Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczowa daktylka z pestka

Mezczyzni z POLSKI to jednak maja gorzej w zyciu

Polecane posty

Taki polak wyjedzie za granice i co? musi tylko robic w fabryce lub na budowie. Przecietna kobieta z zagranicy nie zainteresuje sie chlopem ze wschodu :) Polki maja inaczej ;). Wyjada i bardzo czesto wychodza za maz za obywatela panstwa zachodniego lub ze stanow, kanady :) Wiadomo, ze polki maja duzeeeeeeee branie u zagranicznych :D Wspolczuje wam panowie :)

Gość napięty łuk
Ale czego tu współczuć, statystyczny "polski hydraulik" nie jedna rurę przepcha na zachodzie.

Gość hahaha hihihihihihihi
rure przepycha :D Chyba drugiemu polakowi lub polce ;)

Gość napięty łuk
Jedyne zgorsznie jakie nas spotyka, to zepsucie kobiet przez feministki. Kobiety najpierw zaczynają nosić wąsy oraz drelichy a potem z utęsknieniem wzdychają za księciem z bajki co będzie traktował je jak księżniczkę.

Gość Zgadzam sie z autorką
ile jest małżeństw - polak+? = bardzo mało ;) ile jest małżeństw - polka+? = bardzo, bardzo dużo :D Lepiej być kobietą ;)

Gość Zgadzam sie z autorką
Wschodni samiec sie oburzył??? Prawda w oczka koli :)

Gość nigdy nie podniecały
mnie znaki zapytania ;)

Gość Pragnę nadmienić
że nie tylko polki mają branie na zachodzie, ale również rosjanki, ukrainki i inne kobitki ze wschodu ;)

Gość napięty łuk
Ogólnie czegoś mi w życiu brak. Wchodzę na to forum z nadzieją że któraś z pań mi wytłumaczy, ale zawsze dostaje tylko pusty frazes typu : "jest im gorzej, mogą zazdrościć". Przyznam ,że lubię swoje ja, nie koniecznie muszę być jak chłopak z importu.

Ciesze sie, ze jestem polka :) Milo, ze kobitki mnie popieraja :)

napięty łuk - nie obrazaj sie !!! Nadeszla mnie taka mysl, bo wiekszosc moich kolezanek ma za meza obcokrajowca.

Gość napięty łuk
Ale ja się nie obrażam bo niby za co ? tylko dalej nie wiem czemu mi gorzej.

Gość :............................:
Sam temat jest tyle kretynski co nieprawdziwy.Po pierwsze to my-POLACY nie szukamy tak jak wy-szczescia za granicami -jezeli chodzi o amory.My tak latwo jak wy nie zdradzamy swojej ojczyzny.Po drugie->>>pomaranczowa daktylka z pestka Ciesze sie, ze jestem polka Milo, ze kobitki mnie popieraja >>>>kobiety zawsze cie popra.Nie slyszalas o tym?Nawet gdy nie bedziesz miala zupelnie racji.Wiesz dlaczego?Z powodu tzw.solidarnosci jajnikow.

Gość Kafe poradnik
Ja od dawna twierdzę , że kobiety mają lepiej i to nie tylko w kontekscie ożenku na zachodzie.

Gość dfgdfgdf
a wiesz że faktycznie jak się zastanowiłam - to tak jest znam wiele przypadków gdy Polka wyjechała za granicę i wyszła tam za mąż za obcokrajowca, w tym moja najlepsza przyjaciółka ale żeby Polak miał zagraniczną żonę.... o czymś takim jeszcze nie słyszałam, nawet z opowieści znajomych znajomych... natomiast faceci których znałam i wyjechali za granicę to owszem, związali się tam niektórzy, ale z inną Polką, tak samo jak oni pracującą u cudzoziemców

Gość skubidubi
I co z tego że polka znajdzie sobie obcokrajowca skoro nasi faceci są o wiele lepsi?????

Gość no to ciekawe
to prawda, ze za obcokrajowcow, ale tez duzo z tych polek to za hindusow wychodzi :D a swoja droga czego to ma dowiesc? szczycicie sie tym, ze jestes czyimis maskotkami? ja ile razy za granice wyjade, to zawsze uderza mnie to, ze tam dziewczyny o wiele bardziej okazuja mi zainteresowanie niz w polsce, a wyjatkiem to na pewno nie jestem

Gość skubidubi
Nie wiem o co tu chodzi autorce - chyba sugerujesz że obcokrajowcy są lepsi od naszych chłopaków???Nie ma się czym szczycić bo ci kolesie co za nich wychodzicie to i tak same buraki.P.S I nie każdy robi na budowie lub w fabryce no chyba że ty tylko takich znasz:D

Gość Jolanta Benka
Wole byc "maskotka" niz kura domowa ;) Tak, mam meza obcokrajowca i za nic w swiecie nie zamienilabymgo na Polaka :-O Mialam juz meza polaka i to bylo pieklo z porownamiem z obecnym mezem :):) Teraz jestem maskotka w niebie ;)

Gość skubidubi
A dlaczego byś nie zamieniła na Polaka?

Gość :............................:
>>>Jolanta Benka Wole byc "maskotka" niz kura domowa Tak, mam meza obcokrajowca i za nic w swiecie nie zamienilabymgo na Polaka Mialam juz meza polaka i to bylo pieklo z porownamiem z obecnym mezem Teraz jestem maskotka w niebie >>> >>>>nie pieprz bzdur kobieto."Kura domowa".Czy ty w ogole wiesz co tpo pojecie znaczy?Wiesz ze jest ono wymyslone przez polskie chore lesby zwane feminami?To wlasnie przez feminizm mamy w UE tylu tych przybyszow zewszad.Szkoda ze tego nie rozumiesz.Pewnie masz meza czarnego.tak mi sie zdaje.

Gość Glosze prawde
Lepiej byc facetem. Dlaczego ? Lepiej ruchac niz byc ruchanym. Polki maja branie za granica bo sa latwe. Mam rodzine w Holandii i wiem co mowie. Znane sa z tego, ze jako jedyne wierza w bajki o wielkich, egzotycznych czarnych knagach :o

Gość Glosze prawde
Nikt kto planuje kariere nie wyjezdza do oklepanego USA :o

Gość Jolanta Benka
Poniewaz mialam juz polaka i mam duze porownanie ;). W zwiazku z moim rodakiem bylo tylko: -praca -brak podejscia do kobiety-zony -ciagle zmeczony -zawsze bylo "po co, to tyle pieniedzy...." - ja bylam od wszystkiego :praca (bo z jednej pensji nie mozna bylo splacic kredytow), gospodynia (obiad musial co dzien), pranie, sprzatanie Teraza mam (6 lat po slubie) - nie musialam isc do pracy (z jednej pensji mozna dobrze wyzyc) - raz w tygodniu wychodzimy na kolacje (od 6 lat) - w weekendy wyjezdzamy za miasto, uprawiamy sporty, spedzamy poza domem - jak nie mam czasu ugotowac to jemy gotowce lub w knajpie - czesto dostaje prezenty!!!!!!!!!!!!!!!!!! czesto robi mi niespodzianki - maz pamieta o wszystkich rocznicach (sama w to niewierze)

Gość soscvzxvsvsv
ty kqwo vnie umyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość skubidubi
Jesteś dumna z tego że nie musisz pracować?Moja żona spokojnie by nie musiała robić a jednak pracuje

Gość skubidubi
A i w Polsce jeśli ktoś chce może też żyć i to na bardzo dobrym poziomie

Gość Jolanta Benka
napisalam, ze nie musialam ale pracuje bo lubie moja prace Tu nie chodzi o kwestie materialne ale o szacunek w stosunku do 2 osoby ;)

Gość prezeeeentyy qrwaaa
ile ty masz lat :D i masz 10 zelazek, 3 prostownice, 8 wibratorow i flakon z 99 uschnietymi kwiatami

Gość Jolanta Benka
I przepraszam bardzo- dlaczego mnie wyzywacie!!!!!!!!!!!! Napisalam, ze w pierwszym zwiazku czulam sie tylko jak praczka i sprzataczka a w drugim czuje sie doceniana!!!!!!!!!!!!