Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gruzinkaa

Co myśleć o kimś takim ?

Polecane posty

Gość Gruzinkaa

Nadwrażliwy, wiecznie potrzebujący czyjejś uwagi, podatny na dołki psychiczne i nałogi, narzekający, że nikt go nie rozumie, z negatywnym nastawieniem do rodziców...

Gość Gruzinkaa
Typ outsidera, artystyczna dusza, żyje w swoim świecie. Zależy mi na nim, ale on jest taki niesamowicie trudny...

Gość Gruzinkaa
Czy powinnam z nim spróbować ? Proszę o radę...

Nie. to jest egoista,zapatrzony w siebie. On będzie z Tobą dopóki będziesz się "nim zachwycać". A twoje potrzeby on będzie miał w dupie.

Gość neverendingstory99
myślę że zakłądając ten temat sama odpowiedziałaś sobie na to pytanie - nie warto z nim być, jest trudny i będę z nim same kłopoty, ale podoba ci się więc pewnie i tak spóbujesz

Rodzice go odrzucili (na zasadzie braku wsparcia psychicznego, zabrakło uczucia), właśnie dlatego ma do niech negatywne nastawienie (żal) no i potrzebuje tego, czego nie miał właśnie w tym dzieciństwie- uwagi i miłości.

Gość Gruzinkaa
Przyjaźnimy się ze sobą, staram się mu pomóc i nawet radziłam wizytę u psychologa, ale obiecał i nie poszedł. Cały czas ma dołki, a jakby tego było mało, topi smutki w alkoholu i popala trawkę. Za wszystko obwinia rodziców. Twierdzi, że nikomu na nim nie zależy, nikt nie jest w stanie zrozumieć, co czuje. Mimo to non stop (nawet w środku nocy) do mnie dzwoni i żali się przez słuchawkę. Gada, jakie to wszystko smutne i że najchętniej chciałby umrzeć.

Gość Gruzinkaa
To prawda, podoba mi się bardzo, ale jednocześnie czuję się zmęczona jego osobą. Te jego telefony, listy, smsy - cały czas chce dawać o sobie znać. Wyciąga mnie na długie spacery, chce, żebym przy nim była.

Gość neverendingstory99
daj sobie spokój, taki koles jest jak kula u nogi, rzucić sie mu na ratunek, wlożysz w to swoj czas i wysilek a on i tak bedzie robil swoje... po co ci taki ciężar? facet powinien być wsparciem

Gość Gruzinkaa
Ostatnio przez telefon składał mi dwuznaczne propozycje więc zakończyłam rozmowę.

Hmmm, no ledwo się zaczęło, a już jesteś zmęczona. Zapewniam Cię, że nie będzie łatwiej. Wiele lat trzeba włożyć, by takiego człowieka na nowo uczyć żyć. Jak sam nie zrozumie, że potrzebna mu terapia, to nic mu nie pomoże.

Gość ktos wyzej ma racje
to tak naprawde egoista zapatrzony w siebie, nie trac czasu na ten typ osoby