Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shithappends

ALE MA FIGURE...POZAZDROSCIC

Polecane posty

Dyrektore - Ty naprawdę nie rozumiesz, że mam całkiem inny gust? Nie chciałabym tak wyglądać, chyba, że w zamian dostałabym coś bardzo dla mnie cennego. Chciałabym jak Voe wyglądać! :O

Gość nieumywasz sie do niej
pogubiłaś sie dziewczynko i pierdzielisz jak potłuczona. oceniac figurę po cyckach, taaa :o

Gość no to wychodzi na to
że faceci mówili mi prawdę, mam fajną figurę(własnie podobną do niej),a ja postrzegałam siebie jako chudzinkę.Border jesteś niekonsekwentna ,napisałaś ze ma ładną a poźniej ,że brzydką , o oglądaniu zza blatu nie wspomnę.Ty zaś niezły pulpet jesteś i nawet jak siedzisz to widać. Ale buźkę masz ładną.

Nie jestem pulpetem i sana na głowie też nie mam, zresztą po co mnie porównujecie? Mogę być 2894789127895719234173491823 razy brzydsza, a i tak będę uważała, że Nicole jest nieładna i ma końską twarz. Mnie po prostu ona kojarzy się z koniem i co ja poradzę?

przykładem Twojego debilizmu jest choćby to, że oceniasz figurę kobiety siedzącej za biurkiem, patrząc na cycki i jej tusze :D genialne.

Gość buaqhahaha
border. jaka kwestia gustu? to nie kwestia gustu, która z was jest ładniejsza. KAŻDY Ci powie, że do pięt nie dorastasz ów kobiecie. i to nie ważne czy byłaby ona rasy białej, czy by miała blond włosy, czy niebieskie oczy- i tak zawsze by była piękna bo ma przepiekne rysy twarzy w przeciwieństwie do ciebie. niestety, ale piekną ciebie nie mozna nazwać ani ciekawą. jesteś co najwyżej przeciętną, i to jest w twoim wypadku kwestia gustu(brzydka, przecietna , czy calkiem ładna). przykro mi. ludzie na ciebie najechali bo to załosne kiedy dosyć brzydka dziewczyna rozpisuje sie jak taka laska jak ta nicole ma końska twarz. no żąlosne po prostu...-.-'

Gość aagonzo
no to fakt, też niecierpie takich głupiutkich i naiwnych panienek jak Border... i do tego uznających siebie za niezwykle inteligentne i wyjątkowe istoty xD

haha i biedne dziewcze wertuje grafike google szukając najgorszych ujęć Nicole :D

Gość agiecha co ma piekne włosy
no maszo siano dziewucho!!! zadbaj o te wlosy bo masz paskudne!! choć wydaje mi sie że żadne maski ani odżywki już nie uratuja twoich włosów, pozostaje jeno ścięcie i walka o zdrowe, gładkie, blyszczące włosy. zadbaj o nie bo błagają o litość!!!!

Gość agiecha co ma piekne włosy
na tej fotce co podałaś i tak kobieta wyglada bardzo ladnie. widać, że ma sliczne oczy, błyszczace wlosy, idealne czoło i brode, pelne usta. ma ŚLICZNE rysy twarzy:) daj spokój bo sie tylko osmieszasz:)

Nie uważam siebie za inteligentną, a wyjątkowy to na swój sposób każdy jest. Jakim cudem pulpet, skoro wagę mam w normie? :O Zresztą naprawde nie chce mi się z Wami polemizować, niech Wam będzie: fote Nicole mam powieszoną nad łóżkiem i codziennie śnię o tym, że wyglądam jak ona! Wreszcie ktoś zwraca na mnie uwagę i nie jestem odrzucana, niechciana etc. Ponadto już nie muszę robić z siebie idiotki, żeby ktoś się na mnie skupił, bo wystarczy, że pokręcę pupą i wszyscy faceci są moi. Zadowoleni? :O

Gość shithappends
Borderlineowa, NIE MA TO JAK WYSZUKIWAC NAJBARDZIEJ NIEKORZYSTNE ZDJECIA ABY UDOWODNIC SWOJA RACJE...

najlepiej będzie jak opuścisz to forum i zajmiesz sie książkami.

Gość jesteś pulpet niezaleznie
od wagi .A po czym to widać? masz grube ręce ,szerokie bary i stanik ci się wrzyna.Nie trzeba mieć sokolego oka ,żeby to zauwazyć.Twarz też masz pełną ,ale ładną.

Gość olaf z olch
Borde cos tam weź spierdalaj z tego forum bo kurwica bierze jak sie ciebie czyta i widac nie tylko mnie! do tego przemądrzała jesteś za trzy dupy!

Gość mam taką figurkę
i to bez chirurga:)

Gość ciekawska kierująca
dyrektore kolejny ćwok na tym forum:o

Gość do mam taką figurkę
a masz tak sama z siebie czy ćwiczenia, odpowiednie jedzenie itd. ? Nicole to na pewno miała operacje. Słyszałam, że nosa i piersi, no i pewnie pośladków.

P.S. Zdjęcia nie wyszukiwałam, kolega mi przesłał, gdy spytałam co sądzi o Nicole. 🖐️ Podesłał to zdjęcie z dopiskiem: ma twarz jak łopata.

Gość ty też jak hercówa
poszukaj wiochmenko sobie w słowniku sląskim

I nie każdego. :D Choćby tego kolegi nie. 🖐️ Ale przyznaję: Nicole wpasuje się bez problemu w znaczną większość męskich gustów, tylko, że ja nie chciałabym wyglądać tak, żeby ta większość śliniła się na mój wygląd. Chciałabym wyglądać tak żeby dobrze czuć się we własnej skórze.

powazna sprawa, kolegi trzeba pytac :D prosze Cie dziecko, nie pisz głupot :o

NIEŚMIAŁOŚĆ?! Hahahahahahahahahhahahahahahahah! Dyrektore po raz kolejny się pomyliłeś. Wątpię abyś znał wiele tak bezpośrednich osób jak ja. Do obcych facetów podchodzę i mówię "fajne z Ciebie ciacho, dasz mi swój numer?", a niegdyś w tramwaju jechał taki biedak, że mu powiedziałam bez ogródek: masz wielkiego gluta pod nosem! Koledzy się troszkę z niego śmiali, ale myślę, że to lepsze niż paradowanie z czymś takim nad górną wargą. :O W ogóle po co znów zaczynacie temat o mnie?!