Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lutko luteinka

Luteina na wywoływanie okresu a starania o ciążę.

Polecane posty

Gość lutko luteinka
dzieki Agnieszko,ze poleciłaś mi swojego lekarza. zastanawia mnie co oznacza ta opieka położnej? przeciez jak idziesz na wizytę to zajmuje się Tobą gin;)

taajasne masz rację :) tylko ja ujęłam to z drugiej strony. Jeśli jest owulacja to @ przyjdzie zawsze (wyjątek ciąża i luf ale to głębszy problem). A to że @ przychodzi nie znaczy, że do owu dochodzi :) trudny to temat

Gość lutko luteinka
oj trudny, ciężko się połapać kurde

Ja tez mialam nie regularne okresy a co za tym idzie jak dziewczyny mowia brak owulacji lub rzadka. Też dostałam luteine w ciemno na wyregulowanie okresów i brałam ją przez ok 9 miesiecy tak jak ty od 16 dnia przez 10 dni i .......... w pierwszym miesiacu kiedy odstawilam luteine zaszłam w ciąże. A teraz mój synek ma prawie 3 tygodnie :D

Gość zdecydowanie idź do FUCHSA
to chyba jedyny lekarz, który może naprawdę pomóc

mi pecherzyki wogole nie dojrzewaly, po clo jak juz urosly to same pekaly (choc tyle dobrego) opieka poloznej rowna sie zwazenie, zmierzenie cisnienia, ktg, ogolnie sprawdza czy nie spuchlas itp :) to jesli chodzi o ciaze... a tak to wypytuje sie co u Ciebie, tez mierzy cisnienie itp... no jesli chodzi o sprzet to naprawde wysokiej klasy- nawet z nim ostatnio rozmawialam, ktory to rocznik sprzetu to sie zasmial, ze najnowszy model :D no to on mnie zdiagnozowal, powiedzial mi, ze nie jestem sama ze swoim problemem, ze wiele kobiet ma taki problem i glowa do gory... z tego co wiem, to on na nfz tez przyjmuje, ale nie wiem jak z dostaniem sie do niego...

Gość lutko luteinka
Dorota to gratuluję, ale przyznam ze nic z tego nie kumam:D dziewczyny a jak jestem w trakcie brania luteiny to jest sens próbować czy ciąża jest z definicji wykluczona? czy lepiej zacząć sie starać dopiero po okresie?

Gość lutko luteinka
a gdzie tez Fuchs przyjmuje i ile bierze za wizytę? kurde, chyba się do któregoś z tych panów wybiorę jak sama nic nie wskóram. ale jak do niego tak ciężko się dostać to będę czekała 2 miechy:O

wejdz sobie na znanylekarz.pl i poczytaj sobie o tych panach :) bedziesz wszystko wiedziala co gdzie jak i za ile:)

Gość lutko luteinka
właśnie czytałam o tym Fuchsie...co prawda większość opinii pozytywnych, ale kilka takich ze krew mrozi w żyłach...dziewczyny pisza że jest maszynką do robienia pieniędzy a kosi jak za zboże...200zł sprawdze Agnieszko tego Twojego;)

Eliasa bardzo poleca moja koleżanka. Z tego co pamiętam przyjmował na Borowskiej w każdy wtorek na nfz i rejestrowała się jakos z 2tyg wyprzedzeniem. Mogę się dowiedzieć, jak chcesz u Fuchsa płaciłam za usg 4d, więc to inna bajka nie wiem jak wizyta. Myślę, że wszędzie ceny są podobne :(

Gość lutko luteinka
Miniu kochanie dowiedz się jeśli to nie problem gdzie i kiedy przyjmuje ten Elias na Nfz, normalnie stawiam kawę jak mi zdobędziesz to info;)

Gość MonikaG
Kochane podowiedzcie mi....27 listopada iałam zabieg wylyzeczkowania:( nasza dzidzia nie dała rady:( okres dostałam dopiero 30 sierpnia następnie 6 pazdziernika. 19 pzdziernika gin przeisała mi luteine na wyregulowanie cyklu (zaznacze ze juz mozemy sie starac o ukochana dzidzie) i mialam ta wlasnie luteinke brac do wczoraj czyli 1.11.2010. Konkretnie;)LUTEINE bralam od dnia wizyty u gin czyli 19.10. w czasie brania leku dostalam okres ale troszke mniejszy jednak tabletek nie odstawilam:) powiedzcie czy w ciagu pazdziernika byla mozliwosc zajscia w ciazę??? zaznacze rowniez ze temperaturke mam podwyzszona tj. 37,3 :) pozdrawiam KOchane

lutko- pisalam Ci, ze Elias przyjmuje teraz na Glinanej 40, tel do rejestracji codziennie od 9 do 19 to 713367776... zadzwon i zapytaj sie jak to jest z wizyta na NFZ ;)