Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oqjsnwjxnbui

Sprzedam 2 komplety poscieli

Polecane posty

Gość oqjsnwjxnbui

Witam. Mam do sprzedania 2 komplety poscieli. Jeden w kolorze niebieskim z motywami łąki, w sklad ktorego wchodzi: baldachim z kokarda, ochraniacz na szczebelki, poszewka na poduszke, poszewka na kolderke. Drugi komplet zielono niebieki w spiace misie, w sklad ktorego wchodzi: ochraniacz na szczebelki, poszewka na poduszke, poszewka na kolderke. W zestawie znajduje sie rowniez zielone przescieradelko frote. Zainteresowanym wysle zdjecia na maila. Cena 100zl plus ewentualne koszty wysylki

Gość kkjdfv
a moze laluniu jakas fotke co?? myslisz ze ktos ci w ciemno kupi?

Gość oqjsnwjxnbui
A ty "Laluniu: naucz sie czytac zanim sie wypowiesz!!! jest napisane jasno i wyraznie "ZAINTERSOWANYM WYSLE ZDJECI NA MAILA"!!!

Gość a to tak poza allegro?

Gość lkmfkl
hehe tak poza allegro nikt ci nie kupi bo mozesz kogos w chuja zrobic

Gość oqjsnwjxnbui
tak poza allegro! wystawiam na ogloszeniach w serwisie olx juz nie pierwszy raz i nie zamierzam nikogo oszukiwac. a poza tym to nie moge nikogo zrobic w chuja jak to ktos "madry" napisal, bo podajac numer konta i adres zeby ktos mogl wplacici pieniadze nie jestem anonimowa osoba i gdybym chciala kogos oszukac to mialo by to swoje konsekwencje napewno! Wiec nie prosze o Wasze malo istotne komentarze tylko o odpowiedzi ludzi zainteresowanych!

Gość a dlaczego nie na allegro
zawsze taka pokatna sprzedaz budzi niepokoj :O

Gość oqjsnwjxnbui
Bo nie na allegro. nie wiem dokladnie na czym to polega, pobieranie jakichs prowizjii, placenie za wystawienie itd, a poza tym zostalam kiedys oszukana na allegro i od tego czasu jesli tam wchodze to tylko sprawdzic ceny a nie przeprowadzac jakies transakcje

Gość a dlaczego nie na allegro
No ja bym sie bala tak kupic od kogos nieznajomego. Na allegro w jakis sposob jestem zabezpieczona, w tym wypadku niestety nie. Ale powodzenia!

Gość oqjsnwjxnbui
No jakies ryzyko jest, wiadomo ze sa ludzi, ktorzy oszukuja. ja nie pierwszy raz sprzedaje i nie jestem oszustka. jesli ktos zainteresowany napewno sie nie zawiedzie