Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sedfwergrewgtretretretre

dlaczego kobiety odrzucaja niesmialych facetow ?

Polecane posty

Gość gość
Dlatego właśnie nie podrywałem pierwszy kobiet, bo zazwyczaj te co są całkowicie bierne, to mają napięcia jak ta pani powyżej i potrafią cię zjeść za to że nie latasz za nimi z wywieszonym jęzorem i nie podnosisz im ego. Na szczęście trafiłem na świetną kobietę, której nie przeszkadza że jestem nieśmiały i potrafiła pierwsza zagadać i podpowiedzieć na której imprezie można ją przypadkiem spotkać ;)

Gość Heniuś
Bo nieśmiały facet to nie facet, tylko pi*da - ale nie martwcie się, dzisiejsze dziunie często i gęsto biorą sobie takich bo stale potrzebują chłopców na posyłki, pantoflarzy, śmietników emocjonalnych czy innych frajerów, którzy będą zaspokajać ich nieskończoną próżność. Potem pisze tu taki "facet", że on swojej babie "delikatnie sugerował" i co może jeszcze zrobić, haha :) I nieśmiałe baby wcale nie są lepsze, takie bierne & mierne, zero ikry, jak dzieci specjalnej troski. Jak jesteście nieśmiali to leczcie się! Mniej pejszbuków, idiotogramów czy idiotycznej tv a więcej relacji międzyludzkich. I dorabianie idiotycznych teorii by uzasadnić swoje status quo to domena nie normalnych ludzi, tylko pasztetów internetowych.

Gość gość
Życie daje tak dużo możliwości a wy tylko o kobietach jakby one się tylko na tym świecie liczyły. Czy wy nie macie rozumu ?