Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basiullka

Czy jeżelu wszystko jest ok a poronilam dwa razy moge poronic w 7 miesiacu

Polecane posty

Gość Basiullka

strasznie sie boje ze strace a jestem w 7 miesiacu niby wszystko jest ok ale czy moge jeszcez poronbic czy juz nie ma sie czgeo bac?

Gość kolopola
w 7 miesiącu nie możesz poronić,możesz wcześniej urodzić

Gość zakrecona mama___
w 7 mies to nie poronienie tylko porod przedwczesny a wczesniej poronilas sama czy obumarcia to byly? bo to roznica

Gość kolopola
niekoniecznie,ja byłam w 10 tygodniu i u mnie ciąża obumarła

Gość Basiullka
ale było wszystko ok u ciebue??? ja miałam obumarcie ciązy 2 razy

Gość kolopola
miałam plamienia,wolno biło serduszko maleństwa. Dostałam tabletki,po tygodniu było lepiej a już za 2 tygodnie na wizycie serduszko nie biło:( u Ciebie będzie dobrze zobaczysz

Gość zakrecona mama___
wiem co czujesz , ja tez mialam obumarcie w 13 tyg teraz 6 miesiac leci i boje sie kazdego dnia, i jak tylko maly ma leniwy dzien i nie czuje go to od razu podlaczam "podsluch" czy serducho slychac.

Gość Basiullka
kolopola odpowiedz prosze?? czy wszystko było ok do tego 10 tyg i nagle poroniłas:(???

Gość Basiullka
ale jak jestem w siódmym miesiącu to co moze się stać? dlaczego moglabym poronić?? z jakiego powodu ? od tak sobie po prostu serduszko przestanie bić?

Ja tez mialam ciaze obumarla w 8 tygodniu serduszko bilo za wolno a trzy dni pozniej dziecko umarlo gdyby nie wewnetrzny niepokoj nie wiem jak dlugo bym nie wiedziala mialam poronienie zatrzymane.

Gość kolopola
Basiulka nie wiem,z całego serca Ci życze żebyś urodziła zdrowego malucha! nie zamartwiaj sie,to stresuje dzieciątko.

nie wkrecaj sobie dziewczyno bo wykonczysz siebie i malucha wiesz jak twoj stres zle na niego wplywa licz ruchy kup detektor tetna ale sobie nie wkrecaj wizji.We wczesnej ciazy nie ma jak kontrolowac plodu w pozniejszym okresie kiedy dziecko sie porusza mozna jesli normalnie sie rusza to nie masz powodu do niepokoju.

Gość to czy poronilas wczesniej
nie ma wplywu na to czy teraz bedziesz miala problemy czy nie ;)

Gość bibulecka
na tym etapie jak dziecko sie urodzi, to jest juz duza szansa na prezycie; nie matrw sie na zapas, najlepsze, co mozesz zrobic, to zachowac dobry humor i pogode ducha - i wierzyc, ze wszystko bedzie dobrze; na pewno bedzie!

Basiula, ale teraz NIE PORONISZ... co najwyazej dziecko (bo to na tym etapie juz dziecko) obumrze.yy

Basiullka!!!!!! Nie zamarwiaj się tak na zapas! :) Będzie dobrze! To już siódmy miesiąc , więc trzeba być dobrej myśli. Nie myśl tak o tym, bo czujesz się niespokojna, dziecko też to odczuwa. Pij często melisę na uspokojenie, zajmuj się czymś żeby o tym nie myśleć. Zakupy, dobry film na DVD, może kino.. :) Spacery z mężem (bądź partnerem). To dobrze Ci zrobi :) Trzeba tylko zabić czas i sprawić żeby o tym nie myśleć bo dziecku to też daje się we znaki. Pij melisę na uspokojenie. Ja wierzę, ze za 2 miesiace urodzisz zdrowego jak ryba malucha! :) Wiem, ze masz przykre doświadczenia za sobą, ale wszystko jest w rękach Boga. Jak chcesz z kimś o tym bliżej pogadać to zapraszam na maila. :)