Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julita_1992

Czy on się bawi moimi uczuciami? Pomocy :/

Polecane posty

Czesc dziewczyny, pisalam z pewnym chlopakiem 3 tygodnie przez nk, tydzien temu w sobote sie spotkalismy pierwszy raz i bylo milo, fajnie. On po spotkaniu pisal ze wywarlam na nim pozytywne wrazenie itd. I po kilku smsach przestal sie odzywac, wylaczyl telefon i dopiero napisal we wtorek, nie tlumaczac sie nic. Popisalismy kilka smsow i znowu bylo to samo. Ostatnio odezwal sie w piatek, tym razem bylo inaczej bo pisalismy bardzo dlugo, do 1 w nocy ale to chyba dlatego ze flirtowalismy ze soba, wiem ze to nie bylo na powaznie. Na nastepny dzien napisal ze przeprasza ze mi nie odpisal ale usnal, potem napisal wydaje mi sie ze na powanie ze zauroczylam go swoim charakterem, podejsciem do zycia bo nie jestem pusta tak jak inne dziewczyny. I to byl jego ostatni sms, znowu nie odzywa sie. Czy on bawi sie moim uczuciami? Ja się w nim zadużyłam i nie wiem czy traktowac to co mi napiasl powaznie, bo nie zachowuje sie tak jakby mu na mnie zalezalo czy dac sobie spokoj...

Gość Hymhym...
Myślę, że powinnaś sobie go odpuścić :) Najlepiej obserwuj rozwój sytuacji i trzymaj gościa na dystans. Bo istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo, że się Tobą bawi. Niestety nikt, poza nim, nie wie co dokładnie myśli i jakie ma zamiary, więc tutaj dostaniesz co najwyżej stos 'przypuszczeń' i żadnego pewniaka... A z tym zauroczeniem - to zauroczył Cię nie tyle on, co właśnie ta jego niedostępność. Bo to niedostępne to bardziej pociągające. Ty tak samo powinnaś 'grać' z facetami. Po prostu trzymać dystans do facetów, a wtedy będziesz miała tłumy wielbicieli:) Wiem co mówię...:)