Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*campini*

butelki AVENTa wlasnie stopily mi się w sterylizacji w mikrofali

Polecane posty

super nocka mi sie szykuje:o dziewczyny czy ktorejś sie to przytrafiło?? mąz poszedł myc butle, zarzeka się ze nalał wody do sterylizatora, ze sterylizator byl domknięty, mikrofala byla ustawiona tak jak zawsze:o i nie wiadomo co sie stało:o jestem wściekla!!!!

Gość gsfdgjfhgj;jhlk;hj
daj cycusia

Gość a nie mozesz męźża
do calodobówki wyslać po butelkę? Nie macie żadnego marketu 24h albo apteki nocnej?

Gość DOBRA SPACERÓWKA
wiesz ja nie mam sterylizatora ale czasem po prostu gotuję butelki przez 5 min w garnku, też używam awentu i mi sie nigdy nic takiego nie stało :(

Gość to sie w ogole oplaca tak
nie wierze, mi sie tak nigdy nie zrobilo... poza tym AVENTU a nie AVENTA

maz właśnie pojechał na nockę do pracy:o a w mikrofali sterylizyje się w mikrofali od momentu wymyślenia sterylizatora do mikrofali:p

Gość właśnie podaję lalalal
tesco 24 h albo apteka na jedną nockę kup byle jaką butlę

a miałaś tylko jedną butlę??? ja też w garnku wyparzam i jedna mi się troszkę stopiła ale dalej jej uzywam :D

no mi przez 5 miesięcy też się tak migdy nie zdarzyło... ba, siostrze przy 3 dzieci sie tak nigdy nie zdarzyło:o moze to przez nową mikrofalę:o akurat teraz pisownia najmniej mnie obchodzi:o bo nie mam czym dziecka nakarmić:o

Gość to poproś babcie
wujka sąsiada, pana Czesia- kogokolwiek żeby podjechał do apteki albo marketu i butelkę kupił. A nie to ubieraj bobasa, pakuj do taxi i jedź. Dziecko nie umrze od takiej wyprawy jak je ciepło ubierzesz.

tak dziecko w domu zostawię i pojade na zakupy do tesco:o z reszta mieszkam poza miastem mam butelki 125ml, będa za male ale trudno, najwyzej mniej dostanie, a czesciej

o kurdę masz tylko jedną butelkę ?? a do herbatki??

Gość te pani polonistka
właściwie to nie powinno się odmieniAć czyli AVENT. Jeśli już ktoś odmienia to obie formy są poprawne-zanim coś napiszesz, sprawdz w wiarygodnym źródle, bo chcesz błysnąć a nie umiesz

to jak masz to najpierw zaspokoisz ten większy głód 120 a potem dorobisz te 60 czy ile tam dajesz dziecku...

miałam 3 butelki, wstawil wszystkie 3 bo przeciez nie będę sterylizoswala po jednej, no i sie te krążki uszczelniające potopily:o

wow :O ma 5 miesięcy i jeszcze je w nocy???? mój już od 20 śpi do 6 rano :classic_cool: też ma 5 miesiecy

Gość No to jak masz jakąkolwiek
butelkę to przeżyjesz i nie ciskaj się tak. To tylko butelki. Rzecz nabyta. Ważne że masz dziecko zdrowe :) Piszę serio. Nie ma sensu sobie nerwów pierdołami szarpać.

Gość malwina_1975
Jak poprosi sąsiada, a on zobaczy że chłopa nie ma doma, to przyjdzie na małe rypanko.

musiałam gdzies zlosc wyladowwać:o ale cholera nie spodziewalam się:o chcialam się dowiedzieć czy komus jeszcze tosie przytrafiło, ale widze ze tylko ja mialam takie zajebiste szczęscie:o

no a niby avent taki super :O ja też jestem niezadowolona z tych butelek ale inne były jeszcze gorsze... mam taki zapas butelek że chyba na trzy pokolenia ;)

Gość te pani polonistka
oj, może faktycznie nie nalał tej wody...wierzyć mi się nie chce.ja też ster. w mikrofali i zawsze jest ok.

taki ułożony to on tylko jak spi ale jedzenie nadrabia w dzień pozdraawiam