Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwak24

Jestem strasznie dziwny dlaczego ?

Polecane posty

Gość dziwak24

hej piszę tutaj bo mam spore problemy ze sobą, mam straszne parcie na pieniądze, jak je wydaje odrazu sie stresuje i potem mam dziwne uczucie w brzuchu przez cały dzień, poprostu szkoda mi wydawać pieniędzy, uważam też, że nie stać mnie na dziewczyne dlatego nawet nie podrywam nikogo bo potem będzie mi szkoda pieniędzy na nią. Parę razy dziennie loguje sie w banku, żeby zobaczyć czy mi przypadkiem nikt nie ukradł mojej kasy, obliczam sobie odsetki i myśle co z nimi zrobić. Nie wyobrażam sobie iść na randke i postawić dziewczynie kino/lody czy co innego bo potem będe strasznie cierpiał :( Czy jest dla mnie jakaś rada/pomoc ? POMOCY!

Gość juhygkuygku
no materialista straszny jesteś, niektórzy tacy są, ale to nie jest dobrze jak tak przesadnie, udaj się po pomoc do jakiegoś profesjonalisty (psychologa) tylko nie państwowo

Gość dziwak24
ej no bez urazy, ale szkoda mi kasy iść prywatnie do lekarza bo oni strasznie zdzierają kase :( może jakieś inne porady nie wiem dlaczego tak jest :(

Gość Jajcun
najlepszym rozwiazaniem bedzie pozbycie sie calej kasy. wyslij mi wszystko :classic_cool: jak cos to pytaj o szczegoly.

Gość dziwak24
heh kolego chyba bym umarł na zawał jakbym komuś oddał wszystko :P powiem jedno wiem, że to co robie jest złe, ale nie umiem sobie z tym poradzić i wiem, że zawsze przez to będe sam niestety :(

no tak.....tu jest problem. Ja kiedys dostałam wode z kranu od ukochanego ,ponieważ mineralna najwyraźniej była za droga... najlepiej będzie jak ty i twoje konto będziecie sobie żyli sami dla siebie , ukryci przed światem:) możesz nawet kazać sie pochować kasą, z akcjami, i resztą uciułanego dobytku...

Gość dziwak24
wiem, że jestem żałosny :o

Gość mst
wizyta u psychiatry obowiązkowa

Gość dzifny
to ile zarabiasz ze ci na kino szkoda? :classic_cool: a im cezsciej sie logujesz, tym wieksza szansa ze ktos ci sie wjebie na konto :D

Gość dziwak24
dzisiaj postaram sie z tym walczyć i sobie coś kupić może czekolade ? no nie wiem, ale już mnie dusi w żołądku, widziałem promocje w lidlu i tam mam zamiar sie udać była chyba po 1.99 więc to chyba nie tak drogo ?

Gość Emanuelle...
Co za koleś hah:)

Gość dziwak24
dzisiaj sie przemogłem i do pracy zamiast suchej bułki kupiłem sobie jeszcze jogurcik, a w czasie pracy wstąpiłem na hot-doga gdzie nigdy nie jadłem bo szkoda było mi kasy :)

Gość sztuka
Może w dzieciństwie przeżyłeś jakąś straszną biedę, głodowanie itp. Skądś się musiała wziąć ta cecha twojego charakteru. Czytałam, że ludzie którzy przezyli Oświęcim i straszny głód, pod poduszką zawsze trzymali suchy chleb. :(