Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krysana

Do Panów: Mój partner woli onanizm niż sex ze mną- POMOCY

Polecane posty

Gość Krysana

Kieruję pytanie gównie do Panów: Mój facet onanizuje się codziennie! A gdy proponuję sex odmawia po czym wskakuje do łazienki i tam się onanizuje, a ja słyszę tylko wzdychania. Przy mnie nigdy tak nie wzdycha. Ostatnio kochamy się prawie tylko z mojej inicjatywy, i tak czuję,że robi to chyba z litości. A sam inicjuje sex tylko wtedy gdy czymś mnie zdenerwuje, jakby na przeprosiny. Próbowałam wielokrotnie porozmawiać z nim ale jak tylko zaczynam temat sexu to zaraz kończy, a gdy pytam czy coś mu nie odpowiada w naszym sexie to absolutnie wszystko jest SUPER, nic nie chce zmieniać Czy ja go nie podniecam? Nie jestem modelką ale znajomi faceci mówią że jestem ładna.Dbam o siebie i sexownie się ubieram. Jestem szczupła młodą dziewczyną, chętną do sexu i nowych eksperymentów. Może też mam sobie sprawić wibratorek i tak będziemy się zaspokajać? Pomóżcie! Panowie, jak jest z Wami?

Gość krokodyl spaw
zmień partnera. NEXT!

Gość just_tom
Jeśli jesteś ładna, lubisz sex i jesteś otwarta na nowe pomysły i eksperymenty, to znaczy, że z nim jest coś nie tak, a nie z tobą. Znajdź sobie lepszego faceta.

Gość znudzony mąż
zmień facta a moze jest p.......dałem??]

czasem faceci jakby z lenistwa wolą zrobic to szybko sami w łazience i chyba każdy to robi czasami, ale jeśli zdarza sie to codziennie to chyba się uzaleznił...

Jak widac powyzej. Same biedne osoby pisaly. Pozdrawiam was skrzywdzeni przez los :D A Dla autorki: porozmawiaj o tym z nim a nie znami. Mi sie takie cos nie zdazylo, nawet sobie nie wyobrazam. Ale na spokojnie pogadaj pare razy, w koncu powie co mysli. Pozdrawiam

Gość Krysana
Do Jan Kapusta: Nie żartuj sobie! Wiem dobrze co robi, pod prysznicem! Jesteśmy już długo ze sobą bo 8 lat a tu mi sie nagle wszystko poukładało i nie mam wątpliwości że jest uzależniony. A czy to nie poniżające dla kobiety prosić się o sex?

Krysana Zaproś kolegę i kochaj się z nim na oczach męża...zaraz mu chęć wróci:DD:D:

Gość Krysana
Wybacz, nie chciałam urazić. Lepiej napisz jak często Ty się tak zadowalasz i czy przeszkadza Ci to w normalnym sexie z partnerką?

Krysana Sa dwa wytłumaczenia: -albo się facet nudzi z Tobą -albo ma kogoś.....

ja uwazam ze Ty go juz nie pociagasz - i nie sadze aby bylo lepiej - moze byc juz tylko gorzej :( onanizm onanzimem ale mysle ze istnieje sznasa ze spotyka sie z jakimis panienkami rowniez Przykro mi...

Gość cez37
Hej Krysana ja też jestem z Warmii a dokladnie z Olsztyna jak Twoj chłopak cię nie zadowala chętnie to zmienię :-)

Gość Krysana
fev, Czy może nudzić się mną pomimo że jestem w miarę atrakcyjna, dbam o swój wygląd, i pomimo że chcę sexu? Co jeszcze mogę zrobić?

wy kobiety macie rożne nastroje odnośnie seksu Raz chcecie by facet był delikatny innym razem chcecie by był wampirem czasami chcecie by was adorował a innym razem potrzebujecie tylko przytulenia. Facet potrzebuje seksu bo mu się zbiera sperma podczas podniecenia a okazji do tego stwarza codzienne życie dlatego szybko potrzebuje ją "uwolnić" dlatego taką ma reakcję i nie jest to spowodowane tym że ty go nie pociągasz a tym że robisz czasami z cipki kapliczkę.

Gość krokodyl spaw
np porozmawiać. ale to jednak za trudne..... lepiej pytać ludzi na kafeterii

Gość Krysana
dobry doradca, owszem ,mamy różne nastroje, tylko w tym przypadku to on ma nastroje- jest zmęczony, chce mu się spać, jedyne na co ma ochotę to filmy i szybki onanizmek przed snem, pomimo, że kobieta jest chętna Rozmawiać próbowałam wiele razy, jemu wszystko pasuje w naszym sexie-tak mówi, pomimo ze pytam delikatnie, czasem w żartach by go nie stresować Nie wiem już co mam robić.

Gość wskocz do niego do
łazienki i rób mu dobrze ręką , potem trochę do buzi znowu ręką całuj go wtwdy z języczkiem i skończ ręką, tak co dzień rano i wieczorem!!!!!

Gość Krysana
zamyka się na klucz by nikt mu nie przeszkadzał w jego doznaniach :(

tak jak pisałem - przykro mi :( a wiesz dlaczego tak pisze bo zachowywałem sie podobnie - co prawda bez onanizmu ale jednak unikalem sexu z moja partnerka choc jest atrakcyjna i strasznie kiedys mnie krecila :( potem zaczely sie inne kobiety , ktorych bylo kilka i zawsze mlodsze a potem odszedlem :( zycie . . .

Gość Krysana
A czy też przy tym byłeś tak zazdrosny/zaborczy (nazwij to) że nie pozwalałeś partnerce wyjść z domu nigdzie?

Gość Krysana
Właśnie przed chwilą znowu podejrzałam przez dziurkę od klucza, że się intensywnie masturbuje pomimo tego, że założyłam przezroczystą haleczkę i zapaliłam świece w pokoju. Już sama nie wiem co mam zrobić ? Chyba użyję jednej z tych świeczek i też w łazience się zmasturbuję ale tak, żeby onanista wszystko słyszał.

Gość ediana 26
zrób tak, może onan zmądrzeje

Gość jar
a moze zaproponuj mu wspolne onanizowanie sie?? Nie pomyslalas o tym?? To moze go bardzo rajcowac!! Mnie to bardzo podnieca

Gość buntownik z wyboru
Autorko...Normalne to nie jest. Proponuje zajrzeć na stronę TOK FM. Tam są w archiwum audycje radiowe z dr. Depko pt.: kochaj się długo i zdrowo. Jego opina jest jednoznaczna. Można tez mailować. Audycje są w czwartki wieczorem

Gość rega
Zadbaj o niego. Wyżyj się, a potem zrób mu laseczkę albo fajnie zwal mu i pozwól się spuścić na cycki, na twarz - może pomoże...