Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość godziny nad ranem

sny

Polecane posty

Gość godziny nad ranem

czy wierzycie w sny? Ja zawsze wierzylam, czasem sie sprawdza, czasem nie....ale od pewnego czasu mam nonstop sny symbolizujace smierc....wierzycie w to?

Gość Spóźniona nareszcie
wiesz jak mówią...jeśli uwierzysz to się spełni!!!

Gość godziny nad ranem
up

Gość godziny nad ranem
up

Gość a tak sobie siedzę........
Śmierć kres pewnego okresu w życiu i zapowiedź zbliżających się istotnych zmian, podjęcie radykalnej decyzji i szczęśliwe życie * przywoływać śmierć - wkrótce znajdziesz się na językach plotkarek * widzieć śmierć - nędza i bankructwo * śmierć rodziców lub przyjaciela - małżeństwo lub chrzest * śmierć kogoś bliskiego - stale i niepotrzebnie lękasz się swoich wrogów * śmierć dla nieżonatych - zacne i dobre małżeństwo * ściskać śmierć - czeka Cię długi żywot * szamotać się z nią - niebezpieczna wróżba * śmierć dla chorego - ostrzeżenie przed nieszczęściami i niebezpieczeństwami lub musisz bardziej uważać przy zawieraniu nowych transakcji czy interesów lub wyzdrowienie lub strata dziecka lub kogoś bliskiego z otoczenia

Gość godziny nad ranem
nie nie. Mnie sie nie sni smierc....tylko rzeczy, ktore ja zapowiadaja: np brak zebow....wypadajace wlosy, szczury....wszystko to symbolizuje zmartwienia, chorobe, smierc....

Gość godziny nad ranem
staram sie nie myslec o tym ale po kazdym takim snie czuje sie zmeczona i jakas taka rozbita...

Gość godziny nad ranem
no wlasnie mi sie tak sni od kilku tygodni....mam chora mame, ojciec tez nie trzyma sie najlepiej, do tego przez te choroby toniemy w dlugach.....kazdy taki sen tlumacze sobie przemeczeniem, ale nie poprawia mi to nastroju...

Gość właśnie dlatego
przez Twoją sytuację rodzinną masz takie sny,co wcale nie musi oznaczać nic złego; sny można powiązać z przeszłością, a nie z przyszłością; dzięki takim snom mają ujście emocje i przeżycia

Gość no wlasnie czy wie ktos
hmmm jakis miesiac temu snilo mi sie ze wypadly mi zeby z boku i tak strasznie plakalam:( Nie pwoeim bo Twoje sny wydaja sie byc nie za dobre z tego co czytalam ale moze to juz jest to ze sie martwisz bo mama jest chora.Wypadanie nie koniecznie mowi ze smierc tylko zmartwienia.Ja tez tutaj jestem z tematem snu i moze jak masz sny od dawna moglabys mi cos powiedziec na temat mojego,bo juz drugi dzien o nim mysle non stop.Dzieki. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4635255

Gość godziny nad ranem
no wlasnie tak sobie to tlumacze bo od poltora roku spotykaja mnie same ciosy-choroby, odwolany slub, duzo zmartwien...ale np mojej mamie snily sie zeby i zawsze bylo to jakies nieszczescie. ja u siebie nie zauwazylam podobnych zdolnosci ale...

Gość no wlasnie czy wie ktos
u mnie wujek wyladowal w szpitalu jakis tydz temu to moze to bylo to,bo jesli o mnie chodzi to tylko w psychice nie za dobrze ze mna ale ogolnie ok,z chlopakiem tez super w realu chociaz nie wie jak bardzo mnie meczy przeszlosc.Staram sie byc wesola ale nie jestem.Nie martw sie,nie mozesz myslec ze ktos umrze bo tylko zla energie przyciagasz.Lepiej mysl pozytywnie,wyobrazaj sobie zdrowa smiejaca sie mame:)Bedzie ok.

Gość właśnie dlatego
człowiek nie raz sam ściąga coś przez to,że się nastawi,że musi być nieszczęście,bo mu się coś śniło i później interpretujemy to jako "sen się sprawdził" wiem,co mówię, bo mnie też to kiedyś dotyczyło i powiem tylko tyle,że trzeba walczyć ze swoimi lękami,bo później jest tylko gorzej

Gość godziny nad ranem
ja to wiem, ale wiesz, to mi sie sni nonstop a nie, ze raz....wiem,ze z moja psychika nie calkiem jest dobrze, mam nerwice lekowa i depresje, do lekarza nie chce isc bo mnie lecza psychotropami i moze to dlatego

Gość właśnie dlatego
lepiej chyba się leczyć niż zwariować? jeżeli nie chcesz brać leków (chociaż teraz jest i sporo takich słabych) to może pomyśl o terapii

Mi się już z 10 lat temu śniły wypadające zęby i wciąż żyję :). Poza tym własną śmierć oznacza sen, w którym widzisz samą siebie bez twarzy!!

Gość godziny nad ranem
wiesz, ja stwierdzialam, ze moge zwariowac, jest mi to juz obojetne, jak chyba wszystko. No wlasnie mnie tez juz kiedys sie snily zeby i nic sie nie dzialo....

Gość właśnie dlatego
moim zdaniem powinnaś pójść do lekarza, a może zobaczysz życie w innych barwach-bardziej kolorowych-czego Ci życzę :)

Gość godziny nad ranem
dziekuje :) ja wiem, ze u mnie lekarz nic nie pomoze bo juz nic nie bedzie lepiej. Ale moze szybciej sie skonczy.

Gość właśnie dlatego
ale co szybciej się skończy?

Gość godziny nad ranem
to cale moje zycie ktore zmienilo sie w koszmar.

Gość właśnie dlatego
no tak nie pisz,doceń życie-na pewno jeszcze wiele pięknych chwil przed Tobą, a,że czasami zdarzają się złe rzeczy? chyba każdy przez to przechodzi; nie masz obok siebie osoby,która Ci pomoże,wesprze?

Gość godziny nad ranem
mam faceta ale on czasem tez ma dosc. Ale ja w zyciu mialam bardzo niewielle dobrego a teraz mam prawoe 30 lat i naprawde juz jestem zmeczona, ja chce umrzec. Tylko nie mam odwagi zeby to zrobic, w dodatku jestem tchorzem.

Gość właśnie dlatego
pójdź do lekarza,poszukaj pomocy,bo depresji i stanów lękowych sama nie udźwigniesz :( przykro czytać jak tak piszesz, weź się w garść dziewczyno i nie poddawaj ❤️

Gość Hamal
Też chce umrzeć ale to nie łatwe... odwagi brak bo już bym dawno miła to w szystko z głowy :-(

Gość godziny nad ranem
no wlasnie, tylko widze, ze u mnie tej odwagi jest coraz wiecej bo coraz czesciej widze, ze to jedyne rozwiazanie. Mysle, ze niedlugo bede potrafila.

Gość właśnie dlatego
kurde laski, weźcie się w garść !! jak macie problemy to nie bójcie się prosić o pomoc, to nic nie kosztuje,a naprawdę wiele może zmienić :)

Gość gospodarna kobieta 34
coraz wiecej kobiet się załamuje. Coraz więcej depresji i samobójstw. Dlaczego przyszło nam żyć w takich czasach?

Gość godziny nad ranem
wiesz, ja prosilam. Zawsze bylam silna i ciagnelam innych w gore. Ale odkad ja mam problemy to jestem praktycznie sama. Pisalam nawet tu na forum proszac o zwykla rozmowe, ale nie bylo za duzo chetnych. Ja nie chce pomocy, ja chce troszke odwagi.