Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda mamuśka synka

Zaśluzowane kupy od kilku tygodni. Już nie wiem co robić.

Polecane posty

Gość Młoda mamuśka synka

Pomóżcie mi prosze. Mam czteromiesięcznego synka. Od ponad miesiaca ma śluz w kupkach. Kupki są często rzadkie. Karmię tylko piersią. Dziecko ładnie przybiera na wadze, jest wesołe, ładnie spi, Nie ma wysypek.Nie stosuję żadnej diety. Czym może być spowodowany ten śluz? Podaję od dwóch tygodni dicoflor, wcześniej lakcid i nie ma poprawy. Zrobię posiew moczu ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że to od moczu może być. Możecie coś mi poradzić. A może z czego zrezygnować w diecie. Boję się, że ta brzydka kupa spowoduje jakieś podrażnienia jelit lub inne świństwo.

Gość mamazsynem
śluz to nic niepokojącego krew owszem ale śluz jest normalny w stolcu dorosłe osoby go również mają i nie idzie się z tym do lakarza.

Gość chyba na polski
to moze byc alergia na mleko, moja cora tak miala

Gość mama143
Rety czy Wy tutaj wszystkie alergiczki?? dajcie spokój z tymi alergiami każda zmiana na skórce dziecka inna kupka czy płacz jest objawem alergii zwariować można. Tak jak pisała kobieta wcześniej śluz w kupie to normalna rzecz człowiek musi mieć "poślizg" zeby się wypróznić.

Gość Młoda mamuśka synka
Tak trochę śluzu to norma ale mój synek od czterech tygodni ma sam śluz i bardzo rzadką kupę. Wcześniej miał idealną "jajecznicę". Lekarka wstrzymuje się właśnie przez tę kupę ze szczepieniem już dwa tygodnie. Kazała podawać probiotyk ale ten nic nie pomaga. Mieliśmy też zrobić posiew moczu ale jeszcze nie ma wyników bo mocz ciągle zanieczyszczony i jutro trzeci raz musimy zanieść. Już nie wiem co jeść by mu nie zaszkodzić. Ani mąż ani ja nie jesteśmy alergikami, synek żadnych wysypek nie ma.....Już nie wiem co robić

Gość mój synek tez miał..........;;
autorka ja nic innego nie jest Twojemu dziecku to ja bym sie nie przejmowała...mój synek tez miał przez dłuższy czas, wykluczyłam wszytko co możliwe, bylismy na diecie bezmlecznej więc o alergi nie było moway, a on miał te kupki ze śluzem...dawałam dicoflor, a przeszło jak zaczęłam dawać pokarmy stałe :) dodam że oprócz tych kupek nic mu nie było, żadnych wysypek, bólów brzuszka, spał ładnie...więc przeczekałam i przeszło samo :)

Gość lipcare
jedno jest pewne: wygralas konkurs na najbardziej oblesny topic dnia!

Gość Młoda mamuśka synka
Mój brat ma chorobę leśniewskiego crohna - jest to choroba jelit i może dlatego jestem na tym punkcie przewrażliwiona....jednak chyba faktycznie to nie jest normalne skoro pediatra nie chce podać małemu szczepionki właśnie przez tę kupę :(