Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczowa daktylka z pestka

Mezczyzni z POLSKI to jednak maja gorzej w zyciu

Polecane posty

Gość skubidubi
No to może akurat źle trafiłaś w tej Polsce.Ludzie są różni w różnych krajach i dobrzy i źli - jest to tylko kwestia dobrania się

Gość co ma szacunek do prezentow
ty masz nasrane

Gość do Jolanta Benka
uciekaj jolka z topiku bo cie zjedza :( Nasi faceci nie wiedza co to szacunek do zony :(

Gość skubidubi
A mnie tam w Polsce żyje się świetnie a za granice to wale tylko na urlop i nigdy bym nie wziął sobie żony obcokrajowej

Gość za to ty wiesz
co to szacunek :D kolacja w mariocie i nowa kiecka co tydzien hhahhahahahahhaha

Gość do Jolanta Benka
co ma szacunek do prezentow ty masz nasrane A to kurwa, że prezentem może być słowo "dziekuje kochanie za pyszny obiad "!!!!!!!!!!!!!! Ale taki wszarz jak ty tego nie zrozumie!!!!!!!!!!!!!żal

Gość skubidubi
Widocznie same jesteś nic nie warta skoro tak kiepsko trafiłaś

Gość :............................:
>>>Jolanta Benka>>>wybacz ale piszesz bzdury.Kto jest tym twoim mezezm?na podstawie jednego mezczyzny budujesz obraz wszysytkich.Poza tym-polska rzeczywistosc jest taka anie inna wiec jak w ogole smiesz zarzucac swojemu bylemu mezowi ze nie mielisciem kasy?Nie jest sztuka porzucic meza z powodu pieniedzy.Wiesz kto tak robi?Popieprzone polki.jest pewna czesc-niestety coraz wieksza popieprzonych seksistek.same niczego nie umieja ale zarzucaja swoim mezom wiele.To jest wlasnie wynik,efekt napuszczenia was-facetek-przez okreslone srodowiska i lobby -na nas.Masz meza obcokrajowca.Pewnie mieszkasz poza polska i smiesz tutaj tak oczerniac bylego meza.Jestes po prostu niesprawiedliwa.To takie polskie.takie seksistowskie-w stylu pewnej grupy polek.Pozniej sie dziwicie-wy-my faceci-ze coraz trudniej znalezc NORMALNA babe ktora bylaby partnerka zyciowa na dobre i na zle.Ty-Jolanta jestes z tych-tylko na dobre.Tak jak kaza wam popieprzone feministki.

Gość za to ty wiesz
Szacunek to jest nie wydzieranie się wiec wykrzykniki sobie wsadź .

>>>do Jolanta Benka uciekaj jolka z topiku bo cie zjedza Nasi faceci nie wiedza co to szacunek do zony>>>> >>>taaaa.Za to nasze facetki wiedza co to SZACUNEK do meza.Nie rozsmieszaj pyblicznosci.Odezwala sei solidarnosc jajnikow.

Gość skubidubi
Powinnaś trafić na męża muzumana tam być zobaczyła co to znaczy szacunek ale do faceta

Gość Tez zona obcego
To sa wlasnie wchodnie chlopy :D:D Dla was to pod slowem "niespodzianki, kolacje, prezenty" to tylko" kolacje w mariocie, kiecki, samochody -wszystko drogie" zal Was oj zal :-O

>>>>> >>>do Jolanta Benka uciekaj jolka z topiku bo cie zjedza>>>pomyslalas ze to dziala w obie strony?Ty masz szaccunek do mezczyzn?My zaczynamy was tak traktowac jak wy nas.Dokladnie.same tego chcecie.Wiec o co teraz ten falszywy lament?

Gość skubidubi
Jolanta Benka I przepraszam bardzo- dlaczego mnie wyzywacie!!!!!!!!!!!! Napisalam, ze w pierwszym zwiazku czulam sie tylko jak praczka i sprzataczka a w drugim czuje sie doceniana!!!!!!!!!!!! A powiedz kim jesteś z zawodu???

Gość My space on face
Ja tam lubie obcokrajowcow :) Lubie jak moj facet zaprasza mnie na kolacje, zaskakuje kulinarnie, przynosi kwiatki bez okazji, bilety do kina lub na mecz. Pod pojeciem "niespodzianki i prezenty" nie zawsze musi oznaczac"cos drogiego" 🖐️

Gość O co kude tyle wrzasku panowie
tylko pozazdrościc takiego męża :(. Ja to swojego musze błagać o to żeby gdzieś wyjść :( nie wspomne już o jakiś niespodziankach z jego strony :(. Ach...........widziały gały co brały :(

hahahahaha :D Widze, że mój temacik jakoś sie trzyma. Jakoś dziwnie, że panowie się oburzają :)

Gość skubidubi
Tak to już jest jedni wolą jeść gówna drudzy szato:)

Jolanta Benka - nie martw się. :)Ja wiem jak obcokrajowcy potrafią zaskakiwać swoją wybranke :). Wiedzą to tylko te, co związały sie z obcokrajowcem :)

Gość ale ktos broni
czy to nielegalne ? ze sie tak podniecacie jak 15 latek ktory kupil piwo na podrobioną legitymacje, sobie miej tego obcokrajowca :D

Gość skubidubi
Laska z mojej okolicy związała się z obcokrajowcem gdy chciała odejść to pociło ją na kawałki spakował w torbę turystyczną i podpalił.Było o tym głośno w tv

Gość fsd
skubidubi przerażasz mnie

Gość skubidubi
Laski które tu wypisują same nie potrafią do niczego dojść wyjechały za granice do pracy machać szmatą ale nawet tego nie potrafią więc szukają obcokrajowców bo myślą że się ustawią hahaha

Wynika to z jednego prostego powodu. Kobiety czują mniejszą więź z szeroko rozumianą "ojczyzną" i mimo wszechogarniającego feminizmu są nadal "słabszą" płcią. A lepiej opiekuje się mężczyźnie kobietką, niż kobieciem facetem. Wyjątkiem są muzułmanie, ale oni bronią swoich kobiet jak komuna granicy na Odrze i Nysie Łużyckiej. Gdy do Polski będą przybywać Ukrainki oraz Rosjanki, Chinki oraz panie z Kaukazu, sytuacja będzie dokładnie odwrotna. Polskie panie będą wściekły, bo polscy panowie będą sobie je brać za żony, będą chcieli zaopiekować się nimi. A co do polskich panów. Teraz wy panie błyszczycie. Ale 65 lat temu, kiedy Polacy tułali się po świecie, sporo polskich żołnierzy błyszczało i brało sobie za żony Włoszki, Irlandki i nawet Niemki, więc proszę nas o nic nie oskarżać. PS. Poza tym warto jeszcze przypomnieć, że kobiety z Europy Wschodniej mają opinię "łatwych".

Prawdopodobnie w rozwiązłości panie z Europy Wschodniej są w stanie dorównać tylko Brytyjki (co mnie dziwi). A najwierniejsze kobiety to podobno te z południa, czyli Hiszpanki, Włoszki i Greczynki.

Gość ZAMYKAMY TEMAT!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do Stalingrad
nawet sobie nie wyobrazasz jakie amerykanki sa puszczalskie :)

Gość ZAMYKAMY TEMAT!!!!!!!!!!!!!!!!
Zamkinijcie już ten temat

Gość I jeszcze raz i jeszcze jeden
Tylko Wy panowie nie rozumiecie kilka waznych wariantow, np. - na zachodzie zyje sie latwiej (co za tym idzie na wiecej mozna sobie pozwolic- wyjscie do knajpy jest tanie) - polki sa najbardziej rodzinne (lub jedne z bardziej) dlatego maja takie branie. Kobiety z zachodu nie zbyt podchodza do opiekowania sie domem. Dlatego obcokrajowcy szanuja i ciesza sie, ze taka polka im matkuje a oni sie rewanzuja, kolacja, kwiatkie lub zwyklym biletem do kina:)