Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poliszynelkka

Eh.... i co ja mam teraz robić?

Polecane posty

Gość poliszynelkka

Moj kumpel który jest/był we mnie zakochany (tak podejrzewam, bo wszystko na to wskazuje) zrobil mi ogromne swinstwo. Myslalam ze jest on w porzadku, az do momentu kiedy poznalam jego kolege i po imprezie lezalam z nim na jednej sofie. Do niczego ABSOLUTNIE nie doszlo, po prostu wyszlo ze lezelismy obok siebie ze wzgledu na to ze nie bylo wiecej wolnych łóżek. Narobił mi ogromnego wstydu, wyssal bajki z palca... Narozpowiadał. Nie wiem co robic. Olać to po prostu ? On nawet nie odpisał mi jak wczesniej napisałam czemu mi to robi. Od tego momentu nic sie nie odzywam....

Gość poliszynelkka
nikt nic nie napisze? :(

Gość OLEJ CIEPŁYM MOCZEM

Gość poliszynelkka
Kurcze... ale skąd w nim tyle nienawiści? Rozumiem, ze mogl cos do mnie czuc, ale ja mu dalam otwarcie do zrozumienia wczesniej ze NIC z tego nie bedzie. Nie wyobrazacie sobie nawet jakie opinie o mnie wystawił i co narozpowiadał.... A nie potrafie zdementować wszystkich plotek. Dlaczego musiałam stać sie w opini teraz wielu osób 'dziwką' mimo ze nie jestem, nigdy nie bylam i daleko mi do takich zachowań :(

Gość ciekawe ciekawe
ciekawe co w takim człowieku siedzi? To juz jest chyba chore... chorobliwa zazdrosc a teraz sie mści