Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto się lubi ten się czubi

w jaki sposób kobiety

Polecane posty

Gość kto się lubi ten się czubi

utrudniają życie facetom - podawajcie przykłady lub ich nieznośne cechy

Gość prfghyujikoktrtyu
vice versa, nie slyszałam od zadnego o utrudnianiu wrecz przeciwnie pomagają

Gość kobietka4322
kontrolują - wiem z własnego doświadczenia, że tego nie lubicie. ;P

Gość ollciaaaaaaaaa
czesciej faceci kontroluja maskara

Gość wszystkiego
każemy się wam domyślać :P to chyba najgorsze :P

Gość kobietka4322
ollciaaaaaaaaa - zależy też na jakiego trafisz - zazdrośnika, czy pewnego siebie, który zna swoją wartość a nawet myśli, że jest większa niż w rzeczywistości jak mój ;d

Gość ollciaaaaaaaaa
kobietka4322 no tez racja moj to typowy zazdrosnik gdzie nie pojde mam 100 eskow i 50 telefonow nie powiem co jest jak idziemy na dystkoteke koszmar jakis :P

Gość kobietka4322
ollciaaaaaaaaa mój tez kiedyś taki był, zerwałam z nim, a potem wróciłam i teraz sie uspokoił xd powiedz mu że ma widocznie niskie poczucie wartości, skoro jest o każdego zazdrosny ;) nawet psycholodzy tak uważają

Pasta, albo nie mają żadnych perspektyw, albo zwojów ;) Proszę, nie pytaj jaki mam fetysz, to wtórne. Na rynku jeżyckim o trzeciej nad ranem dupczą się menele. Teraz z rozrzewnieniem wspominam czasy telewizji i wrocławskiego Zoo. http://www.voila.pl/439/7fd0y/?1

Gość ollciaaaaaaaaa
kobietka4322 myslisz ze mu o tym nie mowilam ale jak zawsze sie pytam czy ma jakies kompleksy czy moze czuje sie malo atrakcyjny to wpada w jakas furie hehe myslalam wlasnie o pojsciu do psychologa ale czy to cos da?:)zostawilas go i on staral sie zebys wrocila do niego?

Gość kobietka4322
ollciaaaaaaaaa ja Ci powiem, że wytrzymałam troche ponad rok w takim związku, ale to było już chore, każda impreza i on cały czas przy mnie stał, a niech sie tylko do jakiegoś faceta odezwałam, to awantura i koniec imprezy. Pewnie że sie starał i mówił, że sie zmieni, ale to nie było zależne od niego i ja wiedziałam, że to sie nie stanie z dnia na dzień. Minęły 2 miesiące od rozstania wróciłam i nie powiem, ze idzie gładko, ale jest przynajmniej zdrowa relacja :D

Gość ollciaaaaaaaaa
kobietka4322 ale to dosc odwazne posuniecie :)wiesz ja bym chyba tak rady nie dala;)

Gość kobietka4322
no mi tez łatwonie było, ale to najlepsze co mogłam zrobić. najważniejsze jak Ty sie w tym czujesz, bo jak zacznie Cie to strasznie przytłaczać, to zaczniesz kochać i nienawidzić jednocześnie, a to już słaba obcja. mam nadzieje, że jakoś rozwiążesz to i wytrwasz ;)