdolę:o Ty naprawdę uciekłeś z wiadra po skrobance:o Tak, kurwa, zatrudnili NASA, żeby obmyślić szczwany plan poniżenia cię na egzaminie:D