Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Butelka z jaśminem w środku

Problem z kumpelką :(

Polecane posty

Od pewnego czasu kumpluję się z pewną dziewczyną.Nadajemy na tych samych falach, mamy podobne zainteresowania i spojrzenie na świat.Obydwie jesteśmy artystycznymi duszami; próbujemy swoich sił w muzyce, w malarstwie, w pisaniu, w fotografii artystycznej.Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie fakt, że coraz bardziej jej zazdroszczę.Jest bardziej doceniana w branży, wszyscy podniecają się jej pracami, odnosi same sukcesy. Olśniewa towarzystwo talentem i charyzmą. Łatwo zjednuje sobie ludzi, w tym mężczyzn. Nawet facet, który mi się podoba, woli kumpelę...Smutno mi z tym. Próbuję robić swoje, nie poddaję się, ale z dnia na dzień coraz bardziej spada moje poczucie wartości. Czuję się mniej uzdolniona, nie wierzę w swoje możliwości. Nawet wena mi nie służy - od prawie miesiąca na próżno zabieram się za kolejne twory, ale nic z tego nie wychodzi. Czy można coś z tym zrobić ? ps pisałam już na uczuciowym, ale tam nikt nie odpowiada...czyżby takie emocje były obce ?

?

Myślałam o tym, ale kurcze, ciężko jest mówić o swoich chorych emocjach. Boję się jej reakcji.

Jeśli jest to twoja dobra kumpela nie powinnaś tego ukrywać , ona z pewnością w jakiś sposób powie ci co myśli lub da do zrozumienia