Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawski policjanttt

straciłem nadzieję ze czeka mnie coś dobrego w zyciu

Polecane posty

Gość Samotny listek
Caster, a tę depresję każdy miewa w życiu na różnych etapach swojego istnienia.Tylko że nie zawsze ma się myśli samobójcze, na szczęście. Za mną czasami chodzi przeświadczenie, że wszystko co mogłam osiągnąć , mam już za sobą, a przecież jestem mloda, choć czasami czuję się już wypalona.

Gość Samotny listek
Faceci :D:D Nie jest jeszcze z Wami tak źle.:D

Gość Samotny listek
Może podam swojego maila, gdybyście dostali jednak foty inne niż się spodziewacie :D

Samotny listek Choroby psychiczne, a w taką definicje wpisuje się w jakiś sposób depresja, ciężko to ubrać w logikę. Tu wystarczy ciut empatii. Całe szczęście że jestem sam, mam więcej czasu na użalanie się nad sobą. :P :D

mi psychiatr dał fluoksytyne na depreche...łykam to i chodze przymulony... może i mi troche pomaga :-)

Gość Samotny listek
Caster, ta żona doprowadziła Cie do tego?

Gość Kafe poradnik
Jeśli już na nic nie masz ochoty, Jesli już w nic nie wierzysz, Jeśli już na nic nie masz sił, Jeśli już nie masz nadziei, po prostu przeczekaj cierpliwie. Życie jest pełne zakrętów i niespodzianek. Wokół wszystko się zmienia, zmieniają się ludzie, zmienia się rzeczywistość dziś są takie układy jutro będą inne może bardziej dla Ciebie korzystne, może bardziej zrozumiałe a może bardziej do zaakceptowania. Najlepsze co możesz dla siebie zrobić to przeczekać cierpliwie kryzys. Trzymaj się!!!

Wyluzuj gościu serwery obciążone. :classic_cool: Dojdzie jak będziesz mieć dość redtube, czy co tam oglądasz. :o

w jakiś 75% żona... Aaa... witam w klubie. :classic_cool: Powinieneś się cieszyć w końcu nie musisz jej zadowalać, robi to ktoś "lepszy"? :classic_cool: Wierz mi to nie jest powód do depresji. Gorzej będzie jak zechce wracać. :o

nie ogladam redtube bo zabijam popęd seksualny... nie mam partnerki a na ręcznym nie lubie jeździć :-(

Gość Samotny listek
No właśnie , praca...Nie pracujecie jutro? Muszę niebawem iść spać, bo jutro nie wstanę...:(

ja jutro mam wizyte u psychiatry... ale do pracy tez pojade bo juz mi urlopu prawie nic nie zostało...

Gość Samotny listek
A muszę Wam przyzna c, że robicie się nawet ciekawymi osobnikami.

Cóż ja przynajmniej dziki takiej jeździe nie mam myśli samobójczych. Jestem ponad siedem lat sam i dalej se myślę że nadal to się będzie jakoś układać. A że se to sam ułożę tym to będzie wyłącznie moja zasługa. :P

Gość Samotny listek
Może czasami brzmię jak feministka, ale bez przesady...

Gość Samotny listek
dobranoc :)