Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beybe29

Citroen C3 czy Peugeot 206 - rocznik 2005?

Polecane posty

Gość okjhfd
tak czy siak male autko - takze srednio

chce do 20 tys ( moze byc ciut wiecej jezeli toby miałowpływ na rocznik czy model) tzn myslałam ze w tek kwocie zmieszcze sie z przerejestrowaniem, opłata skarbowa i ubezpieczeniem. Mam cholerne dylematy wertuje, wertuje te ofłoszenia ale nadal nie mam pewnosci czego chcei na co trafie. Auto ma słuzyc praktycznie na wyłacznosc mi,mamy 2 wieksze słuzace jako rodzinne, na dojazdy do pracy, jazde po miescie, czasem w trasie,

mi C3 sie podoba wyglądem, tylko smieszna ma deske rozdzielcza, cala elektorniczna bez zegarów

ja chce nieduze auto, sprzedałam swoje clio 99 ( sprzedałam bo miałam 3 drzwiowe, ciezko mi sie z tyłu zapinało dziecko , troche wymagal juz wkładu własnego a te pieniadze wolałam włozyc w nowsze auto) i chcialabym je odswiezyc dlatego gdzies interesje mnie rocznik 2004 -2005

Gość a moze seat ibiza?
albo opel corsa?

moj wymog ( tzn najlepiej gdyby taki był) Rocznik 2004-2005 4/5drzwi klimatyzacja salonowe, nie sprowadzane w miare nieduzy przebieg zadbane bezwypadkowe kwota gdzies do 20 tys

Patrze:) Reanult mnei nie interesuje bo miałam clio - mamy thalie jako 2 rozaptrujemy wiec... Peugeot 206 Seat Ibize Citroen C3 Opel corsa

bo obawiam sie auta wypodadkowego,z robiona blacharka, z przekrecanym licznikiem, wydaje mi sie ze takie gdzie jest auto serwisowane , pochodzace z polskiego salonu jest pewniejsze, poprzegladach z udokumenbtowanym przebiegiem. Nie jestem mechanikiem , ale rynek jest przesycony nawozami, nie raz obserwuje lawetowane auta w jakimstanie trafiaja do Polski, owszem byłabym w stanie takie auto kupic z 2 tys moze nawet taniej, no ale...

jeszcze dzis w komisach zastanawiałąm sie nad renault modus, ładna b yła rowniez honda jazz ale troche mi cenowo ucieka

Gość niedasiejednoznacznie
peugeot i citroen to to samo- PSA

tak koncern PSA nie słyszała :O citroen to marka PSA czli peugeota

Gość komoeit
ja bym cie polecił z citroen C2 . Ma mniejszy bagaznik niz C3 , ale ogolnie to lepsze auto od C3.

c2 to chyab wycofali z producji , jakby to było dobre auto to dalej by produkowali

Gość komoeit
Polecam ci 2 samochody citroen C2 albo opel corsa C silnik 1.2 Corsa C silnik 1.0 nie był udana konstrukcja .

Gość komoeit
sprzedałam bo miałam 3 drzwiowe, ciezko mi sie z tyłu zapinało dziecko , troche wymagal juz wkładu własnego a te pieniadze wolałam włozyc w nowsze auto rozumiem ze chcialabys samochod 5 drzwiowy . W takim razie C2 odpada bo jest tylko 2 drzwiowe .. Zatem pozostaje mi tylko polecic ci opla corse C .

jakbym miał do wybory opla corse a renault clio, wybrałbym clio