Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shithappends

ALE MA FIGURE...POZAZDROSCIC

Polecane posty

Gość niezalogowana furgonetka
jesteś kobietą?? ja tam nic nie zazrosczę, chyba musisz mieć małe poczucei włąśniej wartosci..

Gość shithappends
pisałam z capsem żeby było wiadomo że KRZYCZE ;P

Gość shithappends
tak, jestem kobietą. Ma figure klepsydry-perfect! szerokie biodra, wąska talia i nie szeroka w barach

Gość latwo powiedziec bananowm dzi
aa co tu ładnego?? male cycki, waska w tali i wielka w dupie, ladn a jest tylko

Gość shithappends
tak, to ta z pussycat dolls. Twarz ma ok...po prostu ładna, szału nie ma. Ale figura boska.

Gość nieumywasz sie do niej
bordercostam

Gość ciekawska kierująca
no niezła dupa

Gość shithappends
dziewczyno!!! Nie napisalam że jest piękna!!! Napisałam że jak dla mnie to ma idealną figure-taką kobiecą i jest proporcjonalnie zbudowana!! Twarz zwyczajna!!

no tak tylko ciekawe, że stwierdzilas, ze jest sliczna notmiast gdy sie dowiedzialas, ze to ona zmieniłaś zdanie. wiec zastanow sie co ty pierdzielisz

Gość shithappends
nieumywasz sie do niej: dokładnie!!! hehe. Dziewczyna chyba jest uprzedzona do Nicole.

Nie jestem do niej uprzedzona, wydaje się być całkiem przyjazna. ;) Po prostu nie mój typ, ja lubię zupełnie inną urodę. Lecę na Angeline Jolie, czy Voe, a nie na opalone czarnowłose fuuuuuuu. Obrzydają mnie, co ja poradzę. ;)

a to w linku widzialas Angeline Jolie czy czarnowsłosą opaloną kobietę? :o

Gość shithappends
dyrektore, tak to ta z pussycat dolls- Nicole Scherzinger. No niby masz racje. Na ulicy takiej nie spotkasz. Chodzi mi o to, że jesli biorąc pod uwage jej twarz to ma taka urode że ALBO JEST DLA KOGOS BRZYDKA ALBO ŁADNA. Ale napewno nikt obok niej nie przejdzie obojętnie, bo nie ma przecietnej urody.

radze wizyte u dobrego okulisty, bo jej nie da sie pomylić z murzynką, tymbardziej w tym linku :o

Gość o gustach się nie dyskutuje.
Według mnie Nicole jest piękną kobietą. Twarz ma piękną i figurę idealną. Gdyby przechodziła na ulicy, na pewno zwróciłaby uwagę facetów.

A czy ja mam coś do jej figury? Ludzie, o co Wam chodzi? Nie ma prawa mi się nie podobać ktoś, kogo Wy uważacie za ładnego? I napisałam komentarz po zobaczeniu jej jeszcze jak siedzi, potem wyłączyłam... Zresztą co to ma, do cholery, za znaczenie? Mam takie zdanie, a nie inne i mam do niego prawo, nie musicie mnie od razu obrażać i mówić o ile jestem gorsza. P.S. Nie mam skoliozy.

to mozesz oceniać figure widząc kobietę siedząca za blatem :D

to jak*

Gość shithappends
dyrektre-mam nadzieje ze wiesz ze ro nie nicole na tym zdjeciu ktore przed chwilą wkleiłes

No mogę oceniać, szczególnie, że na cyce patrzę i to, czy jest chuda czy nie. A po czym Ty wnioskujesz moją rzekomą głupotę, co? Napisałam mulatką, bo sądziłam, że nią jest. Nie znam historii tej kobiety, ponieważ mnie ona nie interesuje, a tutaj zaraz zostaje zwyzwana od idiotek, bo nie wiem, że Nicole jest metyską. :O Kategoryczny błąd, ośmieszyłam się jak nigdy dotąd... Hmm... I podaj choć jeden przykład mojej wypowiedzi emanującej debilizmem? Wiem, że nie darzycie mnie sympatią i próbujecie upokorzyć w każdej sytuacji, a że robicie to przed ludźmi Waszego pokroju - całkiem nieźle Wam to idzie. I jest różnica pomiędzy mądrością, a inteligencją. Tej pierwszej nie mam w sobie wiele - przyznaję.