Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tora! Tora! Tora!

Teoria Darwina o ewolucji ludzi to bujda

Polecane posty

Gość Tora! Tora! Tora!

Czytam książkę o archeologii, człowiek podobny do dzisiejszego żył obok tych ludzi-małp humanoidów, już paręnaście milionów lat temu. Na dodatek do dzisiaj ludzie-małpy żyją na ziemi, w miejscach niezamieszkałych. Wpiszcie sobie w youtube "sasquatch" (nazwa człowieka-małpy z terenów bodajże Ameryki Południowej).

Gość goooopp
amerykiś nie odkrył

Gość najpierw zacznij od czegos
prostego np. od znaczenia slowa EWOLUCJA...

wiesz, archeologia archeologią, owszem ważne jest skąd pochodzimy, ale nie aż tak głęboko w to wchodząc, tak naprawdę nie ma to żadnego znaczenia.

Gość zapomnij już
a znasz teorię Darwina? raczej nie nie ma sprzeczności tylko Darwin miał mniej danych

Gość tez cos napisze tu
kurwa ja znam samego darwina to pijak i oszołom a jego teoria ewolucji to jakies gowno. jebany bajkopisarz.

Gość Tora! Tora! Tora!
oj dobra tytuł dla przyciągnięcia uwagi. jestem w szoku, nigdy nie myślałem, że do dzisiaj żyją ludzie-małpy. jest bardzo wiele opisów tych istot, nie wiem czy przecieka to do programów w głównych mediach typu Discovery. może nie, ponieważ naruszyło by to wiarę w teorię Darwina.

Gość Tora! Tora! Tora!
ponoć oni występują głównie w Azji i Ameryce Południowej, miejscowi twierdzą, że mają od czasu do czasu z nimi styczność. są inne nazwy oprócz "sasquatch", w zależności z jakiego rejonu pochodzą.

Gość :............................:
sasquatch czy jak mu tam to moze zdziebko fantazji ale teoria ewolucji darwina i inne z nia zwiazane to jest rzeczywiscie bzdura na resorach i ci ktorzy ja glosza dobrze o tym wiedza.Utrzymuja ja nadal jako oficjalna teorie powstania wszechswiata tylko po to zeby wyrogowac Boga kreatora.

Gość kiedy żył Darwin
nie było jeszcze wykopanych tylu kości, nie było badań genetycznych, ale główny zrąb jego teorii do dziś jest najpewniejsza ze znanych odpowiedzi na pytanie o antropogenezę.

>>>>zapomnij już a znasz teorię Darwina? raczej nie nie ma sprzeczności tylko Darwin miał mniej danych>>>>>> Prosze cie kolego-nie rozsmieszaj publicznosci.Naprawde wiecej uczciwosci.Chcesz sie przekonac jakimi bzdurami jest ta cala teora ewolucji?Slyszales o tzw.teorii ewolucji ...konia?

Gość to nei narusza jego teorie
tylko wrecz ja potwierdza :O czlowieku, prosze cie, mysl! ewoulcja WCIAZ SIE DZIEJE, chodzi o pokolenia ktore zmieniaja sie na przestrzeni wiekow :O biegajace czlowieko-malpy sa blizsze teorii Darwina bo gdzie umiescisz ich w bibli??? jako wyklety gatunek przypadkow zoofilii?? :O

jak dla mnie masz trochę racji w twierdzeniu, że to bujda ale w innym znaczeniu. Ludzie współcześni zachowują się jak jaskiniowcy, bo nie kierują się uczuciami tylko instynktem i hormonami

Gość tez cos napisze tu
sasquatch to wasz stary hahahaha

kolego"to nei narusza jego teorie">>>>>>>> To nie ewolucja sie dzieje ale mutacja sie dzieje a to sa dwie rozne rzeczy nie majace ze soba niczego wspolnego.Ewolucja to rzekoma zamiana jednego gatunku w drugi pod wplywem uwarunkowan zewnetrznych.Mutacja-to to co obserwujemy wszedzie a co ewolucjonisci wciskaja nam jako rzekoma "ewolucje". Z twojej"ewolucji"czlowieka-za 100 czy 500 lat ...bedzie...czlowiek.Wiec nie pisz bzdur o jakiejs ewolucji.Mow o mutacji !!!!

skad wiesz czy bedzie czlowiek? jak sie czlowiek zabierze za biotechnologie i powszczepia sobie polowe zelastwa nie bedzie juz czlowiekiem i na pewno ne zmutuje :O ewolucja jest udowodniona, ale jak nie chcesz wierzyc w fakty nikt cie do tego nie zmusza :O

Gość Tora! Tora! Tora!
bo ja wiem czy potwierdza? człowiek taki jak dziś żył już ok. 15 milionów lat temu. potwierdzają to dzisiejsze badania. wg jednego doktora, który badał człowieka-małpę, oni mają zwierzęcy pusty wzrok. tak więc pewnie facet-małpa nie może zapłodnić kobiety i na odwrót facet nie zapłodni kobietę-małpę. oni zatem nie wykluczają istnienie Boga. :) ponoć są setki udokumentowanych odcisków stóp, a że nie ma nagrań z komórki tłumaczy się tym, że ludzie-małpy żyją na niezamieszkałych terenach, więc jedynie jakiś prostak ubogi Azjata drwal co rąbie drewno daleko od ludzi może mieć z nimi styczność. jestem na początku książki więc mam gównianą wiedzę o nich

a mutacja jest zjawiskiem losowym ewoulcja zawiera mutacje ale wplywa na laczenie calych gatunkow.

Do dzis ewolucjonisci pisza bzdury o ewolucji...konia.Przedstawiaja calkiem inne wymarle juz zwierze sprzed-ich zdaniem 50 mln lat i pokazuje je nam jako..."przodka konia".nastepnie ustawiaja po kolei inne zwierzeta i wciskaja nam ze to kolejne przeistoczenia na drodze do wspolczesnego...konia.Problem w tym ze jak poskladac te ich rewelacje-pochodzace od nich samych.Od ewolucjonistow to sie okazuje ze: 50 mln lat temu kon mial 18 par zeber 35 mln lat temu kon mial 15 par zeber 25 mln lat temu kon mial 19 par zeber 3 mln lat temu kon mial 18 par zeber No i co?

Gość Tora! Tora! Tora!
kolyndara, te filmy o sasquatchach to raczej dla jaj zrobione. właśnie najgłupsze jest to, że nikt jeszcze nie nagrał filmów. są za to zdjęcia, ale nie wiem czy w necie ktoś poważne fotki z badań wrzuciłby

Mutacja nie wplywa na nic.Udowodnij to ze wplywa.Mutacja jest tylko i wylacznie prokreacja z nieznacznymi zmianami ale ZAWSZE W OBREBIE TEGO SAMEGO GATUNKU !!!!!

wciaz brakuje jednego ogniwa w kodzie ludzkim wiec czego ty chcesz skoro MY jako LUDZKOSC WCIAZ POZNAJEMY to co sie stalo ???? co ty myslisz ze to co jest dzis to juz jest KONIEC??? :D nie osmieszaj sie tylko zajmij sie badaniami jak ciekawi cie co sie z tym koniem stalo i masz lepsza teorie do potwierdzenia :O

To ja ci przedstawie jakie wy=ewolucjonisci glosicie bzdury:chmury sa zlozone w calosci z wody.kapusta w 85 % tez sklada sie z wody.Co by znaczylo ze kapusta ewoluowala z ...chmury !!!!Heheheh.Nic tylko sie smiac.

Gość ujy ujy ujyyyy
bo i darwin, i freud się mylił - a durni ludzie nadał mają ich za jakiś 'bogów' haha

ty nie znasz nawet podstawowych pojec mutacji i ewolucji :O moze zaczniesz od zaznajomienia sie z nimi?

Gość sasquacz czy jak się go pisze
to mit amerykanskich/kandayjskich indian 🖐️ myslisz że w lasach pn ameryki płd kanady ukryło by się liczne plemina małpoludów? W XXI wieku? z mln amerykanów jeżdżącymi tam na wakacje? i całą administracją, parkami narodowymi, leśnikami?