Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coooooooo?

Kobieta żąda ode mnie badań na obecność HIV.

Polecane posty

Gość Coooooooo?

Poznaliśmy się na czacie. Dużo ze sobą gadaliśmy, już trochę się znamy, jest wszystko ok. Jest chęć spotkania i wszystko byłoby ok, gdyby nie ten mały szczegół. Warunkiem spotkania jest to, żebym zrobił sobie badania na HIV. Możecie mi powiedzieć czy tak się robi? Ona się spotkała chyba 3 razy z kimś i od nich też tego żądała i spełnili jej warunek. Ja miałem tylko jedną dziewczynę, nie jestem jakimś rozpustnikiem... Więc pytanie do was: czy wy też przed seksem z kimś robicie sobie takie badania?

Gość Ameliaaaaaa
to teraz modne choc niekoniecznie miarodajne warunek jest taki, ze dwie osoby kiedy decyduja sie na seks robia badania , ale sa sobie wierne i z nikim innym nie sypiają biorac jednak pod uwage, że z ta wiernoscia bywa różnie a wirusem można zrazić sie też w inny sposób....... 100% pewnosci nie ma nigdy

Gość Coooooooo?
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że każda para robi te badania... Z tego co wiem to tym wirusem zarażone jest mniej niż 0,5% ludzi w Polsce. Dla mnie to trochę dziwne. Nie wierzę, że ludzie sobie robią te badania.

Gość zrób sobie co Ci szkodzi
ale dziwię się że czepila sie tego hiv, jest przecież masa innych chorób

hmmm... nie widze w tym nic zdrożnego... możesz miec HIV nawet o tym nie wiedząc. Są różne drogii zarazenia.... A skoro jestes pewny swojej negatywności to co ci szkodzi zrobić badanie?

Gość Coooooooo?
Ona jest samotna i wiedzie żywot singielki i jak znajdzie odpowiedniego faceta z klasą, jak to mówi, to ma ochotę się z nim spotkać. I właśnie wymaga od nich tego badania. Przez to odpada 90% osób, z którymi mogłaby się spotkać, bo faceci nie chcą sobie robić tych badań. Nie dziwię im się, bo sam się dziwnie czuję jak o tym pomyślę... Miałem jedną kobietą i nic mi nie jest.

Gość Coooooooo?
A na czym polegają te badania? Czuję się po prostu głupio, trochę poniżające to, że mam się badać...

Gość dziefczę w jesienny dzień
Idź oddać krew, zrobisz dobry uczynek a przy okazji komplet badań, jak coś będzie nie tak to Cię poinformują :)

dajesz krew do badania, po ok 2 tyg odbierasz wyniki :) słuchaj od niej tez zażądaj takich badań :) to nic złego miec pewność. Pomyśl ze ty też możesz zarazić się od kobiety o której tak naprawde nic nie wiesz... a te 0,05% to osoby które wiedza o swojej chorobie. Nie wiedomo jaki jest % osób zarażonych niewiedzących nawet o tym....

Gość ja swojemu chłopu kazałam
bo nigdy nie masz 100% pewności ;) facet powie Ci o ew. dłuższych związkach z kobietami ale o przelotnych numerkach nigdy , nigdy się nie dowiesz z kim spał bo Ci nie powie

no właśnie. Piszesz ze miałeś tylko jedna kobiete. A jestes pewien jej wierności? mogła przespac się z zarażonym facetem...

Gość ertyuiuytre
my zrobilismy razem:) ja mialam jednego partnera, on 4-stale zwiazki. powiem szczerze ze zblizylo nas to:)

Gość Coooooooo?
No ona sobie robi skoro od innych wymaga :) Ona jest otwarta seksualnie, nie w sensie ilości partnerów, ale eksperymentów. Ale żeby te badania robić? Strasznie się głupio czuję.

Gość ertyuiuytre
ale to nic zlego i dobrze swiadczy o dziewczynie, jest madra:)

Gość Ameliaaaaaa
hiv to pikuś , powinna jeszcze zażądac wielu innych badan, choćby na obecnośc wirusa zóltaczki typu c

Gość Coooooooo?
Wiem, że dobrze świadczy i jest mądra, ale dziwnie się czuję na samą myśl. Tak jakbym był jakiś brudas, który niewiadomo co robił w życiu.

słuchaj zrób sobie kompletne badania na choroby przenoszone droga półciową. Choćby tylko dla samego siebie. I nie masz co czuć się głupio, to normalne ze chcesz nieć pewność własnego zdrowia...

Gość ertyuiuytre
u mnie to facet zaproponowal badania. ale ja rowniez o tym myslalam wiec sie ucieszylam i pomyslalam ze mam fajnego madrego faceta. potem pogadalismy szczerze i kazde z nas balo sie o tym powiedziec, balo sie reakcji drugiej osoby. bo mysle ze gdybym sie tym nie interesowala wczesniej to pierwsza mysla byloby "za kogo on mnie ma?";)

Dziewczyna Cię na oczy nie widziała więc się nie dziw że Ci nie ufa :D swoją drogą dziwny ten wasz układ ale nie wnikam.

Gość ertyuiuytre
i tez proponuje hiv oraz hcv (zolaczka typu c) ktora mona sie zarazic wszedzie

Gość ertyuiuytre
i nie masz co sie czuc jak brudas, kazdemu hiv kojarzy sie z narkomanami i ludzmi sypiajacymi z kim popadnie. a mozna zarazic sie tez praktycznie wszedzie, u kosmetyczki, u fryzjera, przy pobieraniu krwi, w szpitalu, mozna wymieniac i wymieniac

Gość Coooooooo?
Ale ja nie mam nawet podstaw twierdzić, że jestem na coś chory. Miałem jedną kobietę, a ona miała robione badania u ginekologa. Pewnie to nie jest na HIV, ale wyklucza inne choroby płciowe.

Gość Coooooooo?
dziefczę w jesienny dzień - to wniknij i napisz co o tym myślisz :P

Nie wniknę, bo mój mózg nie ogarnia czegoś takiego jak znajomości z czata :p ja się odnoszę tylko do jej żądania badań na hiv.

Gość Coooooooo?
Że dziwne one są? Ja już sam nie wiem, ale pewnie nic z tego nie będzie, bo ja ich nie zrobię.

Nie, nie nie :) dziwne jest dla mnie umawianie się z kimś kogo się na oczy nie widziało i zakładanie, że spotkanie skończy się seksem. A co do hiv to już napisałam, idź oddać krew to zrobią Ci komplet badań.

Gość Coooooooo?
Wiesz, trochę się już znamy i przypadliśmy sobie do gustu. Zresztą nie ma mowy o seksie od razu. Najpierw byśmy się spotkali tak zwyczajnie. Może w końcu to zrobię, ale jeśli miałby być seks to musiałbym mieć te badania zrobione.

My też robiliśmy razem, nie widzę w tym nic dziwnego, zresztą robiliśmy też na WR.

Gość Coooooooo?
Oddać krew miałbym? Niestety jestem z tych, którym robi się od tego słabo :P Mam tak ze zwykłym pobieraniem krwi, a co dopiero z oddaniem większej ilości :O