Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedaczka bylam.;;;

pracujacy ojciec np zagranica

Polecane posty

Gość biedaczka bylam.;;;

wkurza mnie gdy slysze opinie, ze tatus powinien byc jak najczesciej w domu przy dzieciach itp itd, taak moj byl, na rencie inwalidzkiej ok 500zl, nic w zyciu nie osiagnal niczym sie nie martwil, i co, klepalismy cale zycie biede, bylam wysmiewana od najmlodszych lat kto zaznal biedy ten wie :O i teraz jestem mezatka moj maz bardzo dobrze zarabia i choc nie ma go czesto w domu to ciesze sie, ze dziecko bedzie mialo przyszlosc, ktora mu zapewni. pewnie zjedziecie mnie tu ale coz, co z tego ze moj tatus byl w domu, nic.:O

Gość ddddddddddd12
ja tez pochodze z biednej rodziny , tylko moj tato cale zycie pracowal i pracuje ciezko.A wiadomo im starszy tym trudnie prace znalesc. Ja jestem tez mezatka moze niema az tak dobrze ale jest lepiej nii bylam dzieckiem.

mój też był ciągle w domu , a ja bardzo chciałam żeby go nie było...zresztą i tak miałam dużo szczęścia bo zawsze pracował ( nędzna praca ) na popołudnie, tzn jak wracałam ze szkoły to on wychodził....ale jak miał urlop to była masakra

Gość biedaczka bylam.;;;
bieda to jest cos okropnego, nigdy nie bylam na wycieczce bo nie bylo mnie stac, tlumaczylam sie, ze mam chorobe lokomocyjna;) ponadto moj ojciec lubil sobie wypic, masakra:O

Gość biedaczka bylam.;;;
ktos jeszcze?