Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shithappends

ALE MA FIGURE...POZAZDROSCIC

Polecane posty

Gość idź te kozy paść
albo obdzwoń rodzinę i znajomych na fejsie co sądzą o nicole ,widać że masz kompleksy na punkcie figury pasztecie bo byś się tak nie uczepiła

Gość nieumywasz sie do niej
16latka i faceci, buehehe no prosze Cie. co za typ :D

Gość Borderlineowa, to widać, że
masz wysoką samoocenę, a to dobrze. Ja jednak wyglądając tak jak Ty bym nie miała.

Nie jestem miss, człowieku, o co Ci chodzi? Nie jestem żadną pięknością, a faceci - niektórzy się oglądają, inni nie, to raczej norma. Co do iq ze stopki: cała koncepcja polegała na tym, żeby w stopkę wkleić pewne parametry: wzrost, wagę, iq i wiek. Sęk tkwił w tym, żeby ludzie zobaczyli parę mało istotnych czynników, które wpływają na kształt mojej wypowiedzi. IQ - choć potencjalnie wysokie, to wiele moich wypowiedzi sugeruje, że jestem przeciętniaczką, a czasami, jak to każdy - piszę mniej, lub bardziej głupio. Wiek - choć jestem małolatą, to czasem potrafię powiedzieć coś nad wyraz (jak na mój wiek) dojrzałego, a czasem odwrotnie - mogę palnąć durnotę przez którą kojarzyć się będę z 9 letnim bajtlem. Wzrostu i wagi chyba objaśniać nie muszę? Czyli wszystkie te dane nie miały tak naprawdę większego znaczenia, kiedy przychodzi do wypowiedzenia się na forum, a jednak niektórzy potrafili mnie oceniać przez pryzmat wszystkich czterech. :D Dopisek pod stopką miał pomóc w uniknięciu takich sytuacji, ale zdaje mi się, że działało to wszystko odwrotnie, niż miało, toteż stopkę usunęłam.

dziecko drogie o jakich facetach Ty mówisz

"Borderlineowa będąc z bandą kolegów naśmiewasz się z bezdomnego biedaka???? jeszcze pewnie tak głośno że nikt poza kolegami nie słyszał gratuluję trochę mi to prostactwem zalatuje a nie pewnością siebie - zresztą - i tak nie wierzę" Z JAKIEGO BEZDOMNEGO?! To był normalny dres i to on BYŁ Z KOLEGAMI! Ja byłam SAMA....... :O:O:O

Dyrektore - no to skoro nie wierzysz, to o czym tutaj w ogóle rozmawiać? Ja mogę jak grochem o ścianę, bo Ty i tak pozostaniesz ignorantem zamkniętym w klatce swoich wyobrażeń na mój temat, a czegokolwiek Ci nie powiem - będzie to kłamstwem, bo przecież Ty już wiesz jaka ja jestem! :classic_cool:

Gość Borderlineowa, tylko że Ty
masz powodzenie u facetów pewnie przeciętnych albo i mniej niż przeciętnych, a Nicole u prawdziwych przystojniaków z jajami i facetów z klasą.

moze miec powodzenie co najwyzej u dorastających chłopców, wiec skonczcie z tymi facetami.

W showbiznesie widziałam akurat niewielu facetów z klasą, a żona jednego z nich wygląda tak: http://1.bp.blogspot.com/_eh8XFQRiT80/TImnpNrdSxI/AAAAAAAAHP0/XsC-bdZXexA/s1600/vanessa%2Bparadis.jpg Także wątpię, żeby on poleciał na Nicole. Zresztą na dziewczyny podobne do Nicole (opalone, z ładnym ciałem, mocno pomalowane, z czarnymi, lśniącymi, gładkimi włosami) lecą z reguły przeciętniacy w średnim wieku no i (moi ulubieńcy) - dresy.

Dyrektore.................. Przecież słowo "biedak" odnosi się także do innych ludzi, niż ci potraktowani przez los ubóstwem materialnym. :O Nazwałam go "biedakiem", bo żal mi go było, że chodzi z wielką kozą pod nosem i nikt mu o tym nie mówi!!!!

Zresztą na siłę doszukujesz się jakichś błędów w moich słowach, byleby udowodnić mi kłamstwo i powiedzieć jaka to ja jestem naprawdę... Gdyby to było możliwe chętnie bym się z Tobą spotkała i udowodniła Ci Twój błąd. Może od tej pory zacząłbyś słuchać innych, a nie uważać siebie za wszystkowiedzącego, hm?

Gość ja piutkole
weź dziewczyno spierdalaj. jesteś zarozumiała jak ja pierdole widać to chociażby po tym jak wszystkim musisz wytłumaczyć jak to oni sie nie mylą i mieć ostatnie zdanie. weź sie opanuj, zrób nam przysługe i nie odzywaj sie wiecej :/

Nie ożenił się z nią? W takim razie przepraszam, dzięki za wyprowadzenie z błędu. :) Wiem, że to naturalna uroda Nicole, ale ona mi sie po prostu kojarzy ze sztucznymi plastikami, może dlatego mam o niej takie, a nie inne zdanie. Są mało wiarygodne, bo już sobie ułożyłeś w głowie obraz mnie - szarej myszki - dlatego tak trudno uwierzyć Ci, że mogę być otwartą i śmiałą dziewczyną. Nie jestem zarozumiała, przynajmniej nie odnoszę takiego wrażenia... Ale fakt: często piszę odgórnie, przez co sprawiam wrażenie przemądrzałej, zauważyłam to dzięki uwagom innych, ale nie robię tego świadomie. No, tłumaczę, że się mylą co do mnie, to chyba normalne, że skoro ktoś mnie nie zna, a ocenia, to pokazuję jak daleki jest od prawdy. :O

Gość Borderlineowa, nie dziwię
Ci się, że Nicole Ci się kojarzy plastikiem itd. bo ona wygląda bardzo sztucznie i zresztą pewnie jest. Miała pewnie kilka operacji, samoopalacz na twarzy też nie wpływa korzystnie, a włosy chyba farbuje, no i ten mocny makijaż. Co nie zmienia faktu, że kobieta bez makijażu wygląda pięknie. Śmiem twierdzić, że nawet lepiej niż z.

A dlaczego to niemożliwe? Skoro potrafię dostrzec mnóstwo innych swoich wad, to dlaczego nie zarozumiałości? Widzę swoją niedojrzałość, słabość, usilne udawadnianie innym własnych racji, zachowanie pieprzonej królewny, neurotyczność, próżność. Dlaczego więc zarozumialstwa nie? :O

Ja tu widzę przede wszystkim zajebistą kiecę, też taką chcę 😭 Borderlineowa, nie karm ich, to Ci dadzą spokój ;)

Gość szok!!!
Mają kafeterie usunąc :( !! sami sprawdzcie co tu piszee ! :c tragedia .. był wypadek przez kafe .. znalazłam to tu : www.lepsze.notlong.com STRASZNE!!;ccc

Ja żadnej kobiecie ani urody ani figury nie zazdroszczę bo nie mam powodu. Pozazdrościć mogę tylko wyrazistej osobowości. Bo ja akurat jestem małomówna a to trochę mi przeszkadza.