Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala zraniona :(

pomozcie mi prosze..rozstanie :(

Polecane posty

witam wszystkich.. chcialabym z kims porozmawiac byc moze z kims kto byl w podobnej sytuacji do mojej.. wiec zaczne od tego ze 3 tyg temu zostawil mnie chlopak po 2.5 roku zwiazku :( ale powiedzial ze chce utrzymywac kontakt.. czasami do niego pisalam co tam jak sie czuje? zawsze odpisywal odrazu.. dzwonil w sobote mowiac ze myslal o mnie przy "naszej" piosence.. raz mowi ze troche teskni raz ze nie wie sam.. caly czas miesza mi w glowie gdy zadaje pytanie czy nasz zwiazek ma jeszzce szanse ?? odpowiada sam nie wiem.. postanowilam wiec do niego nie pisac poniewaz przyjezdza w piatek (od konca wrzesnia pojechal na studia) i musze oddac mu kilka rzeczy wiec mysle ze napisze.. powiedzcie mi czego on chce? ktos mial podobnie?? bardzo go kocham :( i caly czas ledwo zyje.. dziekuje za odpowiedzi

tylko ja zupelnie nie wiem co robic... nigdy tak nie mial :( myslalam ze go znam zeby chociaz mi napisal ze definitywnie to koniec.. a nie ja sie czuje jak jakas poniewierana idiotka ehh

polak--- nie nie ma :P

wypowie sie jeszcze ktos??

taak najlepiej wypowiadac sie na glupawe tematy a jak ktos ma problem to nie ma nikogo :(