Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nortdei

Takiego idioty jak ja chyba nie ma...

Polecane posty

Gość luz kolego ...
to raczej chodzi o to że jak znam kobiety - zawsze bedzie o takim dupku pamietac, chyba ze ja porzadnie zawiedzie, zrobi cholerna przykrosc, zdradzi z inna laska. etc.. ale ot oc on robi - totolane niespelnienie, bedzie o nim pamietac.

Gość zapamiętaj sobie:
jasne że będzie pamiętać, co z miłoscią ma jednak niewiele wspólnego. O krokodylu który ujebie ci stópkę w kostce też do końca życia nie zapomnisz :classic_cool:

Gość wiesz co panie Nortdei
Mnie tez ktoś tak "kochał" - na zasadzie chcem ale sie bojem... okropne meczernia, ciagla niepewnosc.. i dzisiaj co? ja sama, a on .... zero kontaktu ..

Hej, że tacy faceci mieszkają w Poznaniu...? Żyję tu od urodzenie (a nie jestem wiele młodsza od Ciebie) i z takim zagmatwaniem się jeszcze nie spotkałam! Ale szczęścia i powodzenia życzę jak Pyra Pyrze :)

No.. dzięki Jaggg. ja nie jestem rodowitym poznaniakiem, pochodzę z mniejszej mieścinki, tutaj tylko pracuje... szczescie się przyda tylko sam nie wiem w czym je rozumieć :( idą święta , za jakiś miesiąc znów bedą huczeć, że mikołaj, boże narodzenie...tak chciałbym je z nia spedzic.

ale przecież sam napisałeś, że praca jest ważniejsza od niej, czyli pewnie święta też... chyba, że chodzi o to, że bez pracy w święta będziesz się nudził a ona byłaby miłym przerywnikiem a później bye!🖐️ ...nie kochasz jej w przeciwnym razie nie zniósł byś jakiejkolwiek rozłąki a myśl, że możesz ją stracić stałaby się twoją obsesją:P

Gość amatettaa
też sądzę, że autor nadużywa pojęcia miłość. Jego "miłość" służy mu tylko do tego aby być bezpiecznym emocjonalnie, a jednocześnie móc się odwołać, zakotwiczyć w obrazie jaki sobie zbudował z jej osoby.

Gość romafiola
Milosc dla autora jest pojeciem źle rozumianym. Autorze piszesz tak : "dużo bym dał żeby była tu koło mnie. A ja - wybrałem pracę - i to w pracę uciekam"... za chwilę piszesz: "kocham ją za całokształt, za to jak się smieje - choć rzadko to ostatnio robi...za to jak ze mna rozmawia, zawsze z taki cholernym ciepłem- a wolałbym czasem żeby może lepiej mnie nie cierpiala i miala dość.. byłoby latwiej.." wiesz, ja mam wrażenie ze ty sam nie wiesz czego tak naprawe oczekujesz od niej i od zycia. Bo niby chcialbys ją miec ale sie boisz?? No to nie jest milosc...:classic_cool: wiem , wiem... zaraz napiszesz ze sam wiesz lepiej - ale gdybyś ty ja KOCHAL KOCHAL KOCHAAAAAAAL to juz dawno mialbys ją przy sobie ( bo cos wspominasz ze chcesz zeby byla z toba w poznaniu?) to kuźwa czemu nic nei robisz w tym kierunku?? :-O jak sie boisz jakiegokolwiek kroku - to ja zostaw, o ile wiesz ze umiesz bez niej zyc- i praca ci wystarcza, to nie drecz dziewczyny 😭

Jak nie zaryzykujesz cale życie będziesz żałował. I może tak spytaj ja o zdanie a nie decydujesz za nią, że napewno będzie nieszczęśliwa.

Gość kochaaaaaaaaaaam
pewnie, że ryzykować! raz się żyje

postanowiłem - że pojade teraz jak bede na wszytskich swietych i powiem prostu z serca, ze chce zeby ze mna zamieszkala i przeprowadzila sie do poznania. pomoge jej prace znaleźć... jakoś moze to bedzie..

Gość grecik...
ooooo no juz jakos lepiej to piszesz.... czekamy na wiesci....

Gość taki los:)
tez na twoim miejscu bym zaryzykowala

Gość moze raczej powiedz jej
ze ją kochasz i chcesz abyście byli razem, a nie organizuj jej od razu pracy i miejsca zamieszkania? Jest cała masa rozwiązań pośrednich... i wbrew pozorom to nie jej przeprowadzka jest tu najważniejsza

Gość tez jestem ciekawa...
jak mu to pojdzie. bleby tego nie spieprzyl. Nawet polubilam autora - mimo wsyztsko jednak ma serce :D

sumując wszystko - caly ten moj wyjazd... chyba sie spóźniłem. Zobaczyłem ją wczoraj na cmentarzy w towarzystwie "kogoś".. nawet nie podszedłem i nie spytałem... nic, zatkało mnie kompletnie. Widać życie samo rozwiązało problem..

No nie mów, że sobie poszedłeś? Nie nooo... Pewnie zaraz obstawiłeś, że to chłopak nie chcąc poznać sytuacji. yhhh chłopie....

nie wiem kto to był, nie mam pojecia, ale nie podszedłem. zreszta ona mnie chyba nawet nie zauważyła. Była z nim na grobie naszego wspólnego znajomego - kumpla jeszcze z lat szkolnych... Zreszta, od dwóch tygodni ona przestała dawać o sobie znać... jeśli poznala kogoś, to dobrze dla niej. Moze akurat stworzy udany i szczesliwy zwiazek. Mi pozostaje praca - i dobrze.

Oj przestań! Kochasz Ją tyle lat i nawet nie masz odwagi zawalczyć! pozwalasz, żeby życie decydowało za Ciebie! To cecha tchórzostwa!