Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awionetka

Zaobrączkowany bez obrączki

Polecane posty

Gość awionetka

Wdałam się w piękny romans niechcący z mojej strony z żonatym. Facet ukrywał przede mną że juz dawno zmienił stan cywilny.Najgorsze że się zdążyłam zakochać i smutno mi strasznie że tak się dałam wmanewrować. Kochane czy wiecie jak szybko sprawdzić czy nie jesteśmy oszukiwane, bo nie wiem jak teraz będę reagować na pierwszej randce :/

Gość nie ma reguly
potrafia sie dobrze maskowac :classic_cool:

Gość TAA NIEDOBRA PUPA
Dlaczego niektorzy faceci nie nosza obraczek? Czy kazdy od razu cos udaje - poznalam niedawno tez takiego, ale mial swoj wiek juz, i nie nosil/ Glupia sie ludzilam, on mnie nie podrywal wprawdzie. Ale gdyby nosil to bym sie nie zaangazowala.... Kurwa...

Gość poznałam chociaż może poznałam
to za duże słowo... w każdym razie pewnego mężczyznę, który nie nosi obrączki. nie mam zielonego pojęcia kim jest, czy jest z kimś, mogę tylko przypuszczać, że ma kogoś, niedługo dobiegnie 40. i jest atrakcyjnym facetem, a ja jak nastolatka się zabujałam i nie potrafię wybić go sobie ze łba. gdybym widziała, że ma obrączkę, to co innego, bo wtedy automatycznie nie widzi się w takim facecie mężczyzny, a on jej nie nosi, więc nie wiem sama. o sobie nic nie mówił, a nietaktowne będzie wypytywać. szkoda, chciałabym wiedzieć...