Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zirytowana na maksa

pierd*le ich eszystkich

Polecane posty

Gość zirytowana na maksa

mam 23 lata czuje sie na 69 i wszystkich ich mam w dupie.

Gość tutyFrutyyy
ja tez kurwa jego pierdolona mac

Gość zirytowana na maksa
Świat, który mnie otacza. Szczególnie ludzie, którzy są jego częścią.

Gość jedź do Somali
:)

kuwa też tak mam i nic nie poradze... nawet miałe zamiar sie sam śmiercią wyleczyc w sobote ale jakos mi przeszło bez smierci...

Gość arcymoderator Kafe
Tu można poprzeklinać sobie do woli bez cenzury jeśli umiecie rzecz jasna :-D kurwa ciul pizda skurwiel pierdolę Powodzenia!

Gość zirytowana na maksa
nie kuzwa, nie bredze, nie mam zlego dnia, mam tak zawsze. mieszkam w budynku z ludzmi, ktorych zrozumiec nie umiem. jestem nerwowa jak jasny gwint, pracy znalezc nie umiem bo nawet z glupiego call center nie oddzwonili, powodow jest mnostwo, kazdy dzien jest gorszy ale nie pierd*l sorry ze bredze i ze mam k*wa zly dzien.

nie przesadzaj... jak bys była tak w dupie jak ja to dopiero byś mogła narzekac... jak jestes zdrowa i nie masz długów ani nie jestes w trakcie rozwodu to masz wszystko ok ...

Ja też mam 23 lata, też nie mogę znaleźć pracy i też irytuje mnie rodzina. Jeżeli znajdę pracę, to zacznę odkładać na kawalerkę. A jak już sobie ją kupię, to się wyprowadzę i będę miał spokój z rodziną. Szukam więc pracy, ale narazie bez sukcesów. Myślę o samobójstwie lub wstąpieniu do Al-Kaidy.

Gość zirytowana na maksa
no ku*rwa zdrowa nie jestem, mam 20 tys dlugu, do rozwodu nigdy nie dojdzie bo do malzenstwa nie dojdzie bo mam zrajana psychike i zapewne charakter, wiec chyba Caster Ci sie nie udalo trafic.

Mam ochotę obwiesieć się materiałami wybuchowymi, krzyknąć "Bóg jest wielki" (bo i jest) i wysadzić się na ulicy.

Ten październik tak strasznie mnie psychicznie zdołował że szok. A teraz przed nami listopad. Pewnie jeszcze bardziej dołujący niż październik...

Gość zirytowana na maksa
moje pier*olone urodziny w listopadzie.

allah akbar i petarde w tłum :-) a muj dług to jeszcze 25 tyś a było 40 :-) ale mogło byc wiecej... płace za działkę którą i tak mi sąd odbierze i podzieli z żona... po co kurwa zyć...

Pomódlmy się razem do Boga o ratunek. Dobry Bożę, my cierpiący i poniżeni, błagamy Ciebie - Pana Nieba i Ziemi - o ratunek. Obdaż nas dobrą pracą i źródłem dochodów. Wybaw nas od sideł szatańskich, obdarz szczęściem doczesnym i życiem wiecznym w imię Pana naszego i przyjaciela, Jezusa Chrystusa. Amen. Dopisujcie ze swojej strony "Amen". Modlitwa obejmie każdego kto to zrobi.

Gość zirytowana na maksa
ale ile Ty masz lat chlopie? masz wspomnienia, jak juz nie masz to zapewne keidys miales jednak dobre zycie, a ja mam 23 lata a czuje sie jakbym byla juz dawno na emeryturze, jestem zmeczona tym ciaglym szarpaniem sie jakby ku*wa ktos jednak mowil: Ciebie mialo nie byc. Wszystko kuzwa mowi ze ja jestem totalnym przypadkiem.

sluchaj poprostu czas najwyzszy wziasc sie kurwa w garsc ja tez tak mam ludzie mnie wkurwiaja np na uczelni te paszkwiry pierdola cos na ucho i sie chujowo smieja no kurwa jak kiedy podejde jak pierdolne i spoko ja tez jestem nerwowa a czasem za bardzo bo az mnie nosi

te z jestem przypadkiem kuwa jak wiekszośc ludzi pokolenia lat 80' kryzys i brak prezerwatym o antykoncepcji hormonalnej też nikt nie słyszał wtedy... same przypadki w tamtym czasie były!

Gość zirytowana na maksa
sluchaj ja pierdole uczenie (i tak nie poszlam dalej bo nie mam kuzwa za co, bo jak wspomnialam pracy kuzwa nie ma)i tych wszystkich ludzi. ale kuzwa ze ja musze mieszkac z takimi ludzmi ktorych podobno mam nazywac swoja rodzina??? Ci to dopiero sa wkurw*ajacy. jak sie kuzwa wziasc w garsc? mam kuzwa pomysl ale czy on kuzwa jest dobry, czy mi sie to jakos ulozy. poza tym dopiero za 3 miechy moze bede mogla go zrealizowac a tymczasem bede gnić w pierdo*onym kokonie z moją szanowną family.

Jezus powiedział: "Tak gdzie dwóch lub trzech zbierze się w imię moje, tam i ja jestem". W tej chwili sam Bóg zawitał na ten topic i spojrzał na wasze cierpienie. A nigdy nie zawiedli sie ci którzy się mu zawierzyli. Grzesznicy poniżyli go, ubiczowali, przybili do krzyża, przebili włócznią i zabili. Jego duch zstąpił do piekła. I wtedy się wkurzył. Rozsadził piekło i zmartwychstał. Wstąpił do Nieba. Siedzi po prawicy Boga-Ojca wszechmogącego i pewnego dnia powróci...wymierzyć sprawiedliwość grzesznikom i ocalić przed nimi swoich przyjaciół tu na Ziemi. Nie jesteście już moimi sługami, bo sługa nie wie co jego Pan czyni - powiedział Jezus do apostołów. - Jesteście moimi przyjaciółmi.

Gość zirytowana na maksa
nie Caster, moj ojciec spodzil dzieci z mysla ze kiedys moze bedzie lepiej. Ktory kuzwa czlowiek plodzi dzieci nie majac pewnosci ze bedzie mogl im zapewnic jakis kuzwa byt. kto robi dzieci z taka mysla???? jak sie nie ma pewnosci, to sie dzieci nie robi. a jak sie zrobi to potem te dzieci musza wysluchiwac cale zycie przeklenstw, wyzwisk i w wieku 23 lat czuja sie jak 70 letni starcy. mysla o smierci, wyobrazaja sobie swoj pogrzeb i ciagle zyja z przekonaniem ze sa przypadkiem, bo nawet wlasni rodzice zaprzeczy nie potrafia.

Gość zirytowana na maksa
za kuzwa kredyt studencki. bo naiwna myslalam ze jak studia zrobie to bede miec prace i bede miec za co go splacic.

Gość zirytowana na maksa
Master, A NIE miales nigdy wrazenia ze w pewnym momencie Bóg odwrócił wzrok i juz tak zostalo?

Zirytowana, to o czym mówisz to nie tylko domena lat 80-tych. A myślisz że teraz jest inaczej ? Młodociane siksy rodzą dzieci bo pękła prezerwatywa albo "facet" nie zdążył wyciągnąć i te dzieci teraz będą musiały jakoś żyć. Chociaż już na starcie mają przerąbane. - Mamo skąd się wziąłem ? - Wiesz Synku, escapelle nie zadziałała. W Polsce co roku dzieci rodzi 20 tysięcy nieletnich dziewczyn i w ogromnej większości są to efekty wpadek.

Zirytowana, Bóg zawsze był, jest i będzie. Powtórz za mną: "Bożę poprowadź mnie i chroń w imię Jezusa Chrystusa". Efekty odczujesz od jutra. Powiedz to.

też ma ojca co uważą że trzeba na niego pracować... tez spłcam kredyt studencki... też nie mam pracy w zawodzie który studiowałem (mieszkamy w polsce) mam prace za śmoeszne pieniadze... mieszkam z powrotem z rodzicami bo mnie zona rzuciła jak jej się znudziłem... nie pisz tylko że też mieszkasz w łodzkim bo nie uwierze :-)