Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diolililile

Stwierdzam że dziewczyny są głuche

Polecane posty

Gość diolililile

Zainspirowana inną wypowiedzią z którą się zgadzam stwierdzam że kobiety mają problem z układem słuchowym i 90% z nich powinna jak najszybciej udać się do laryngologa. Większość tematów na Uczuciowym jest w stylu "co on miał na myśli?". Facet powie "nie chcę już z Tobą być", kobieta pyta "ciekawe co miał na myśli?", "czy uważacie że mam o niego walczyć?" Facet powie "chcę jeszcze szaleć, chcę się bawić, chcę związku bez zobowiązań", kobieta pyta "może tylko tak mówi, może powinnam być cierpliwa?". Facet mówi "nie jestem w tej chwili gotowy na związek", kobieta stwierdza "pewnie jest zraniony, boi się zaangażowania, ja poczekam". Zrozumcie, głuche dziewczyny, że zazwyczaj w wypowiedziach facetów nie ma drugiego dna! Facet w takich chwilach mówi to, co naprawdę myśli. Nie trzeba się zastanawiać, analizować "co autor miał na myśli"! "Ale przecież był taki miły, kochany, myślałam że mu zależy, więc to nieprawda gdy powiedział że nie chce być ze mną, bo ja lepiej wiem, że on chce!" Był miły prawdopodobnie dlatego, że mu się akurat nudziło, bo widział jak wlepiasz w niego maślane oczy i podbudowywał swoje ego, bo byłaś kołem zapasowym, bo wciąż szuka innej a Ty byłaś po drodze itd itd... I czy naprawdę sądzisz że wiesz lepiej czego ktoś chce? :D Otrząśnijcie się, laski!

Gość mhhhhh
jest w tym duzo prawdy,ale to samo odnosi sie facetow ktorzy sa podlymi klamcami bo mowia dziewczynie "nie jestem gotowy na zwiazek,ale nadal cos do ciebie czuje" a mysla juz mi sie nie podobasz i mam nadzieje,ze nigdy sie wiecej nie spotkamy. facet mowi "potrzbuje byc sam" czyt.bawic sie z kolegami,a jak trafil sie jakas fajna du..to chetnie sie z nia blizej zapoznam. mowi "zostanmy przyjaciolmi" mysli nie chce miec z toba nic wspolnego i dlatego nie bierzemy slow facetow doslownie. to,ze dzis do mnie mowi nie chce z toba byc nie znaczy,ze za dwa miesiacy nie bedzie lezal przede mna plackiem i blagal o szanse.tak samo jak to,ze wyznaje mi milosc to nie znaczy,ze za dwa tyg ze mna nie zerwie.

Gość qwert0099
Dlatego połowiczne wypowiedzi "chcę być sam, ale pozostańmy w kontakcie", "nie chcę być z tobą, ale zależy mi na tobie", "zostańmy przyjaciółmi", powinny być traktowane na równi z jawnie negatywnymi. Jak facet chce być z kobietą, to nie daje dwuznacznych odpowiedzi, z takim facetem jest wszystko jasne i bez wątpliwości.

Gość przecież z zostańmy
przyjaciółmi to kobiety przodują :O 🖐️ i może nawet w to wierzą :D żal.pl nie da się przecież utrzymywać znajomości z kimś na kim nam zależy/albo dał nam kosza :P

ostatnia wypowiedz predzej odnisłabym do kobiet niż mezczyzn. z dosiwadczenia wiem to mezczyzni to bardzo proste istoty :) trzeba tylko ich sluchac.

asda, nie każdy ma szczęście w życiu trafiać na proste przypadki mężczyzn. Ja mam inne doświadczenia. A sama to co myślę, to mówię i robię.