Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coooooooo?

Kobieta żąda ode mnie badań na obecność HIV.

Polecane posty

Gość lamia83
tak naprawdę, to kobieta ma całkiem sensowne wymagania. idąc z Tobą do łóżka, tak naprawdę "idzie" również z Twoją poprzedia partnerką, a także dotychczasowymi jej partnerami... ech, brzmi dziwnie, ale mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi... to trochę taka piramida :)

Gość Coooooooo?
Wiem... Ale nie znoszę tego. Przeżyję nawet największe wbijane igły, ale na samą myśl o tym zasysaniu krwi do strzykawki robi mi się niedobrze :/

Gość klara_pawelec
hmmm wiesz teraz tyle się o tym słyszy, kobieta stara się być poprostu odpowiedzialna po części ją rozumiem.... Co ci szkodzi zrobić te badania, ty od niej też zażądaj

Gość kliorrta
zarazić się wirusem hiv u kosmetyczki czy fryzjera? ludzie, poczytajcie trochę...

Gość Coooooooo?
Ja wiem, że ona chce dobrze i bezpiecznie, ale ja już bym chyba wolał mniej odpowiedzialną, która nie będzie ode mnie wymagała takich rzeczy.

Gość sensai23
Co wy tu piszecie, nie musisz oddawać krwi. Możesz pójść do stacji badań HIV. Ja i mój chłopak nie byliśmy swoimi pierwszymi i poszliśmy razem zrobić badania. Nie wiem ,gdzie mieszkasz ale poszukaj u siebie takiego punktu. Ja robiłam w Warszqawie, na koszykowej. Wchodzisz, ANONIMOWO dostajesz numer-kod. Idziesz na rozmowę do psychologa najpierw, to warunek, on prowadzi krótką ankietę, jak często, ilu partnerów itp...(mierzy stopień ryzyka, myślę, że robią później ogólnopolskie statystyki no i przygotowuje psychicznie, bo dla niektórych jest to stresujące)i póxniej do pokoiku obok pani ci w sekundę pobiera krew- nic nie czujesz:]. Wyniki na podstawie kodu-numerka odbierasz następnego dnia. Jak chcesz po wyniku też możesz pogadać z psychologiem. Wbrew pozorom była mała kolejka, ludzi normalnych, studentów, biznesmenów. Takie czasy, że nawet jeden partner niesie ryzyko. Uważam ,że dziewczyna jest baaaardzo rozsądnai oby więcej takich!!

Gość Coooooooo?
Sensai, dziękuję za tak wyczerpującą odpowiedź :) Czyli to nic tak wielkiego? Pobierają krew z palca czy normalnie z ręki?

Gość sensai23
Z ręki, ale uwierz, ja się boje pobrania krwi (btw idę na pobranie w środe hehe)a tam nawet nie zauważyłam kiedy, co i jak. I może się trafi Ci ładna pielęgniarka, to już kompletnie bezbolesne. Ale byłam w szoku, bo jest miło, anonimowo i profesjonalnie.

Gość Coooooooo?
Ale nadal czuję się żałośnie... Chyba dam sobie spokój z tym, bo nie jestem aż tak zdesperowany, że zrobię wszystko dla seksu.

Gość sensai23
Ale wiesz nawet dla samego siebie możesz zrobić. Zawsze to większy komfort.

mozesz zrobic sam dla siebie z ciekawości... jak o tym czytam to chyba sama się skusze na takie badania :) tylko u mnie w mieście nie ma takiego punktu bo sprawdzałam więc chyba oddam krew i przy okazji zrobia mi te badania... a dziewczyna jest naprawde odpowiedzialna :)i pewnie nie chce się angażowac nie mając pewności co do zdrowia przyszłego kandydata

Gość Coooooooo?
Ale tu nie ma mowy o angażowaniu. To jest tylko znajomość, do której może dojść seks, to wszystko. A ja nie jestem na tyle ciekawy żeby iść na to badanie i czuć się jak brudas.

Gość stenia1974
Madra kobieta.... popros od niej takze badania.

Gość Coooooooo?
No ona sobie robi. Inaczej by ode mnie nie wymagała.

Gość widocznie chce sie pieprzyc
szybko

Popieram, zrob badania krwi na wszystkie choroby przenoszone droga plciowa, juz nie wnikam w istote zwiazku, jak dlugo trwa i jak sie poznaliscie. Dla wlasnej pewnosci i zdrowia, zrob te badania.

Gość eboni
Coooooooo? piszesz,ze ona sobie robi badania,to oznacza,ze puszcza sie na parwo i na lewo ,a sam szuka mezczyzny z klasa :-) Przeciez jak ktos wiedzie zycie syngla,.to nie ma podstaw aby sie martwic czy ma hiv. Jezli ona spotykała sie z kims 3 razy no to moze zrobiła te badania ,ale jezeli zyje samotnie i juz sie zkims nie spottyka to badan na pewno nei ma "swiezych" A jezeli ma "swieze"to oznaczz,ze puszcza sie.