Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla zona

sprzedałam obraczke boje sie meza

Polecane posty

Gość zla zona

cholera poradzcie mi mamy w malzenstwie ciezka stuacje finansowa, nie mialam wyjscia wiec aby nie zalegac z oplata, sprzedalam obraczke slubna, dodam ze maz w swojej chodzi non stop a po slubie jestesmy 2,5 roku wczoraj sie zapytal gdzie ja mam oklamalam ze oddalam do poszerzenia bo mnie uwierala co jest prawda,mam slad na palcu powiedzial mi jeszcze ze ma nadzieje ze jej nie zgubilam bo bede miec u niego przerabane (maz trzyma kase jestbardzo surowy typ dyktatora, jak a cokolwiek potrzebuje to łaske robi, mamy male dziecko i chwilowo nie pracuje bo nie mam z kim szkraba zostawic( czy mam go oklamac ze zgubilam obraczke po odbiorze od jubilera co robic

Gość a co to on
jakiś pan i władca kobieto zastanów się z kim Ty jesteś

Gość zla zona
wiem on taki jest i przez to musze go klamac zjednej strony cholernie go nienawidze i tej jego dyktatury

Gość a moze ona to lubi
i co? powiedz, ze zgubilas...

Gość ale jak to boisz się własnego
męża czy on Cię bije ??

Gość zla zona
cholera nie wiem jak to rozegrac

Gość boże a nie możesz
mu prawdy powiedzieć ???

Gość zla zona
jakby nie miala od kogo pozyczyc pieniedzy to by sprzedala jakby maz dawal jej 20 zl na tydzien to z nienawisci pewnie tez by sprzedala

Gość Niewiedząca113322
a potrafił kiedykolwiek być agresywny wobec ciebie??

Gość zla zona
tak kilka razy raz przy dziecku boje sie ze sie wyda ze sprzedalam

Gość elektra 999
ale palant czemu go nie zostawisz

Gość zla zona
po cholere mam siedziec w nocy na kompie i pisac co robic to nie prowokacja ja chce porady boje sie kolejnej klotni, tak ciezko to zrozumiec

Gość zla zona
po cholere mam siedziec w nocy na kompie i pisac co robic to nie prowokacja ja chce porady boje sie kolejnej klotni, tak ciezko to zrozumiec

Gość elektra 999
ok ale jak byś mu prawdę powiedziała to by Ci coś zrobił czy jak ?

Gość Niewiedząca113322
ty lepiej juz nie otyle bój sie o swoją "twarz" ,ale chron dziecko, zeby ten twoj czasem despota nie wyladował kiedys nerwow na twoim malensiwe Ja przez to przechodzilam z "ukochanym tatusiem", kiedy juz niewystarczalo aby na mamie sie odreagowac, to wtedy kolej na mnie przechodzila, to bylo pieklo,.i nienawidze za to sdwojej matki ze nie obronila mnie przed tyranem, mam prawo czuc zal, ona mi w dziecinstwie ani razu nie pomogla, i ja tez teraz wogole jej nie pomoge, mam prawo, odwrocilam sie od wlasnej matki, jej zadaniem bylo mnie chronic aby mi sie krzywda nie dziala, niedopilnowalqa tego, teraz ja zyje swoim zycie i to mi wsytarczy Wiec nie funduj tego wlasnemu dziecku, bo na strarosc zostaniesz sama z agresorem Co masz zrobic? tak czy owak sie wyda, poprostu natraf na meza donry chumor kiedy nie jest podminowany z pracy, i powiedz mu, im szybciej tym ,epiej,. nie ma co czekac, zobaczysz jego reakcje, kiedys musisz poznac wszystkie oblicza swojego meza

Gość elektra 999
no staram się ale dla mnie to nienormalne jak bym sprzedała to moja sprawa jak kocha kupi drugą a nie zleje

Gość elektra 999
a może powiedz mu to podczas seksu wtedy może będzie bardziej spokojny sama nie wiem

Gość elektra 999
nie no co może wtedy jej nie zleje jak kobieta daje się tak lać i to przy dziecku to nie jest normalne

Gość nigdy bym tego nie zrobila
to zly omen dla malzenstwa

Gość asparaguss
bbb