Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sedfwergrewgtretretretre

dlaczego kobiety odrzucaja niesmialych facetow ?

Polecane posty

Gość kobiety chca pewnego
Siebie brutala dlatevo malo ktora zachwala faceta a tylko narzeka.

Gość nieśmiały to nieudacznik
- tak kalkuluje kobieta. A nie udaćznik ani nie wygrzmoci jak należy ani nie zarobi kasy.

Gość co ma bycie nieśmiałym
w stosunku do kobiet do zarabiania kasy? pieprzysz glupoty chyba, że uznamy, że lecicie na kase.

Gość CEB53T
przecież to że ktoś jest nieśmiały i romantyk nie oznacza, że jest dobrym i zaradnym MĘŻCZYZNĄ :O

Gość CEB53T
A nie udaćznik ani nie wygrzmoci jak należy ani nie zarobi kasy. x No właśnie nic dodać nic ująć ;)

Gość sfdsgfdhgy
CEB53T pustak z ciebie

Zatem jeszcze raz jak ktoś piszesz o sobie jaki to on nie jest :D to najczęściej jest właśnie nic nie warty, taka prawda. To samo tyczy się tych niby nieśmiałych którzy maskują tym swoją nieporadność, bo KAŻDY jak chce to może ;)

Gość gość
po 2 latach stwierdzil ze do niego nie pasuje, byl to dla mnie straszny cios nie spodziewałam sie tego... Nie mogłam sie pozbierac... nie miałam do kogo sie przytulic... nie potrafiłam normalnie funkcjonowac!!! Lzy pomagały tylko na chwile... Nie wytrzymywałam tego dluzej... samotnosc mnie dobijała... Jestem osoba bardzo wrazliwa i nie dawałam rady psychicznie Miałam ochote sie zabic i wiecej nie cierpiec!!! Zamówiłam wtedy urok miłosny u polecanego tutaj perun72@interia.pl – był to strzał w dziesiątkę. Ukochany wrócił i znowu jesteśmy ze sobą ogromnie szczęśliwi. Obiecuje że już nigdy mnie nie zostawi. Mam nadzieję że tak będzie.

Gość gość
Bo nięsmiali ludzie ogólnie mają przerąbane w życiu, wiem co mówię, bo sama byłam kiedyś nieśmiała i łatwo mi z tym nie było. Jakoś od szkoły średniej zaczełam sie zmieniać, mniej mnie obchodziło co ludzie o mnie pomyślą i żyje mi się lepiej. Z drugiej strony... nie podrywam facetów, zagadać, pogadać owszem, ale jakoś poderwać nie umiem, ale rozumiem, ze nieśmiały to taki, który czeka aż dziewczyna go będzie podrywać, zapraszać pierwsza? No niestety, takie zachowanie nie jest męskie. Ja jestem zwolenniczką tego, ze to facet powinien wykonać pierwszy krok, okazać zainteresowanie kobiecie, które ona potem odwzajemni i potem nawzajem będą zabiegać. Aha i jest jezscze coś pomiędzy nieśmiałym, płochliwym chłopakiem a chamem i damskim bokserem. Tak samo jak pomiędzy rozmiarem XS a XL :).

Gość pola sraka
to że facet nieśmiały nie znaczy że będzie ok,może być np kłamczuchem co teź go skreśla bo jak żyć będąc oszukiwaną?

Gość gość
Co to za facet, który przez kilka lub kilkanaście lat nie potrafi odezwać się do kobiety, którą podobno bardzo kocha? PARANOJA!

Gość gość
Nazywacie kobiety k***ami tylko dlatego, że was nie chcą lub nie zauważają. A nie zauważają dlatego, że jesteście takimi ciapami, że nie umiecie ich sobą zainteresować, uważacie, że jesteście tak zarąbiści, że nic tylko leżeć, a panny same powinny walić drzwiami i oknami. Jak się coś chce, to trzeba podjąć jakieś kroki w tym kierunku, samo się nie domyśli i nie przyjdzie. Poza tym denerwuje mnie ten stereotypowy podział mężczyzn na bezmózgich głupoli z siłowni, obowiązkowo agresywnych wobec kobiet, żadnych zalet i wrażliwych, inteligentnych nieśmiałków, reprezentujących same zalety, których jakimś dziwnym trafem żadna nie chce. To jaki macie stosunek do kobiet widać po pierwszym zdaniu, które napisałam w tym poście - nie macie dobrego zdania o kobietach, one to wyczuwają i was nie chcą. Macie się za wzór cnót, a tak naprawdę jesteście zadufanymi w sobie bufonami, którzy nic sobą nie reprezentują, ale uważają, że im się wszystko należy. Laski doskonale takich palantów wyczuwają i dlatego jesteście sami. Nieśmiałość nie zawsze oznacza bycie wartościowym człowiekiem. Można być nieśmiałą szują, nienawidzącą świata za swoje niespełnienie, co widać na waszym przykładzie.

Gość gość
Ja jestem nieśmiały a co jakiś czas podrywa mnie jakaś dziewczyna i co roku udaje mi się wejść w kilkumiesięczne romanse i wcale nie czuję się przez to mniej męski

Gość gość
moim koleżankom strasznie podobają się nieśmiali ;) mówią, że mają to 'coś', więc..

Gość gość
Bo kobiety tak na prawdę bardzo lubią zdobywać i taki nieśmiały przystojniak jest dla nich wyzwaniem ;)

Gość gość
Odrzucają tych, których nie chcą,. NIeśmiałość może być sex6.m ale jak gapa spotka gapę, to nic z tego nie będzie.

Gość gość
g*wno prawda ja takiego nieśmiałego zaprosiłam na randkę to mnie olał to oni odrzucają a nie na owrót

Gość gość
gość Może jesteś pasztet? Takie nie mają prawa zapraszać na randkę nikogo

Gość gość
gość 20:58 a tacy debile jak ty nie mają prawa niepotrzebnie tlenu zużywać bo szkoda. zrób światu przysługę i przestań oddychać

Gość gość
Nieśmiały może być też dziecinny i nieodpowiedzialny. A potem sie skarży ze mu związek nie wypalił bo on jest nieśmiały. Ha ha.

Gość nie zawracaj gitary
tak szczerze to nie znam kobiety która by się związała z facetem wiedząc że on jest alkoholikiem i agresorem,takie rzeczy wychodzą zazwyczaj pózniej bo faceci się maskują a kobiety czasem nie potrafią albo boją się odejsc,

Gość nie zawracaj gitary
tak samo jak nie znam kobiety która by poleciała tylko na hajs faceta,a tyle ględzicie o materialistkach:/jak facet do d**y to będzie szukał winy w kobietach,normalny po prostu działa a nie płacze na forum jakie to kobiety wredne i podłe

Gość gość
poza tym po co popadasz w skrajnosci dzieląc mężczyzn na tych niesmialych i wartosciowych i chamów,agresorów pewnych siebie?ja znam takich którzy są śmiali i jednoczesnie porządni więc nie fałszuj rzeczywistosci

Gość gość
to tak jak z kobietami,nie każda pewna siebie,odważna,wygadana jest bezwartosciowym pustakiem,a to że niektóre kobiety tkwią w złych związkach nie znaczy że gustują w bad boyach,życie nie jest czarno białe

Gość gość
Ale zawsze nieśmiały może związać się z brzydką i jest kompromis ;) dużo takich par znam

Gość gość
Mnie niesmialego romantyka uwiodla, piękna, wyzwolona, pewna siebie, inteligentna sex bomba. Kto by pomyślał? Jest moim całym światem.

Gość gość
jak mozna odrzucic cos z czym nie mialo sie stycznosci? jak mozna odrzucic niesmialego kolesia ktory nigdy laski nie probowal poderwac? mozesz autorze wytlumaczyc ten belkot o jakim piszesz w ierszym poscie? co to za sprzecznosci? nie mozna odrzucic pracy ktorej sie nie dostalo tak samo faceta ktory nigdy z domu od mamy nie wyszedl. nie osmieszaj sie zalosny mamisynku. niesmieli faceci to ciioty ktory wiecznie belkocza ze sa odrzucani a spod spodnicy mamy nigdy nie wyszli,jeden stek klamstw, takie roszczeniowe typy czekaja biernie az laski bede ich podrywac a jak nie podrywaja twierdza ze sa odrzucani, zalosne memeje:O niesmiali faceci w stosunku do kobiet, ktorzy boja sie zagadac te sa chamscy, wulgarni, tez chleja, na imprezy tez chodza. nie sa w niczym lepsi. nie schlebiajcie sobie, czekacie biernie i bluznicie na kobiety, w mordach macie wiecej wulgaryzmow niz smiali faceci:O ofiary tylko z siebie robicie, ze kobiety was niby odrzucaja a d**y nie ruszycie i mordy sami nie otoworzycie, zaklamani idioci:O

Gość gość
Oooooo ta wyżej ma napięcie przedmiesiączkowe. Żyłka pierdzielna jeszcze nie pękła, uważaj bo ci majtki spadną.