Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akpolanka

kupilam wozek....

Polecane posty

Gość akpolanka

i ma cholernie wyblakniętą budę....kolor czerwony a budka jest wprost pomaranczowa. co zrobic? mozna gdzies profesjonalnie zafarbowac?

Gość akpolanka
nie z allegro niestety...nic nie moge zrobic

Gość akpolanka
a jak myslicie gdzie kogos takiego znajde?

Gość akpolanka
masz rację sprobuje zapytac:) dzieki:)

Hmm nie mam zielonego pojęcia kto zajmuje się takim farbowaniem. A na allegro napisane było,ze buda wyblaknięta? Lub dostrzegłaś,że kolor ma inny? To nowy czy używany wózek?

Troszkę widać... Ale z tym farbowaniem to też ryzyk-fizyk, bo buda będzie miała 'soczysty' kolor, to zobaczysz,że reszta będzie się odróżniala.

Gość ooo...
Konsument ma prawo w ciagu 14 dni zwrocic zakupiony przedmiot bez podania przyczyny. Wiec na co ty jeszcze czekasz?

Gość akpolanka
na allegro tez to obowiazuje?

No właśnie nie wiadomo jak z allegro jest, tak naprawde kupując wiedziałaś,że buda jest wyblaknięta,tylko sprzedawca kiepskie zdjęcia zrobił tej budy

to prawo zwrotu tyczy się gdy kupujesz od firmy, jeśli od osoby prywatnej nie ma takiego czegoś. Poza tym w opisie aukcji jest napisane że budka wyblakła i widać to na zdjęciu, myślę że niestety nic nie zwojujesz.

Gość karola29
są takie barwniki do tkanin, ja bym tym spróbowała zafarbować

Gość deklaaa
przecież pisze, że buda wyblaknięta i o co ci chodzi,

Gość sprawdź swoje prawa
z tego co pamiętam w przypadku zakupów na odległość kupujący ma prawo w ciągu 10 dni odstąpić od umowy, bez podawania przyczyny. Dotyczy to również zakupu od osoby prywatnej - jedyne za co będziesz musiała zapłacić to oczywiście za koszty przesyłki (w obie strony)

Gość TO CHYBA
hmmm....wyraznie widac na pierwszym zdjeciu ze buda wyblaknieta i w opisie tez jest zaznaczone. A wozek niezly, ja mam takie bezowy :)

Gość Można zafarbować, ale
nie wiem czy uda ci się w polsce kupić specjalną farbę i sól do farbowania tkanin w zwykłej pralce automatycznej. Ja używałam tych środków zagranicą. Jest to bardzo prosta metoda. Nazywają się DYLON. Może uda ci się je kupić przez internet. Są super i działają!

Gość Można zafarbować, ale
Tylko musisz przeczytać dokładnie instrukcję, bo jedno opakowanie barwnika i soli DYLON starcza na określoną wagę prania. Więc trzeba dobrze zaplanować całe farbowanie, żeby kolor ładnie pokrył tkaninę.

.WÓZEK W STANIE DOBRYM-OD SŁOŃCA WYBLAKŁA BUDA I ODROBINĘ PARASOLKA-NIE MNIEJ JEDNAK JEST ŚWIETNY I DOSKONALE POSŁUŻY INNEMU sprzedawca o tym napisał...