Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upokorzona.........

Upokorzył mnie

Polecane posty

Gość upokorzona.........

Upokorzył mnie strasznie moj niegdys dobry znajomy, ktory najwyrazniej byl o cos zazdrosny. Jak wyjsc z twarza, kiedy nasi wspolni znajomi sa po jego stronie i widze tylko glupkowate usmiechy z ich strony i niechec do mnie....

Gość kevin 321
zmień znajomych

Gość upokorzona.........
Mam duzo innych znajomyh, ktorzy nie są naszymi wspolnymi ale jak sobie poradzic z tym ze np tak jak przedwczoraj w opisie gg mial aluzje do mnie i bardzo przykra, chamska i prostacka. Dalam mu znac zeby sobie darowal, bo najechał na mnie bezpodstawnie ale niestety zbył mnie szorstka twierdzac ze przesadzam i ze to nie o mnie. A to bylo 100% o mnie i kazdy z jego srodowiska wie o tym. Jak mam wyjsc z twarza? Mam mu naublizac czy raczej calkowicie olać i nie odzywać się do tego pajaca i jego znajomych. Chce zeby to wszystko ucichło i zapomnieli o tym.

Gość ykanda
Olej pajaca ! Skoro piszesz ze zrobil to z zazdrosci to miej gdzies takich ludzi. To zły czlowiek, zli ludzie i trzeba trzymac sie z daleka od takich ;)

widze ze masz doswiadczenie i intuicje, moze napisz poradnik "relacje międzyludzkie przez pryzmat opisow gg" pomozesz wielu innym nastolatkom odnalezc sie w tej materii